Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak valaszat varom, keresned meg a szeretödet egy ilyen eset utan?
Gagyi kifogások, kérdező.
Ha szerelmes lennél a szeretődbe, mindent megtennél, hogy vele lehess, ne a szr kapcsolatodban tengődj.
Ha szerelmes lennél a szeretődbe, nem lenne kérdés, hogy felkeresd-e és megbeszéld-e vele a problémát.
Ha érdekelne a kölyköd jóléte, nem kényszerítenéd rá, hogy rossz közegben éljen.
Ha lenne egy picike agyad, rájönnél, hogy nagyobb eséllyel köp be a szeretőd, ha zabos és nem békíted meg.
Én azt értem, hogy már nem szereted a feleséged, de miért kell ilyen idióta kifogásokkal jönni? :D
"4" vagyok
A szeretőd nem véletlenül hívott fel rossz időben, szándékosan nem tartotta be a játékszabályokat. Ha annyira sikerült megbántanod, hogy nem áll veled szóba, nincs már rád tekintettel, akkor bizony le fogsz bukni, ahogy mondani szokták otthon borul a bili. Ha még szóba áll veled akkor meg beszélni kell vele, hogy ő mit akar, mi az amit elfogadhatónak tart és közösen kitalálni mi legyen. Ha szerelmes vagy belé, akkor meg szedd össze magadat és beszélj a feleségeddel, ne legyél gyáva. Viszont ha borítani akarsz otthon, akkor a gyerekekkel beszélj előtte, mert ők is emberek ám és érzéseik is vannak.
Ha már megbuktál a feleséged előtt akkor már nem fogja váratlanul érni a dolog, mondjuk arra számíthatsz , hogy a gyerekeidet 2 hetente fogod látni mert egy megcsalt nő nem kegyelmez.
Azon gondolkodom ha szerelmesen így viselkedsz, milyen lehetsz nem szerelmesen?
Remélem kitálal a feleségednek, bár amilyen buta, le se fogja sza.rni.Mit esznek rajtad ezek a nők, rejtély.
Ha meg már lebuktál, akkor most mit parázol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!