Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én, és a 20 as éveiben járó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én, és a 20 as éveiben járó tanárom szerelmesek lettünk egymásba, titkolnunk kell, vagy felválalhatjuk következmény nélkül?

Figyelt kérdés
Érettségi előtt állok, nem akartam most a csajokkal foglalkozni. De szeptemberben kaptunk egy friss diplomás tanárt, mert a régi elment. Elég jófej tanár, szingli volt, laza, néha néha elment bulizni is. Az egyik buliban kissé ittasan össze találkoztunk. Beszélgettünk, italoztunk,táncoltunk. Elcsattant egy csók is, onnantól kezdve nem volt megállás. Végül minden nap találkoztunk nála vagy nálam, (iskolán kívül) nagy szerelem lett. Nem tudunk mit csinálni. Már ott tartunk hogy nem szeretnénk tovább titkolni. Ha ez kiderül, lesz valami következménye? Vagy várjam meg míg leéretségizek? Én idén töltöttem a 19 et, ő 24.
2018. nov. 6. 18:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Negyedjére mondom hogy 5 év a korkülönbség..... Ez annyira nem hatalmas. Főleg hogy szüleim között 8 van, igaz egyikük se tanár és 20 felett voltak ismerkedésük után. Az emberek miatt nem aggódunk. Akkor ide írom azt is, hogy a szülők ismernek engem, voltunk náluk is nem 1x szer. Az én szüleim amikor megtudták hogy tanár megkérdezték hogy biztos ezt akarom e? Határozottan feleltem hogy igen! Sőt, tervezünk egy közös összejövetelt hogy egymást is megismerjék. Szóval elég komoly a dolog. Az meg a másik hogy a legjobb barátnőjének bemutatott engem. Nem tudja hogy a diákja vagyok, sőt idősebbnek gondolt tőle. (171cm a szerelmem, én 194, mellesleg már elég szép szakállat is növesztettem, ha ilyen fiatalon növesztettet lehet annak nevezeni) Szóval nem is nagy a korkülönbség, és idősebbnek nézek ki, nem aggódunk hogy kiközösítenek. Igaz én olyan ember vagyok hogy csak azok véleménye érdekel akiket fontosnak tartok, a többi le van szarva.
2018. nov. 6. 19:36
 12/15 anonim ***** válasza:
61%

Ötödjére is elmondhatod, hogy csak 5 év van köztetek, nem is lenne ezzel semmi gond, ha te lennél a nő.

Ahogy reagálsz itt értelmes kommentekre, igenis éretlennek tartalak. Szóval vigyázz, nehogy nekünk legyen igazunk. Semmi gond nincs veletek, csak nem feleltek meg a társadalmi elvárásnak és ebből lehet bajotok.

2018. nov. 6. 19:43
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

Nem a korkülönbség a probléma, hanem az, hogy a tanárod. Ez etikai kérdés. Egyrészt egy tanár nem kezdhet ki a diákjaival. Sok problémát felvet. Például azt, hogy kivételezik vele. Mondhatnád, hogy de veled nem, de ez a kutyát nem fogja érdekelni és az ő állását sem mentené meg. Ne aggódj, kirúgnák érte egy pillanat alatt és aztán mehetne a kukába a diplomája, mert sehová sem vennék így fel a tanári szakmában.

Nem kell nekünk bizonygatnod, mi elhisszük, hogy dúl a love és stb. Nem ez a gond. Én nem ítélném ezt el de tényleg csak miután elballagtál. Utána boldogan élhettek, míg meg nem haltok. Addig meg a legmélyebb titoktartás és ne mutatkozzatok együtt. Nem akarod a következményeit viselni, hidd el. Jó szándékból mondom.

2018. nov. 6. 20:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat. Valószínűleg megvárjuk a jövő nyarat ezzel a témával.
2018. nov. 6. 21:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy most azt mondja, hogy nem baj ha kirúgják, de amikor majd egyáltalán nem kap munkát a szakmájában, mert híre megy ám az ilyesminek, akkor nem lesz annyira őszinte a mosolya, hogy tanult évekig a diplomájáért és dobhatja a kukába egy csikó miatt. Aztán ki tudja meddig lesztek együtt.

Azt megértem, hogy rohadtul büszke vagy hogy befűzted a csini tanci nénit, de ha csak egy kicsit van eszed ne reklámozzátok, és ne mondd el másoknak. Elég egy féltékeny hülyegyerek, vagy csak bosszút áll mert egyest kapott, és repül a csaj a suliból.

2018. nov. 7. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!