Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretok, akik dobva lettek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretok, akik dobva lettek, boritottatok a feleseg előtt, mi lett a következmény?

Figyelt kérdés
2019. jan. 25. 22:49
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
9 és megsugom:az esetek többségében szerelmi viszonyok alakulnak ki a szeretovel.ez egy sztereotípia hogy csak lyuk.
2019. jan. 25. 23:30
 12/27 anonim ***** válasza:
69%
Akkora nagy volt a szerelem, hogy dobva lettél, míg ő a feleséggel maradt. Értem.
2019. jan. 25. 23:39
 13/27 A kérdező kommentje:
Esetleg várom a kérdésre hajlandó valaszolokat...
2019. jan. 25. 23:52
 14/27 anonim ***** válasza:
61%

Kiemelném a korábbi válaszom egyik mondatát:

" Egymásba szerettünk, viszonyt fojtattunk..."

Te folyamatosan arról beszélsz, hogy érzelmi szálak fűzik össze a megcsaló felet a szeretővel. Valóban, mint mondtam, nálunk is így volt. De egy idő után döntöttem, és nem a szeretőmet választottam, mert a férjem sokkal többet jelentett nekem, mint ő, ez az igazság.

Egy percig se hidd azt, hogy te különb vagy nálam! Lehet, hogy én szemét voltam a férjemmel, hogy ezt tettem, igen az voltam, nem is mentegetem magam, de én azóta is ott vagyok mellette! Kiállok mellette a mindennapokban, támogatom, egyengetem az életét és tud rám támaszkodni!

Te viszont azért vagy szemétláda, mert te áldozatnak állítod be magad, ahelyett, hogy elismernéd, hogy igenis hibás vagy!

Hibás vagy, mert nős emberrel kezdtél!

Hibás vagy, hogy hagytad magad!

De a legnagyobb hibád az, hogy abban a pillanatban, ahogy lapátra kerültél, te bosszút forralsz...önző módon tönkretennél BÁRMIT csak, hogy a sérelmeidet enyhítsd!

És tudod mit mondok még neked? 100X inkább követek el még hibákat az életben, és botlom meg, belátva, hogy rosszat tettem, mint, hogy egyszer is szándékosan, előre eltervezve legyek velejéig gonosz, mint te! (itt a bosszúra gondolok)

2019. jan. 26. 00:12
 15/27 A kérdező kommentje:
Utolsó eszem ágában sincs senkin bosszút állni.. :)de azt hogy te Ekkora ribikent a gyakorin osztod az észt.. Hát az eszem megáll komolyan.
2019. jan. 26. 00:27
 16/27 anonim ***** válasza:
50%

15.-re.

Ő legalább ŐSZINTE és realista.

Ellentétben a sok NAGY SZENT nőtől, akik itt demózzák, hogy ők a hűség és a tisztesség mintaképei, és még a szülésük után is szűzek.

2019. jan. 26. 00:36
 17/27 A kérdező kommentje:
UTOLSOok hogy őszinte bakker de hogy már ő ossza itt az észt hogy micsoda rohadt képmutatók más emberek!?????? Ő milyen ember aki magaba bolondit valakit aztán kidobja és porig alazza?? Az ilyen ember nézzen már magába!
2019. jan. 26. 10:05
 18/27 anonim ***** válasza:
3%
Volt olyan kapcsolatom,ahol a semmiből előbukkant egy nő,és kitálalt,de nem ért el semmit ezzel.Aztán volt olyan egyszer hogy én voltam a szerető,soha nem tálaltam volna ki,de az a buta manus otthon megtette,így 2 szék közül a pad alá esett.
2019. jan. 26. 10:39
 19/27 anonim ***** válasza:
20%

Én férfi létemre voltam szerető. Sose borítottam a bilit, mert az gerinctelen dolog. Hogy a másik milyen az egy dolog.

Ha akarja elmondja, ő ismeri azt az embert. Én nem.

2019. jan. 26. 21:10
 20/27 anonim ***** válasza:
54%

A 14-es olyan,mintha megbánással mentegetné a tetteit.Olyan mintha ennyivel le is tudná a dolgot.

A kérdésre válaszolva...kölcsönösen szeretők voltunk egy férfival.Úgy döntöttünk borítunk otthon.Meg is tettük és ott voltam mikor elmondta a feleségének,hogy velem akar lenni és engem szeret.Aztán rá pár napra a felesége felajánlotta neki,hogy megtarthat engem is,ha otthon marad.A férje meg belesétált a csaodába mert a feleség ezt a felajánlást csak kamuzta.Ekkor szakítottam ezzel a férfival és a férjemmel is.Eltelt azóta 2 év.Most az van,hogy a volt szeretőm azóta is irogat,érdeklődik stb,de semmi sincs köztünk.A szeretet megmaradt.A volt férjemmel meg egy jó beszélőviszony van,bár néha osztogat,meg is értem...

2019. jan. 27. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!