Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak valaszat varom, keresned meg a szeretödet egy ilyen eset utan?
"JA es szo nincs olyanrol hogy a felesegem anyagi okokbol nem valik.Nyilvan elmehetne ha akarna az anyjahoz."
5 órával korábban:
(a kérdésben) "nincs mas valasztasom"
"a felesegemnek nincs hova költöznie..."
:DDDDDDDD
Halál komolyan szórakoztató vagy, kérdező.
Igen, mindig ez a megszokott reakció, hogy senki sem írt még ki kérdést. :D
Miért írtad ki? Mert unatkozol, provokálni akarsz, stb... Ezer oka lehet.
De szerintem te ugyanaz vagy, akiről írtam, némi változtatással a stíluson, hogy ne ismerjenek fel. Ennek a nőnek is lealázta a szeretőjét a férje azzal, hogy a feleségének mondta, hogy szereti. Most valószínűleg a férj oldaláról írtad a kérdést ki, némi kihagyásokkal, hogy minél kevésbé legyél felismerhető.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Ez a kérdés is a te nickedről lett feltéve pár napja talán,válaszoltam rá,errefel egy nő írt privátot,hogy a férjem így úgy.Ma meg ugyanerről a nickről írtál te kérdező ugye mint férfi.Egyszer férfi vahy,máskor meg nő?
Holnapi kérdés:
"A feleségemmel közös gyakori nicket használunk, és lebuktunk egymás előtt a kiírt kérdésekkel, mit tegyek??"
Áhh imádom amúgy az ilyet, és nem gondolkoznak, hogy privátban egy másodperc alatt lebuknak, hogy kamuznak :DDD
Nekem is irkalt egy Norbi nivknevu,de ugy tunt,no.
En siman tiltottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!