Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van köztetek olyan, aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, aki a megcsalás után talált magára? Úgy értem, akkor jött rá, miben élt, és utána jobbra fordult a sorsa?

Figyelt kérdés

2018. máj. 24. 12:41
 1/5 iamaveryniceguy ***** válasza:
80%

Az egy jó taktika, ha értelmet próbálsz találni a megcsalásban. Segíthet a tovább lépésen.

"Azért csalt meg, hogy rájöjjek milyen rossz is volt eddig mellette az életem. A sors akarta."

Nyugtathatod ezzel magad, ha jobb neked. A lényeg, hogy tovább tudj lépni.

2018. máj. 24. 12:43
 2/5 Sutekh válasza:
81%
Én megcsalás után teljes 180°-os fordulatot vettem a csajtól. Nincs 2. esély. Lenyeltem az indulataimat a fájdalmammal együtt s mentem tovább. Mert aki egyszer megcsinálja, az megfogja csinálni máskor is.
2018. máj. 24. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Igen rádöbbentett az a férfi akivel félreléptem, hogy mennyi minden hiányzik a kapcsolatomból, hogy mennyire is nem úgy kéne lennie.

Végül elváltam.

2018. máj. 24. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Szeretnék én is előnyt kovácsolni abból, hogy megcsaltak, próbálom mesélni, hogy amúgy is káros kapcsolar volt, de még mindig valami rejtélyes oknál fogva szeretem...

Valaki tanács?

28n

2018. máj. 24. 17:47
 5/5 Bence_ ***** válasza:
100%

Magadat szereted azt az érzést amit mellette érzel. Ezt csomagold ki és rájössz mit pótol.

Nekem segített, felébredtem.

Tudatosan élek.

2018. máj. 24. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!