Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy ha beleszeretek valakibe es elmondom neki akkor le koptat?
Sziasztok! 19 eves fiatal vagyok , a nemem a kerdes vegen irom le a sztereotipiak elkerulese miatt :)
Tomoren ossze foglalva a kerdesem annyi hogy miert van az hogy ismerkedek valakivel... elbeszelgetunk eloben is facebookon is . Majd azt mondja tetszek neki es bokol stbstb ... Egy ideig elvagyunk , sexelunk , jokat bulizunk . Aztan bele szeretek a hulye fejemmel es elmondom neki ezt ha o is utalgat ra hogy belem szeretett. Aztan 2 valtozat szokott jonni nalam ezutan : elkuld h o nem keres kapcsolatot es ezek utan nem akar barat se lenni . VAGY : Ott eloben vele aztmondja o is igy erez , aztan par ora mulva vagy szemelyesen vagy facebookon lekoptat. Minden emberrel akivel ismerkedtem ez volt de egy nagy csalpdas utan ami 2 eve volt meg erosodtem es nem akartam kapcsolatot. De azert szeretnek vegre egy normalis kapcsolatot szinte nem is tudom milyen is az :/ 3 napja egy szorakozo helyen egy baratommal megismertunk egy jofej embert . Ismerkedtunk majd elmentunk hozza filmezni es enni meg nem akartunk 2 orat varni a hidegben a buszra. Elbeszelgettunk , aztan amikor a baratom el aludt , hirtelen megcsokolt es aztmondta h en tetszek neki ( nem volt mar ittas max egy nagyon kicsit) ... Ma haza koltoztem Pestrol videkre es egesz nap ra gondolok , vele akarok lenni stbstb ... Probalom elnyomni ezt az erzest mert mindig koppanok a vegen. (A feljutast nem okoz gondot 1,5ora es ott vagyok , havernal/vagy vele aludhatok ) Most mit tegyek ? Amig nem mondom el vagy nem erzem ezt a masikkal addig minden oke de ha elkezdem erezni hogy szerelmes vagyok vagy el is mondom neki akkor vege... Nagyon helyes az illeto es jofej, pont az idealom :) De mar felek az ilyen helyzetektol :/
(Aki elolvasta eddig es alkotott velemenyt az irja le amit gondolt a kovetkezo sor elott ! :) )
Mind ketten fiuk vagyunk (o 30 eves de olyan reszben mint en azaz fiatalos ) ... (Homofob valaszokat nem kerek es nem erdekelnek megszoktam mar )
Koszonom a valaszokat :)
Mennyi idő után vallottad be neki, hogy mit érzel?
Lehet, hogy éppen ez a gond, hogy egyesek túl hamar adják tudtára a másiknak, hogy mit éreznek, és ettől lehet, hogy a másik fél bepánikol. Mert lehet, hogy az ő érzelmei még nem alakultak ki ennyire.
Egy kapcsolat első fázisa az, hogy normálisan megismerjük a másikat és ez eltelhet egy ideig. Ekkor már kezdenek kialakulni az érzelmek. És szerintem, csak ezután érdemes elárulni a valódi mély érzelmeidet.
Ezért sem jó, ha túl hamar mondja valaki azt, hogy szeretlek, mert akkor ezzel lehet, hogy elijeszti a másikat.
A saját kapcsolatomból kiindulva, mi a pasimmal másfél hónapig leveleztünk, és csak utána találkoztunk. Mivel kölcsönös volt a vonzalom és minden egyéb, már ekkor egymásba szerettünk. És nyíltan ki mertük mondani. Azóta is együtt vagyunk egy picivel több, mint 2 éve, de távkapcsiban, de ezt hamarosan megoldjuk.
Az érzelmek kialakulásának idő kell.
Azt viszont nem árt tisztázni, hogy a másik fél milyen kapcsolatot szeretne, szóval, csak szórakozni, vagy tényleg egy hosszú távú kapcsolatot, mert akkor a másik is úgy fog hozzáállni az egészhez.
Hagyjátok, hogy az érzelmek szépen lassan kibontakozzanak. És mikor már érzed, hogy a másik is ugyanazt érzi, mint te (testbeszédből, cselekedetéből és viselkedéséből úgy is tudni fogod, hogy mennyire nagy a vonzalom kettőtök között) akkor már bátran elmondhatod neki. :)
Remélem valamennyire tudtam segíteni! :)
Legyetek boldogok! :)
Nyugi, előtted az élet.
Ha feladod, akkor az egész életednek vége!
Küzdj, próbálkozz, változz! Ezek a kulcsai mindennek. Légy türelmes. :)
Mindenki megérdemli a boldogságot!
Remélem nem gond, hogy egy nő tanácsot adott neked?
Szegénykém...
Érző lelked van,ami a másik fél részéről "hiánycikk"
Próbálj olyan pasit keresni,aki olyan érzésekkel bír,
amivel te.Tudod akinek nem ilyen érzékeny a lelke,az nem igazán érti meg,min mész keresztül.Keresned kell egy sokkal érzékenyebb embert magad mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!