Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet következmény ha páromat állandó címmel bejelentjük a lakásomba?
Szeretne bejelentkezni, a posta miatt és mert már nem él a volt feleségével. Bár most szerintem a haverjához van bejelentve. Együtt élünk, ez az én lakásom. Apu azt javasolta h ne engedjem bejelentkezni. Gondolhatok olyanra, hogy akkortól bizonyítható az élettársi kapcsolat, és ha szakítunk, joga lenne a vagyonom egy részére? Vagy ha lenne nagy adóssága, akkor az én vagyonomból kell azt rendeznem?
A páromnak rosszul esett, h nem igazán szeretném bejelenteni.
Az én férjem egy jóhiszemű, segítőkész ember. Ha annak idején bárki azt mondta volna, hogy ne közösködjünk a kis külön vagyonkánkkal elküldtem volna melegebb éghajlatra azon nyomban.
Mégis sikerült olyan vállalkozásba belecsúsznia ahol hajszál híján mindenünk elúszott, én mentálisan teljesen rámentem erre az évekig tartó bizonytalanságra, soha többé nem tudok benne megbízni, patthelyzet.
Nagyon sok téves információ jelent meg kommentben. A lakcím, tartózkodási hely bejelentésének semmilyen következménye nincs. Nem ettől lesz élettársad, és nem ettől lesz nehéz kirakni, ha egyszer erre kerülne a sor.
"A lakcímbejelentés és az értesítési cím bejelentésének ténye önmagában a lakás vagy az ingatlan használatához fűződő, valamint egyéb vagyoni jogot nem keletkeztet és nem szüntet meg."
De miért nem elég neki, ha simán tartózkodási hely formában jelentkezik be? A leveleit ugyanúgy megkapja🤷♀️
Hallgass apádra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!