Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » [meleg kérdés] Ti már csaltáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

[meleg kérdés] Ti már csaltátok meg a párotokat, vagy ő titeket? Ha igen milyen következményei lettek?

Figyelt kérdés

2015. máj. 12. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
miért érdekes, hogy meleg-e az illető? :D
2015. máj. 12. 18:17
 2/6 A kérdező kommentje:
ebból a perspektívából szeretném látni a dolgokat, mivel a melegek kicsit másképp működnek mint a heterók
2015. máj. 12. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A mostani páromat, akivel lassan négy éve vagyunk együtt, nem. Soha nem csalnám meg. Szeretem. Mindennél, mindenkinél jobban.
2015. máj. 12. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem csalom meg. Azonban ha ő megtenné, és elmondaná, akkor sem lenne semmi. Egy harmadik személy kevés hogy közénk álljon. :D
2015. máj. 12. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
elég kényes téma.. sajnos igen egyszer.. távkapcsolatban élünk. 2 éve. 3x találkoztunk eddig olyankor 1 hétre jött. mivel még 18 alatti (és én is) ezért nem tudunk túl gyakran találkozni mert az az ottani körülmények miatt nem megoldható hogy én menjek, ő pedig elég szegény és nem tud gyakran. 2 éve vagyunk együtt. nagyon szeretem mindennél jobban, teljesen megbízunk egymásba tudjuk egymás jelszavait mindenhova. tudom hogy nagyon félénk ezért való életbe sem csalna meg. És én is nagyon nagyon mindennél jobbaan szeretem őt.. de történt az hogy kint voltunk bécsben rokonoknál, és ott unokatesóm bemutatott haverjainak. volt egy ilyen kisebb 4-5 fős házibuli féleség, ausztriában legális szóval egy kis füves cigit is szívtunk... ellazultam.. nem gondoltam a következményekre. tudtam az ottani egyik srácról hogy meleg, ő is be volt állva már rendesen, és mivel ezelőtt utoljára 5 hónappal találkoztam csak a párommal ezért eléggé hiányom volt úgy minden téren... annyi történt hogy a meleg srác kiverte nekem és leszopott. én nem nyúltam hozzá... valóban nem voltam magam tudatában annyira de szerintem ha akartam volna akkor tudtam volna nemet mondani a lehetőségre.. de nem mondtam... nagyon szeretem a páromat és két hónapja rohadt bűntudatom van. józanon biztos nem csináltam volna ilyet mert tényleg csak őt szeretem... na de tanulság: ezért vigyázz hogy kiknek a társaságában füvezel. :DD 15/f légyszíves ne írjon rám olyan aki a farkáról akar képeket küldeni mert nem vagyok rá kíváncsi.
2015. máj. 12. 18:53
 6/6 ftf1983 ***** válasza:
100%
Semmivel se másabb ez a dolog a melegeknél, mint a heteróknál. Valakik szétmennek valakik nem, ennyi.
2015. máj. 13. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!