Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán létezhet ilyen? Az egyik legjobb barátomba egyszer csak beleszeretek?
Nagyon furcsa egy helyzetben vagyok, ezt én is tudom. Már elég régóta ismerek egy lányt, 3 éve vagyunk osztálytársak, és majdnem a kezdetektől fogva jó barátok is. Sokat szoktunk beszélgetni, meg néha már egymás agyára tudunk menni a másik piszkálásával. :D Viszont soha az életben nem merül fel bennem, hogy több is lehetne köztünk. Egészen csütörtökig... Az történt, hogy jöttünk hazafelé busszal a suliból, mint már jó néhányszor az elmúlt években, sokat beszélgettünk. Fogalmam sincs miért, de aznap délutántól kezdve mintha valami megváltozott volna a részemről vele kapcsolatban. De ez egyszerűen nem lehet szerelem! Ha elmondanám neki ezt az egészet, el sem hinné! Semmiképp sem akarom lerombolni a jó viszonyunkat egy ilyen érzelmi botlással. Szerintetek mit csináljak??
17 évesek vagyunk mindketten
ha
nincs barátnője
mond el neki hogy valami változott benned és nagyon kedveled meg hogy sokat gondolsz rá , hiányzik amikor nincs veled.. és ha meg nem hiszi csókold meg :D és akkor majd elfogja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!