Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert van az hogy ha beleszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy ha beleszeretek valakibe es elmondom neki akkor le koptat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 19 eves fiatal vagyok , a nemem a kerdes vegen irom le a sztereotipiak elkerulese miatt :)

Tomoren ossze foglalva a kerdesem annyi hogy miert van az hogy ismerkedek valakivel... elbeszelgetunk eloben is facebookon is . Majd azt mondja tetszek neki es bokol stbstb ... Egy ideig elvagyunk , sexelunk , jokat bulizunk . Aztan bele szeretek a hulye fejemmel es elmondom neki ezt ha o is utalgat ra hogy belem szeretett. Aztan 2 valtozat szokott jonni nalam ezutan : elkuld h o nem keres kapcsolatot es ezek utan nem akar barat se lenni . VAGY : Ott eloben vele aztmondja o is igy erez , aztan par ora mulva vagy szemelyesen vagy facebookon lekoptat. Minden emberrel akivel ismerkedtem ez volt de egy nagy csalpdas utan ami 2 eve volt meg erosodtem es nem akartam kapcsolatot. De azert szeretnek vegre egy normalis kapcsolatot szinte nem is tudom milyen is az :/ 3 napja egy szorakozo helyen egy baratommal megismertunk egy jofej embert . Ismerkedtunk majd elmentunk hozza filmezni es enni meg nem akartunk 2 orat varni a hidegben a buszra. Elbeszelgettunk , aztan amikor a baratom el aludt , hirtelen megcsokolt es aztmondta h en tetszek neki ( nem volt mar ittas max egy nagyon kicsit) ... Ma haza koltoztem Pestrol videkre es egesz nap ra gondolok , vele akarok lenni stbstb ... Probalom elnyomni ezt az erzest mert mindig koppanok a vegen. (A feljutast nem okoz gondot 1,5ora es ott vagyok , havernal/vagy vele aludhatok ) Most mit tegyek ? Amig nem mondom el vagy nem erzem ezt a masikkal addig minden oke de ha elkezdem erezni hogy szerelmes vagyok vagy el is mondom neki akkor vege... Nagyon helyes az illeto es jofej, pont az idealom :) De mar felek az ilyen helyzetektol :/

(Aki elolvasta eddig es alkotott velemenyt az irja le amit gondolt a kovetkezo sor elott ! :) )

Mind ketten fiuk vagyunk (o 30 eves de olyan reszben mint en azaz fiatalos ) ... (Homofob valaszokat nem kerek es nem erdekelnek megszoktam mar )

Koszonom a valaszokat :)

2015. ápr. 26. 20:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat :)

Hat nem merem elmondani neki meg lehet hogy korai lenne tenyleg :/ Meg hat felek is hogy elutasit es akkor 1 evig megint bezarkozok a szerelem elol es lehet hogy 1 ev mulva lenne ujra valaki aki tetszik :/ megprobalom hogy ma nem irok ra , majd ir ha akar. De felek hogy nem ir nekem . Akkor eggyertelmu lenne hogy nem erdeklem annyira :/

2015. ápr. 27. 13:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Írj, ha történik valami, kíváncsiak vagyunk, és szorítunk!
2015. ápr. 28. 10:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Rendben es koszonom :) Tegnap nem irtam direkt ra , megprobalok ma se irni neki , aztan ha csut.rairok megkerdezem hogy miert nem irt :/:)
2015. ápr. 29. 14:31
 14/15 A kérdező kommentje:

Megkerdeztem miert nem irt erre kaptam egy semleges valaszt de legalabb nem elutasitot :) ->

Viszont egy dolgot szeretnék tisztázni azt hogy haverkodunk az nem azt jelenti hogy minden nap beszélnünk kell meg ilyesmit ne haragudj csak nekem az életem egy rohanás beszélgethetünk időnként majd nyilván találkozhatunk is

2015. ápr. 29. 16:33
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom koveti e meg valaki :) Hagytam azt a faszhuszart es tovabb leptem :) Majd ra 1 honapra megtalaltam a nagy O-t vegre :) ^^ fel eve eggyut vagyunk es minden jol alakul perszenem voltak zokkenok de hat ez ilyen. Mas / jobb ember lettem vele / mellette es orulok hogy nem az elozore pazaroltam az idomet :) Koszi mindenkinek aki segitett :)
2015. szept. 23. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!