Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretok, akik dobva lettek, boritottatok a feleseg előtt, mi lett a következmény?
Kicsit más szitu.A feleség az ex,én az új pár voltam.Több,mint 1 év után az ex rámírt,hogy a párom megcsalt vele.
Tagadta a féreg...talán hittem is volna neki ha a nő nem screeenshotot mutat amiben kerek perec levan írva milyen jó is volt együtt újra. Aznap este elköltöztem..
Tudod #1...
Aki kardot ránt, az kard által...
Mit gondoltál, ha veled megcsalta a feleséget, akkor téged nem fog valakivel?
Én feleség vagyok, én tartottam szeretőt, és a szeretőm nem, nem borította a bilit a férjem előtt!
Hogy miért nem? Mert nem egy hisztis P I C S A, aki cirkuszol, mert vége lett! Egymásba szerettünk, viszonyt fojtattunk, idővel rájöttem, hogy a férjemet képtelen lennék elhagyni, mert egykor őrülten szerelmes voltam belé, és nekem mindig is ő volt az igazi...
Ezt elmondtam a szeretőmnek, tudomásul vette, elfogadta...nagyjából két hétig nem keresett, aztán mondta, hogy szeretné, ha barátok maradnánk...és láss csodát azok vagyunk azóta is!
Csak a nők tudnak olyan féreg módjára viselkedni, hogy kitálaljanak...
De megsúgom, hogy attól, hogy ezt teszi valaki még nem lesz boldog tőle, attól még ugyanúgy bántani fogja a tudat, hogy "nem kellett eléggé", ugyanúgy fájni fog utána is a szeretett férfi elvesztése (gyűlölve szeretni, vagy szeretve gyűlölni elv érvényesül), ugyanúgy magányosnak fogja magát érezni stb. stb...
Egyedül annyi fog változni, hogy megutálja majd mindenki...
K U R V Á R A utálom az álszentséget! Ha az a bizonyos szerető, addig míg rendszeresen kefélve volt, nyugodtan tudta álomra hajtani a fejét, és nem zavarta, hogy egy család széthullásában szorgosan részt vesz, akkor mire is a nagy bosszúhadjárat?!
Kedves hölgyeim! Aki tud más férjével bűntudat nélkül dugni, az tanulja meg a P O F Á J Á T is befogni!
Le is pontoztak 6os mert te legalább tudsz olvasni és értelmezni :D szánalom!
#5 Teljes mértékben igazad van!!!!
"ahol a pasi szerelmet vallott állandóan a szeretojenek"
Mégis mit mondana egy pasi a szeretőjének? Az igazat? Nem igazán érdekelsz, de dugni jó leszel. Pár szerelmes szó, és megvan az állandó lyuk. Nem kerül semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!