Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltad már meg a párodat? Ha igen mi vezetett ehhez a lépéshez? Mit éreztél utána?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 23:02
1/13 anonim válasza:
Igen. Semmit nem éreztem. Lelkiismeretfurdalást biztos, hogy nem.
Rászolgált, ennyi. Vedd úgy, hogy bosszút álltam és még jól is esett. :D
2/13 anonim válasza:
Nem. Egyszer " előkészületi" szakaszban voltam, de olyan lelkiismeret furdalásom lett, hogy lemondtam az egészet...a másik nő persze vérig sértődött.
3/13 anonim válasza:
Nem. Egyszer terveztem, de aztán győzött a lelkiismeretem. Fogadjunk, hogy az első egy nő.
4/13 anonim válasza:
3.:
Nyilván ez ez hosszú folyamat volt, ő csalt meg úgy, és ahogy általában lenni szokott, hogy már mindenki tudott róla a munkahelyén (kolléganővel), csak én nem.
Azért írtam, amit, mert általában azt tartják, hogy bosszúból csalják vissza a másik felet. Én nem. Egyébként is elváltunk már 17 év után. Nem kell ítélkezni, válaszoltam a kérdésre. Ennyi.
5/13 anonim válasza:
Persze. Aki azt mondja hogy nem az vagy álszent vagy kamuzik. Nyilván semmit nem éreztem, talán egy kis örömöt és megkönnyebbülést.
6/13 anonim válasza:
Nem. Nem is tervezem. Nem kedvelem a felesleges problémákat, szóval ha bajom van, mondom, és nem ülök bele másik farokba. Elcsábítani meg nagyon nehéz engem, mert szemérmes is vagyok meg aszociális is.
7/13 anonim válasza:
Persze. Ha elhanyagolnak, mert minden más fontosabb, még a céltalan telefon nyomkodás is, akkor könnyebben hajlik rá az ember lánya.. Egyszer csak jön valaki aki újra érdekesnek talál és felizgat.
8/13 anonim válasza:
Az utolsóval egyet értek. Én nem csaltam meg a párom, inkább szakítottam. Az a munkamániás, soha nem ér rá típus volt, ha véletlenül mégis sikerült együtt aludni az én élvezetem nem volt túl fontos. Simán meg tudtam volna csalni és szerintem bűntudatom is max magam miatt lett volna, miatta nem. Legalább megértettem hogy mi vezet idáig.
9/13 anonim válasza:
Igen én megcsaltam a párom. Nem éreztem különösebben semmit.Az okára igazából később jöttem rá: mert nem szerettem igazán,,. Ezt sok embernek átkellene gondolni mielőtt belevág egy kapcsolatba. Én nem gondoltam át, hibáztam,. Ha pedig pl szerettem volna ugy ahogy kell biztos nem csalom meg azért sem ha elhanyagol,max elválok.Igy utólag ez a véleményem..
10/13 anonim válasza:
Én megcsaltam, nem bántam meg. El is váltam, de nem a harmadik fél miatt. A házasságunk alatt ő beleszeretett egy másik nőbe, aki rávette a válásra, a ház eladásra, elköltözésre. Most az apjánál nyomorog, mert egyikőjüknek sincs pénze új lakásra.Én vettem új autót, lakást, és most már jönne vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!