Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én, és a 20 as éveiben járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én, és a 20 as éveiben járó tanárom szerelmesek lettünk egymásba, titkolnunk kell, vagy felválalhatjuk következmény nélkül?

Figyelt kérdés
Érettségi előtt állok, nem akartam most a csajokkal foglalkozni. De szeptemberben kaptunk egy friss diplomás tanárt, mert a régi elment. Elég jófej tanár, szingli volt, laza, néha néha elment bulizni is. Az egyik buliban kissé ittasan össze találkoztunk. Beszélgettünk, italoztunk,táncoltunk. Elcsattant egy csók is, onnantól kezdve nem volt megállás. Végül minden nap találkoztunk nála vagy nálam, (iskolán kívül) nagy szerelem lett. Nem tudunk mit csinálni. Már ott tartunk hogy nem szeretnénk tovább titkolni. Ha ez kiderül, lesz valami következménye? Vagy várjam meg míg leéretségizek? Én idén töltöttem a 19 et, ő 24.
2018. nov. 6. 18:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
de gáz. amúgy meg igen várd meg. különben kib a s s z á k a pitsába a munkahelyéről amiért diákokkal hempereg.
2018. nov. 6. 18:34
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Elég nagy ma a tanárhiány szóval talán nem rúgják ki érte. Én biztosan nem mennék bele ilyen viszonyba felnőtt nőként, nehezen hiszem el, hogy ő is komolyan gondolná ezt, de ha elég érett vagy az ilyesmihez, akkor legyél elég érett ahhoz is, hogy ezt ketten megbeszélitek és döntötök.
2018. nov. 6. 18:38
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Ezt a kis időt már kibírjátok, szerintem tartsátok titokban. Annak is meg van a maga varázsa. Szerintem nem gáz, de sok a farizeus, kíméljétek meg magatokat ettől. Nem csak az lehet a következménye, hogy kirúgják, hanem hogy másik helyre se veszik fel egykönnyen. Ha elballagtál, én utána is mélyen titkolnám a nagy nyilvánosság előtt még jó ideig (Facebook és társai). Talán a közvetlen környezetben már felvállalható lesz, de akkor se reklámozzátok, hogy már érettségi előtt ez volt. Nagyon sokat tudnak ártani rosszindulatú emberek, a kapcsolatotok is rámehet.
2018. nov. 6. 18:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted, titkoljátok, nagyon megütheti miatta a bokáját.

Ha mindkettőtöknek jó, ez van, de a részéről nem lett volna szabad belemenni, hiába vagy már te is felnőtt.

2018. nov. 6. 18:48
 5/15 A kérdező kommentje:
Eddig csak hozzánk nagyon közel álló embereknek mondtuk el. De látom az első is rosszakaró, irigykedő ember. Nem hiszem hogy rámenne a kapcsolatunk ha pl kirúgják, beszéltünk erről és őt nem érdekli mert nagyon szeret. De nem szeretnénk egymást hátráltatni. Nem értem miért rossz dolog a szerelem, attól hogy ő most még a tanárom. Nincs szó kihasználásról meg semmi ilyesmiről. Mint mondtam 5 évvel idősebb. Gondoltam 18 év felett nem rúgják ki hisz már én is felnőttnek számítok.
2018. nov. 6. 18:50
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Ím a tankönyvi példa, miért nem jó, ha huszas éveik elején járó fiúk tanítják az épp felnőtté váló lányokat.
2018. nov. 6. 18:51
 7/15 anonim ***** válasza:
65%

De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: Szerintem valahogy bekkeld ki addig, amíg nem vagytok alá- és fölérendelt viszonyban.

Ha már megdugta a diákját (ne haragudj, de számomra ez elfogadhatatlan egy tanári pályát választott férfi és nő esetében), abból nem jön ki jól, ha kiderül. Ha utána válik hivatalossá, talán nem lesz annyira gáz.

2018. nov. 6. 18:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A kirúgástól lehet, hogy nem mentek rá, de az emberek ítélkezése egy hosszú romboló folyamat tud lenni. Épp elég lesz nektek megküzdeni a korkülönbség miatti előítéletekkel, ne bonyolítsátok tovább az életeteket!

Szerintem még fiatal vagy elolvasni az Anna Kareninát, de abban félelmetesen ábrázolva van, hogyan mehet rá egy nagy szerelem és egy élet a társadalmi előítéletekre. Az a lassú méreg, ahogy a környezet kiveti magából Anna Kareninát és végül felemészti őt a magány és öngyilkos lesz. Jó, túlzó ezt a ti helyzetetekre kivetíteni, de ennél az írónál senki sem tudja jobban ábrázolni ezeket a törvényszerűségeket. Oké, talán egy fokkal elfogadóbb társadalomban élünk (néha túl elfogadó is, de ez lehet látszat is és lehet, hogy valójában nem sok minden változott.). Anna sehova sem tud elmenni a szerelmével, mert mindenhonnan kinézik, mint bukott nőt. Elmehet persze, de emiatt nem érzi jól magát. És nem, nem csak 100-200 évvel ezelőtt volt ilyen a világ. Egyszer láttam egy házaspárt, akiket meghívtak vendégként egy esküvőre, de a vőlegény családja nagyon nem akarta őket meghívni, mert a férfinek ez második házassága volt és elhagyta a családját, a gyerekeit a nőért. Én is húzogattam rájuk a számat, nem is voltak szimpatikusak alapból. Nem érezték jól magukat, nagyon feszengtek. Két tök átlagos, vagy inkább csúnyának ható embert képzelj el. De ha utólag rájuk gondolok, a belőlük sütő feszélyezettségen túl az látszott rajtuk, hogy külsőre annyira hasonlítottak egymásra, mintha testvérek lennének. Szerintem törvényszerűen szerettek egymásba. Nem helyeslem, és soha nem fogadom el, hogy valaki elhagyja a gyerekeit egy szerelemért, de ítélkezni se akarok, főleg, hogy azóta megtanultam, milyen iszonyatos szenvedés házas emberbe beleszeretni.

Nem tudom, az ő szerelmük túlélte-e a kirekesztettséget. A boldogságuk szerintem nem élte túl.

2018. nov. 6. 19:02
 9/15 anonim ***** válasza:
Titkokjatok érettségiig mert kirúgjak. Attól még h 18at betöltöd még tanár-diák viszonyban maradtok.
2018. nov. 6. 19:16
 10/15 anonim ***** válasza:
Várjatok az érettségiig, aztán semmi gond. Én ismerek ilyen házaspárt. Angoltanárnő és diákja. Érettségi után pár évvel össze is házasodtak, ennek 15 éve, van 2 gyerekük, boldog házasságban élnek.
2018. nov. 6. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!