Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ferfiak valaszat varom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak valaszat varom, keresned meg a szeretödet egy ilyen eset utan?

Figyelt kérdés
Hazas ferfi vagyok.A felesegemmel mar reg nincs szex.A szeretömet nagyon csunyan megbantottam,hazudtam neki.Ezek utan este otthon elkezdett irogatni meg hivogatni.Amikor ugye ez tabu.Felesegem elött ki tudtam magyarazni.Ezek utan felkeressem?Felek töle ezek utan. Erzelmi kapcsolat volt.(Aki oktatni akar,gyerek miatt vagyok ebben a helyzetben,hogy a szeretötmet nem vallalhatom fel, es igen, most nincs mas valasztasom.)
2019. febr. 7. 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
99%

Gagyi kifogások, kérdező.

Ha szerelmes lennél a szeretődbe, mindent megtennél, hogy vele lehess, ne a szr kapcsolatodban tengődj.

Ha szerelmes lennél a szeretődbe, nem lenne kérdés, hogy felkeresd-e és megbeszéld-e vele a problémát.

Ha érdekelne a kölyköd jóléte, nem kényszerítenéd rá, hogy rossz közegben éljen.

Ha lenne egy picike agyad, rájönnél, hogy nagyobb eséllyel köp be a szeretőd, ha zabos és nem békíted meg.

Én azt értem, hogy már nem szereted a feleséged, de miért kell ilyen idióta kifogásokkal jönni? :D

2019. febr. 7. 11:35
 12/84 anonim ***** válasza:
28%
Nevetséges amit můvelsz,nincs jobb szó rá.Majd kérj ezért bocsánatot,ha már el tudsz válni.És ha mákod van a nő várni fog addig rád anélkül is hogy elmagyaráznád nei hogy volt.
2019. febr. 7. 11:37
 13/84 anonim ***** válasza:
87%

"4" vagyok

A szeretőd nem véletlenül hívott fel rossz időben, szándékosan nem tartotta be a játékszabályokat. Ha annyira sikerült megbántanod, hogy nem áll veled szóba, nincs már rád tekintettel, akkor bizony le fogsz bukni, ahogy mondani szokták otthon borul a bili. Ha még szóba áll veled akkor meg beszélni kell vele, hogy ő mit akar, mi az amit elfogadhatónak tart és közösen kitalálni mi legyen. Ha szerelmes vagy belé, akkor meg szedd össze magadat és beszélj a feleségeddel, ne legyél gyáva. Viszont ha borítani akarsz otthon, akkor a gyerekekkel beszélj előtte, mert ők is emberek ám és érzéseik is vannak.

Ha már megbuktál a feleséged előtt akkor már nem fogja váratlanul érni a dolog, mondjuk arra számíthatsz , hogy a gyerekeidet 2 hetente fogod látni mert egy megcsalt nő nem kegyelmez.

2019. febr. 7. 11:38
 14/84 A kérdező kommentje:
Utolso olvasd el a hozzaszolasaimat...akkor meglatod a valaszokat...Ja igen a szeretömmel lennek mi?Mert az elet fekete es feher ugye?Nem tudom mit hiszel a valasokrol de rozsaszin kdben elsz...a szeretöm messzebb lakik, van egy gyereke, es az en gyerekeim rendkivül erzekenyek,tönkre mennenek egy valastol,a felesegemnek nincs hova költöznie...nem sorolom...AZ OK,amiert gondolkozom, hogy ezek utan keressem e meg a szeretömet, az az, hogy irt es hivott este, en pedig leitiltottam es azt mondtam neki hogy hagyjon beken!Nyilvan nem volt mas lehetösegem!De nem akarom, hogy ezek utan bosszubol leküldje az üzeneteimet a felesegemnek hogy en bocsanatot kertem töle!
2019. febr. 7. 11:40
 15/84 A kérdező kommentje:
Utolso a e felesegem megcsalt nö,lebuktam 2 eve, megis velem el !Ugyhogy ez amit most irtal, hogy megcsalt nö nem kegyelmez ezt felejtsd el...
2019. febr. 7. 11:41
 16/84 anonim ***** válasza:
94%
Atya világ, nevetséges vagy, remélem lebuksz. :D
2019. febr. 7. 11:43
 17/84 A kérdező kommentje:
78 %os mar lebuktam! Es a felesegem velem el!Sajna kar a karörvendesed nem jön be:)
2019. febr. 7. 11:45
 18/84 anonim ***** válasza:
94%

Azon gondolkodom ha szerelmesen így viselkedsz, milyen lehetsz nem szerelmesen?

Remélem kitálal a feleségednek, bár amilyen buta, le se fogja sza.rni.Mit esznek rajtad ezek a nők, rejtély.

2019. febr. 7. 11:46
 19/84 anonim ***** válasza:
98%

Ha meg már lebuktál, akkor most mit parázol?

2019. febr. 7. 11:48
 20/84 A kérdező kommentje:
Azert parazok mert a felesegem se fog a vegtelensegig türni!
2019. febr. 7. 11:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!