Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi lehet következmény ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet következmény ha páromat állandó címmel bejelentjük a lakásomba?

Figyelt kérdés

Szeretne bejelentkezni, a posta miatt és mert már nem él a volt feleségével. Bár most szerintem a haverjához van bejelentve. Együtt élünk, ez az én lakásom. Apu azt javasolta h ne engedjem bejelentkezni. Gondolhatok olyanra, hogy akkortól bizonyítható az élettársi kapcsolat, és ha szakítunk, joga lenne a vagyonom egy részére? Vagy ha lenne nagy adóssága, akkor az én vagyonomból kell azt rendeznem?

A páromnak rosszul esett, h nem igazán szeretném bejelenteni.

2019. jan. 24. 09:50
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
7%
Kérdezz utána kormányhivatalban, ott tudnak adni tanácsot! De szerintem igaza van apádnak, ne jelentsd be, semmi köze hozzád és a házadhoz. Ha esetleg elvenne akkor lenne fele az övé.
2019. jan. 24. 09:53
 2/36 anonim ***** válasza:
96%
Miért nem csak tartózkodási helyként jelented be?
2019. jan. 24. 09:54
 3/36 anonim ***** válasza:
87%

"Ha esetleg elvenne akkor lenne fele az övé."

Cáfolom.

2019. jan. 24. 10:01
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

Apukád hülyeséget mond.

A vagyonod soha nem lesz közös, másrészt az együttelest a szomszédok is tudják bizonyítani.

Egy hátránya van valóban, ha szetmentek és nem akar önként távozni, akkor pereskedned kell.

2019. jan. 24. 10:02
 5/36 anonim ***** válasza:
86%

"Ha esetleg elvenne akkor lenne fele az övé."

Ennyi aggyal emberek szabadlábon maszkalnak? Ekkora a sötétség?

2019. jan. 24. 10:03
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is elég tartózkodási hely.Bár én azért annyira nem értem miért nem bízol a párodban annyira,hogy állandóként jelentse be magát.Én ezen nem problémáznék,hacsak nem egy sunyi,nem törődöm alaknak gondolom,akinek tartozások lógnak a nyakán.De akkor meg nem vagyok vele.
2019. jan. 24. 10:05
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
És mondjuk ez nem jelnt élettársi viszont sem....(6)
2019. jan. 24. 10:07
 8/36 anonim ***** válasza:
9%
#5 nálad van sötétség. Nézz utána mik a jogi részei ilyennek. Mondjuk a házastársi vagyonmegosztás meg ilyenek.
2019. jan. 24. 10:12
 9/36 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ehhez nem kell bejelenteni, hogy odakapja a postáját. Egyszerűen irassa át a levelezési cimet, ahol szükséges neki oszt csókolom.
2019. jan. 24. 10:18
 10/36 A kérdező kommentje:

Ha összeházasodok vele, akkor a házasság előtti élettársi kapcsolatban szerzett vagyon is feleződik, ezt több helyen is olvastam. Nem tudom, mi a gyakorlat.

Az ideiglenes címmel nem jutnánk előre érzelmileg sem, abból is következtethető az élettársi kapcsolat, habár szakítás esetén azt nem hosszabbítanánk meg ugye.

Mondtam neki h el kell mennie a postára átirányítani, ha nem akar folyton futkosni a levelei után.

2019. jan. 24. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!