Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben történt megcsalás a kapcsolatotokban, de megbocsátottatok, utána tényleg jobb lett a kapcsolatotok?
nem!
megbocsátottam, abbahagyta, pár hónap múlva megint elkezdte, ugyanazzal a nővel, megint lebukott...aztán közölte, hogy ő inkább a másikkal akar lenni...
Nem, szamomra nincs bocsanat.
30F
Èn megbocsdàtottam.
Jobban odafigyelünk egymàsra.
Viszont óvatosabb lettem.
Sajnos a megcsalàs,hazudozàs mèly sebet ejtett bennem amit elfeledni nem tudok.
4-es, de hogy tudsz ezzel együtt élni?
mennyit agyalsz ezen, ha azt mondod, hogy elfelejteni nem lehet?
és mennyire sérült az önbecsülésed, az énképed, a méltóságod a megcsalás hatására?
illetve a párodon mit észleltél? (lelkifurdalás, extra kedveskedés?)
Sokat gondolok rà,mert nem tudom elengedni a rossz emlèket.
Próbàlok erős maradni,de csak nàsok előtt.
Egyedül ha nem làt senki szonirú vagyok.
Felesègem igyekszik mindent jóvà tenni,de rombol is.
Az önbecsülèsem nem vàltozott.
Egy zavar. Az,hogy akivel fèlrement nem mer a szemembe nèzni,pedig többször üzentem neki facèn ès a rokonaival,ismerősein keresztül.
Amikor megtudtam,hogy megcsalt a felesègem,felkerestem a pasit,de az olyan gyàva volt,hogy màig nem mer elèm àllni. Ennek màr hat ève.
Soha nem tudom elfeledni!
már 6 éve?
és azóta még mindig ennyire eleven ez a fájdalom, rossz emlék?
nagyon sajnálom, sok erőt.
16 évnyi házasság után megcsalt a férjem, megbocsátottam neki, de soha többé nem tudtam megbízni benne.
Gyakorlatilag mindenhol mindenkinek azt mutattuk, hogy milyen boldogok vagyunk és milyen tökéletes a kapcsolatunk, gyerekeink is vannak.
De 2 évvel később elváltunk. Azt hittem mindent le tudok nyelni és elfeledni túllépni rajta de nem ment.
Nem tudnék úgy élni hogy arra gondoljak hogy amikor este hazatött előtte pár órával egy másik férfi farka volt a szájában meg a puncijában. Azzal a szájjal csókolt amivel a másik farkát szopta.
Kb állandóan ez jutna az eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!