Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én, és a 20 as éveiben járó tanárom szerelmesek lettünk egymásba, titkolnunk kell, vagy felválalhatjuk következmény nélkül?
Ötödjére is elmondhatod, hogy csak 5 év van köztetek, nem is lenne ezzel semmi gond, ha te lennél a nő.
Ahogy reagálsz itt értelmes kommentekre, igenis éretlennek tartalak. Szóval vigyázz, nehogy nekünk legyen igazunk. Semmi gond nincs veletek, csak nem feleltek meg a társadalmi elvárásnak és ebből lehet bajotok.
Nem a korkülönbség a probléma, hanem az, hogy a tanárod. Ez etikai kérdés. Egyrészt egy tanár nem kezdhet ki a diákjaival. Sok problémát felvet. Például azt, hogy kivételezik vele. Mondhatnád, hogy de veled nem, de ez a kutyát nem fogja érdekelni és az ő állását sem mentené meg. Ne aggódj, kirúgnák érte egy pillanat alatt és aztán mehetne a kukába a diplomája, mert sehová sem vennék így fel a tanári szakmában.
Nem kell nekünk bizonygatnod, mi elhisszük, hogy dúl a love és stb. Nem ez a gond. Én nem ítélném ezt el de tényleg csak miután elballagtál. Utána boldogan élhettek, míg meg nem haltok. Addig meg a legmélyebb titoktartás és ne mutatkozzatok együtt. Nem akarod a következményeit viselni, hidd el. Jó szándékból mondom.
Lehet, hogy most azt mondja, hogy nem baj ha kirúgják, de amikor majd egyáltalán nem kap munkát a szakmájában, mert híre megy ám az ilyesminek, akkor nem lesz annyira őszinte a mosolya, hogy tanult évekig a diplomájáért és dobhatja a kukába egy csikó miatt. Aztán ki tudja meddig lesztek együtt.
Azt megértem, hogy rohadtul büszke vagy hogy befűzted a csini tanci nénit, de ha csak egy kicsit van eszed ne reklámozzátok, és ne mondd el másoknak. Elég egy féltékeny hülyegyerek, vagy csak bosszút áll mert egyest kapott, és repül a csaj a suliból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!