Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki a megcsalás után talált magára? Úgy értem, akkor jött rá, miben élt, és utána jobbra fordult a sorsa?
Figyelt kérdés
2018. máj. 24. 12:41
1/5 iamaveryniceguy válasza:
Az egy jó taktika, ha értelmet próbálsz találni a megcsalásban. Segíthet a tovább lépésen.
"Azért csalt meg, hogy rájöjjek milyen rossz is volt eddig mellette az életem. A sors akarta."
Nyugtathatod ezzel magad, ha jobb neked. A lényeg, hogy tovább tudj lépni.
2/5 Sutekh válasza:
Én megcsalás után teljes 180°-os fordulatot vettem a csajtól. Nincs 2. esély. Lenyeltem az indulataimat a fájdalmammal együtt s mentem tovább. Mert aki egyszer megcsinálja, az megfogja csinálni máskor is.
3/5 anonim válasza:
Igen rádöbbentett az a férfi akivel félreléptem, hogy mennyi minden hiányzik a kapcsolatomból, hogy mennyire is nem úgy kéne lennie.
Végül elváltam.
4/5 anonim válasza:
Szeretnék én is előnyt kovácsolni abból, hogy megcsaltak, próbálom mesélni, hogy amúgy is káros kapcsolar volt, de még mindig valami rejtélyes oknál fogva szeretem...
Valaki tanács?
28n
5/5 Bence_ válasza:
Magadat szereted azt az érzést amit mellette érzel. Ezt csomagold ki és rájössz mit pótol.
Nekem segített, felébredtem.
Tudatosan élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!