Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ferfiak valaszat varom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak valaszat varom, keresned meg a szeretödet egy ilyen eset utan?

Figyelt kérdés
Hazas ferfi vagyok.A felesegemmel mar reg nincs szex.A szeretömet nagyon csunyan megbantottam,hazudtam neki.Ezek utan este otthon elkezdett irogatni meg hivogatni.Amikor ugye ez tabu.Felesegem elött ki tudtam magyarazni.Ezek utan felkeressem?Felek töle ezek utan. Erzelmi kapcsolat volt.(Aki oktatni akar,gyerek miatt vagyok ebben a helyzetben,hogy a szeretötmet nem vallalhatom fel, es igen, most nincs mas valasztasom.)
2019. febr. 7. 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
100%
Vajon miért nem érted
2019. febr. 7. 16:10
 62/84 anonim ***** válasza:
93%
"Kedves"Kérdező,ez már vicc kategória amit itt leművelsz..Ne a válaszadókat oltogasd,csak mert nem neked tetsző dolgokat írnak,ha felteszel ide egy kérdést az szól hozzá aki akar,tetszik vagy sem!Nagyon visszataszitó egy ember lehetsz..Egyfolytában azt hangoztatod,hogy a feleséged tud a másikról..persze tudja mikor buktál le,de te gondolom azt hazudtad ,hogy befejezted a szeretőddel a kapcsolatot,mert különben a feleséged kivágott volna!Azért félsz te,hogy ismét lebuksz,különben letojnád!Ami meg a szeretődet illeti,na ő is megéri a pénzét,meg is érdemlitek egymást!Vállj el szépen,hagyd a feleségedet is élni,hogy bolfog lehessen valaki mással,tőled csak különb embert találhat,ebben biztos vagyok!Ja a lakhatást meg old meg Te,nehogy már még ő menjen a gyerekeiddel az utcára vagy bárhova,Te meg költözz szépen a ribizlidhez,megérdemlitek egymást!
2019. febr. 7. 16:18
 63/84 anonim ***** válasza:
100%

Itt adod az ártatlan áldozatot. Holott csupán arról van szó, hogy neked mindkettő kell. Azt már tudod, hogy a feleséged nem tud elhagyni, anyagi okból, őt nyugodtan alázhatod tovább. Ezért most békülni akarsz a szeretőddel, hogy továbbra is két puncit dughass felváltva. Mert ez annyira jóóó...a gyerekeidnek. Mond csak, nem hányod magad ilyenkor képen?

Annyira fontos lenne a család, akkor meg se kockáztatod, hogy elváljatok a te hűtlenséged miatt. De megtetted.

Te az álló farkadon kívül nem szeretsz senkit és semmit. És gyomorforgató, hogy itt púderezed a tetteid, és mentegeted magad, mert te nem akarod annak a hűtlen, önző faxnak látni magad, aki valójában vagy.

Ne aggódj: amíg te vidáman kúrogattad a szeretőd, az alatt a gyereked is megszokta, hogy sose vagy otthon, sose jut rá időd. Néha látja a cipőd meg a bögréd, ebből tudja, hogy még otthon vagy, és sejti, hogy miattad mindig szomorú és ideges az anyja.

Ezen a ponton a válás már csak neked jelentős változás. Ha fognád a cuccaid és elmennél, akkor lehet, hogy napokig észre se venné a gyereked, hogy nem vagy ott.

Egyébként a szeretőd pontosan tudja, hogy miért mondtad, hogy vége. Mert ott a feleséged, és hallja. Tudja, hogy választanod kellett, és ő maradt alul. Jó eséllyel innentől hallani se akar rólad.

Miért borult ki azon, hogy azt írtad a feleségednek, hogy szereted? Mondjuk mert te hetek óta hazudod azt, hogy a házasságod romokban, és el fogtok válni? Ő meg azt hitte, ha elég türelmes és kitartó, akkor egyszer vele leszel. Most jött rá, hogy ez sose történik meg.

Eddig volt egy xar kapcsolatod, a házasságod. Most, hogy van szeretőd, KÉT xar kapcsolatban is benne vagy.

Sok sikert! Innen szép nyerni.

2019. febr. 7. 16:18
 64/84 A kérdező kommentje:
67 %os igen azert nem ertem mert nagyon buta vagyok.Tudom.CSak menj mar innen.
2019. febr. 7. 16:24
 65/84 A kérdező kommentje:
62 valaszolo.En senkit nem oltogatok:)Es nem valok el:)Amugy birom hogy felhuzod magad:)
2019. febr. 7. 16:26
 66/84 A kérdező kommentje:
+63 as valaszolo!Inentöl csak egyben vagyok, a hazassagomban, mert ahogy mondtam, a szeretöm mar nem keres többet.. ez mar 1 honapja megtörtent..es nyilvan ahogy mondtad rajött hogy a felesegemet valasztottam..
2019. febr. 7. 16:28
 67/84 anonim ***** válasza:
88%
Te húzod itt fel magad, mint valami kis kakukkos óra.Ne hívd fel.Már írtam párszor.Szeresd titokban.Ha a gyerekek meg 30 évesek lettek keresd meg,hátha lesz még egy két szép évetek.Addig meg élvezd a házasélet szépségeit.
2019. febr. 7. 16:29
 68/84 A kérdező kommentje:
JA es szo nincs olyanrol hogy a felesegem anyagi okokbol nem valik.Nyilvan elmehetne ha akarna az anyjahoz.Ha annyira akarna..De nyilvan szarabbul elne..
2019. febr. 7. 16:30
 69/84 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdező nagyon hajaz arra a nőre, akinek a férje szexvideót készített a szeretőjével, és lebukott. Az is itt kérődzött napokon keresztül, hogy a gyerekei miatt nem akar elválni, de gusztusa meg így nincs a férjéhez. A stílus nekem hasonlónak tűnik. Az is kiragadott egy-egy válaszolót, választ és csak azzal acsarkodott oldalakon keresztül, na meg csak azokra a feltett kérdésekre válaszolt, amiből szerinte jól tudott kijönni.

Ő is tisztában volt a válasszal, mint ez a kérdező, de az Istennek be nem ismerte volna.

Kár, hogy nem vagyok gépnél, most belinkelném ide azt a kérdést.

2019. febr. 7. 16:35
 70/84 A kérdező kommentje:
Megint a gyanusitgatas..Nem unjatok mar ezt?A többi kerdesnel is sorban ez jön be...Nem irtam meg ki ide kerdest!Amugy meg en tudom a valaszt?Mert honnan tudnam?Akkor minek irtam volna ide ki a kerdest?
2019. febr. 7. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!