Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ferfiak valaszat varom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak valaszat varom, keresned meg a szeretödet egy ilyen eset utan?

Figyelt kérdés
Hazas ferfi vagyok.A felesegemmel mar reg nincs szex.A szeretömet nagyon csunyan megbantottam,hazudtam neki.Ezek utan este otthon elkezdett irogatni meg hivogatni.Amikor ugye ez tabu.Felesegem elött ki tudtam magyarazni.Ezek utan felkeressem?Felek töle ezek utan. Erzelmi kapcsolat volt.(Aki oktatni akar,gyerek miatt vagyok ebben a helyzetben,hogy a szeretötmet nem vallalhatom fel, es igen, most nincs mas valasztasom.)
2019. febr. 7. 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 A kérdező kommentje:
Utolso nem kell ide irnod...Minek irogatsz?Jo kötözködni?Ha nem tetszik egy kerdes,,,lepj tovabb
2019. febr. 7. 13:58
 52/84 anonim ***** válasza:
100%
Igen, keresném azt az embert akibe szerelmes vagyok, még egy ilyen eset után is és bizony mindent megtennék, hogy vele legyek, vállalva a kellemetlenségeket is.Egy életünk van. A szeretődet el fogod veszíteni ha nem lépszz. Tudod, az őszinteség, tisztesség sokkal kifizetődőbb, mint a sumákolás, hazudozás, ha már így alakultak a dolgok. Légy egyenes.Ezt tudom tanácsolni neked.
2019. febr. 7. 14:17
 53/84 anonim ***** válasza:
97%

Nőként írom, ha nem baj.

Tudod, ha akkor nem lett a feleséged, mikor lebuksz újra és újra, hogy megcsalod, akkor a válást is túl fogja élni.

Jelenleg a poklok poklát járatod vele. Megcsalod, megalázod, fájdalmat okozol neki, és kénytelen tűrni, mert a gyerekkel nincs hova mennie. Pedig hidd el, hogy szíve szerint otthagyna ő téged.

Üljetek le, beszéljétek meg, hogy ennek itt vége, ez már nem házasság. Te segítesz abban, hogy rendezett körülmények között éljen a GYEREKED, kerestek egy kis lakást, amit ketten tudtok fizetni, és idővel úgy is a gyerekedé lesz. Ő jobbra, te balra.

Menjetek el egy ügyvédhez.

Beszéltek a gyerekkel is, hogy ti innentől külön laktok, mert együtt nem jó. De ő mindkettőtökkel sokat lesz.

Aztán mehetsz a szeretődhöz. Megérdemlitek egymást.

2019. febr. 7. 14:35
 54/84 A kérdező kommentje:
Utolso irtam hogy EN erzem hogy a gyerekeimnek jobb igy es nem teszem ki öket a valasnak amig nem lesznek nagyok.Hiaba akarsz meggyözni hogy jobb a gyereknek ha kethetente lat.Nem jobb neki,a felesegem pedig nagyon szeret, nem akarom öt se elhagyni.Sajnos, bar ez a helyzet akkor is ha ez önzöen hangzik.A szerelem pedig nem valasztas kerdese.Ez csak jön.Es igen, megmondtam anno a szeretömnek is, hogy amig a gyerekek nem nönek fel, nem hagyom el a csaladomat.Nagyon is tudta ezt.
2019. febr. 7. 14:41
 55/84 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs más választásom" --> Ez az egyik legnagyobb hazugság e földön. Mindig van. Tudod a problémának megoldani kell.

Miért jobb, miért könnyebb ilyen aljas életet élni, mint felvállalni az igazságot?

De most komolyan. Miért a rohadt út a könnyebb mindig, mindeközben, hogy teljesen elrohadtsz emberileg.

Hogy lehet így élni? Fel fogod egyáltalán, hogy mit művelsz?

Miért van az, hogy minden aljas dologra talál az ember egy okot, kifogást? Teljesen tévúton jársz. Előbb utóbb kiderül és egyedül maradsz, mint a kisujjad.

2019. febr. 7. 14:42
 56/84 anonim ***** válasza:
75%

Én keresném a szeretőt,ha szeretném.

Az a baj,hogy arról szól az írandód,hogy mi lesz veled,hogy reagál a feleséged stb.

De mi van a nő érzáseivel,akinek gondolom rengetegszer elmodtad, hogy szereted és ő is téged.Megbántottad őt,ő beszélni akart veled,errefel elküldted a bánatba,mert megijedtél az asszonytól?Ő is egy ember és nem játszadozhatsz vele így.Én tuti nem nyugodnék,amíg rendbe nem hoznám ezt vele,de szerintem a nő nem fog borítani,ok megbántottad,de ha szeret,akkor talán nem fog.És ha a szeretőd nem ír neked többé,akkor hagyod annyiba az egészet?

2019. febr. 7. 14:45
 57/84 A kérdező kommentje:
68 %os akkor meg egyszer.Kiderült mar es a felesegem nem valik el.Ö is a gyerekek miatt.Erted?
2019. febr. 7. 15:21
 58/84 A kérdező kommentje:
78 %os ! En ertem amit mondasz.De most gondolj bele.Igy megalaztam hogy letiltottam mikozben irogatott meg azt mondtam neki a felesegem elött hogy hagyjal beken.Ezek utan ha felhivom tuti elküld a bubanatba!Es ha utana felhivja a felesegemet hogy könyörgök neki?Ezt mar nem merem megkockaztatni
2019. febr. 7. 15:25
 59/84 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a sz#arért teszel fel egy kérdést mikor a választ is tudod.Nem mered.Itt meg azt akarod hallani azt mondjak ne hívd.
2019. febr. 7. 15:47
 60/84 A kérdező kommentje:
67 %os kerlek ne irj ide többet.Nagyon nehezen viselem az ertelmetlen valaszaidat.
2019. febr. 7. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!