Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha egyszer beleszeretek valakibe akiről később kiderül hogy mondjuk az unokatestvérem?
A következő a helyzet: anyukámat anno örökbe adták. Később nevelőszülők nevelték fel. Azért ebbe a kategóriába írtam a kérdést mert ezt nézik legtöbben, ez a legnépszerűbb és sok véleményre kíváncsi vagyok. Egyre jobban furdal a kíváncsiság de nem tudom hogy érdemes lenne-e ezt megbolygatni ennyi idő után és azt se tudnám hogy kezdjem. De gondoljunk bele, lehet hogy már találkoztam a nagyszüleimmel, unokatesóimmal etc.
Lehet hogy ismerem is őket csak egyikünk sem tud a másikról. És mi van ha egyszer pont egy rokonommal jövök össze?!
Előre is köszönöm a véleményeket!!
17/L
Velem ez megtörtént. Neten, társkereson ismertük meg egymást..
Mi magunk sem tudtunk a rokonságról mig eljegyzéskor a két család össze nem ismerkedett. Volt nagy meglepetés :-D. Kiderült, hogy harmadik unokatesok vagyunk. Végül később más miatt szakitottunk. máig ő a leghosszabb kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!