Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet következmény ha páromat állandó címmel bejelentjük a lakásomba?
Szeretne bejelentkezni, a posta miatt és mert már nem él a volt feleségével. Bár most szerintem a haverjához van bejelentve. Együtt élünk, ez az én lakásom. Apu azt javasolta h ne engedjem bejelentkezni. Gondolhatok olyanra, hogy akkortól bizonyítható az élettársi kapcsolat, és ha szakítunk, joga lenne a vagyonom egy részére? Vagy ha lenne nagy adóssága, akkor az én vagyonomból kell azt rendeznem?
A páromnak rosszul esett, h nem igazán szeretném bejelenteni.
"Ha esetleg elvenne akkor lenne fele az övé."
Cáfolom.
Apukád hülyeséget mond.
A vagyonod soha nem lesz közös, másrészt az együttelest a szomszédok is tudják bizonyítani.
Egy hátránya van valóban, ha szetmentek és nem akar önként távozni, akkor pereskedned kell.
"Ha esetleg elvenne akkor lenne fele az övé."
Ennyi aggyal emberek szabadlábon maszkalnak? Ekkora a sötétség?
Ha összeházasodok vele, akkor a házasság előtti élettársi kapcsolatban szerzett vagyon is feleződik, ezt több helyen is olvastam. Nem tudom, mi a gyakorlat.
Az ideiglenes címmel nem jutnánk előre érzelmileg sem, abból is következtethető az élettársi kapcsolat, habár szakítás esetén azt nem hosszabbítanánk meg ugye.
Mondtam neki h el kell mennie a postára átirányítani, ha nem akar folyton futkosni a levelei után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!