Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi lehet következmény ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet következmény ha páromat állandó címmel bejelentjük a lakásomba?

Figyelt kérdés

Szeretne bejelentkezni, a posta miatt és mert már nem él a volt feleségével. Bár most szerintem a haverjához van bejelentve. Együtt élünk, ez az én lakásom. Apu azt javasolta h ne engedjem bejelentkezni. Gondolhatok olyanra, hogy akkortól bizonyítható az élettársi kapcsolat, és ha szakítunk, joga lenne a vagyonom egy részére? Vagy ha lenne nagy adóssága, akkor az én vagyonomból kell azt rendeznem?

A páromnak rosszul esett, h nem igazán szeretném bejelenteni.

2019. jan. 24. 09:50
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
46%
Nem irányítja az apukája hanem tanácsokkal látja el, hogy ezek a tanácsok valóba hasznosak-e azt ki tudja így előre. A kapcsolatok zöme nem éppen a stabilitásáról és a szétválók nagyvonalúságáról híres.
2019. jan. 24. 11:42
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Jah.De így nekiindulni valaminek egyenlő a katasztrófával.A kérdező hogy érezné magát,ha a pasi helyében lenne?Ez totál bizalmatlanság, az egész ùgy ahogy van.Kérdező pedig inkább az apja életvezetési tanácsai alapján éli az életét feknőttként is.
2019. jan. 24. 11:47
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a pasijának is az esik rosszul,hogy apu ezt mondta,apu azt mondta...
2019. jan. 24. 11:48
 24/36 anonim ***** válasza:
56%

Az én férjem egy jóhiszemű, segítőkész ember. Ha annak idején bárki azt mondta volna, hogy ne közösködjünk a kis külön vagyonkánkkal elküldtem volna melegebb éghajlatra azon nyomban.

Mégis sikerült olyan vállalkozásba belecsúsznia ahol hajszál híján mindenünk elúszott, én mentálisan teljesen rámentem erre az évekig tartó bizonytalanságra, soha többé nem tudok benne megbízni, patthelyzet.

2019. jan. 24. 11:54
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen koondulâsi alapokkal hogyan.lehet egyáltalán közös életben gondolkodni kérdezőnek,mikor ez is gondot okoz?Sőt házasságban is gondolkodik,de így minek?
2019. jan. 24. 11:56
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok téves információ jelent meg kommentben. A lakcím, tartózkodási hely bejelentésének semmilyen következménye nincs. Nem ettől lesz élettársad, és nem ettől lesz nehéz kirakni, ha egyszer erre kerülne a sor.

[link]

"A lakcímbejelentés és az értesítési cím bejelentésének ténye önmagában a lakás vagy az ingatlan használatához fűződő, valamint egyéb vagyoni jogot nem keletkeztet és nem szüntet meg."

2019. jan. 24. 12:05
 27/36 anonim ***** válasza:
64%
Nem érdemes itt ilyenenet kérdezgetni. Van jogi fórum ahol kérdéseket lehet feltenni. Szépen megfogalmazod és ügyvéd válaszol még aznap ingyen.
2019. jan. 24. 12:11
 28/36 anonim ***** válasza:
48%

De miért nem elég neki, ha simán tartózkodási hely formában jelentkezik be? A leveleit ugyanúgy megkapja🤷‍♀️

Hallgass apádra!

2019. jan. 24. 12:43
 29/36 anonim ***** válasza:
50%
28: mert állítólag egy pár és közös életet terveznek és ha vetted volna a fáradságot, akkor láttad volna, hogy előtted mit írtak le az állandó bejelentésről, méghozzá olyan oldalról másolva, ami abszolút kompetens.
2019. jan. 24. 12:49
 30/36 anonim ***** válasza:
Jól indult ez a kapcsolat!!
2019. jan. 24. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!