Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretok, akik dobva lettek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretok, akik dobva lettek, boritottatok a feleseg előtt, mi lett a következmény?

Figyelt kérdés
2019. jan. 25. 22:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%
Ennyi gusztustalan állatot! És még meg is akarjátok magyarázni.
2019. jan. 29. 05:37
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a férjem szeretője (hamarosan ex), borított, a férjem megszakította vele a viszonyt, a szeretőnek el kellett költöznie a lakásból (sajnos a bérlőnk volt, akit a férjem "elcsábított")- igazából másfél évig ingyen lakott, rezsi, ajándékok, külföldi nyaralás, ajándékok fizzetve. Amikor megírtam neki, hogy fogja a cuccait és költözzön ki minél hamarabb, mert hanem én penderítem ki,, megzsarolta a férjemet és engem. De attól függetlenül mennie kellett. Ja és azt mondta, hogy a férjem alig költött rá. Ja és az utolsó hónapokban már nem is dolgozott. Állítólag idegösszeroppanása volt. Számoljatok másfél év ingyen élő szerető aki néha pénzt is kapott ( láttam az átutalásokat és a számlán lévő tranzakciókat)- ingyen lakott, semmire nem volt gondja.

Ha valaki megkérdezi miért nem vettem észre? Mert a férjem éppen akkor külföldön "dolgozott".

A rib.ncot eltávolítottam a közelûnkből, azután jött a férjem. Nem álltam senkin bosszút, csak elvettem ami jár 26 évnyi házasság után. Mostanra a férjem visszasírja a szép éveinket és a rib.ncot szerintem a pokolba kívánja.

2019. jan. 29. 18:12
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
*hamarosan ex férj
2019. jan. 29. 22:22
 24/27 A kérdező kommentje:
Utolso Ki az ex ferj?
2019. jan. 30. 19:31
 25/27 anonim ***** válasza:
Igen, a férj lesz hamarosan ex.
2019. jan. 30. 21:36
 26/27 A kérdező kommentje:
Elvalsz?miert?
2019. jan. 30. 22:20
 27/27 anonim ***** válasza:

Bocsi lanyok de nagy atlagban a nok azok akik ra irnak a felesegre.

En fiu vagyok 35 es soha eszembe man sem volt.

Jot a szerelem halas vagyok a Mai napig erte. Bantott es fajt de az ott az o elete .

Nem tudom mit gondol az aki borit

Ha en hazas lennek es a szeretom irna a felesegemnek Utana soha tobbe nem akarnam latni.

Es am is amikor valaki borit Utana nem erzi szarul magat? Fajdalmat okoz egy embernek basszus… nem kicsi fajdalmat.

Aki borit az szegyelje magat jaaaa es ne legyen szereto.

2022. febr. 8. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!