Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Én lennék a szemét ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék a szemét ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Én egyedülálló vagyok, neki menyasszonya van. Szexkapcsolatot folytattunk, de lepattintott, én viszont kicsit beleszerettem.

Én lennék a szemét, ha az esküvőjük előtti napon átküldeném a beszélgetéseinket a menyasszonyának? Azokból minden kiderülne.

(Szerintem nem én vagyok a szemét amúgy, hanem ő, egyrészt amiért összetörte az én szívemet másrészt azért amit a menyasszonya háta mögött művelt).

2018. dec. 10. 20:28
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
0%
Amiről nem tudsz, az nincs. Nem kell lezúzni más emberek életét. Te is hibáztál már életedben, és még nagyobbakat fogsz. Nem a mi dolgunk, de nem is az aljas, gerinctelen szeretőé, hogy tönkretegye más házasságát.
2018. dec. 11. 22:54
 52/59 anonim ***** válasza:
100%

51.: óriási baromság. Ha becsukod a szemed, attól még ott van a szakadék

Igenis tudnia kell a menyasszonynak, hogy kire cseszné el az idejét.

2018. dec. 11. 23:45
 53/59 anonim ***** válasza:
0%
Már miért cseszné el az idejét? Nem a te életed, nem a te dolgod.
2018. dec. 11. 23:45
 54/59 anonim ***** válasza:

Összetörte a szíved. Erre akkor kellett volna gondolnod, amikor bemásztál az ágyába.

Ha megtezsed amire készülsz, fogadj testőröket egy időre.

2018. dec. 12. 05:48
 55/59 anonim ***** válasza:
100%
53: Abban igazad van, hogy nem a mi dolgunk, nem a kérdező dolga, hogy ki kire és miért cseszi el az idejét. Ez egyedül a menyasszony dolga, hogy eldöntse, hajlandó-e ezek után megbocsátani a vőlegényének és vele folytatni az életét vagy sem. Ehhez pedig arra van szükség, hogy megtudja az igazságot. Az már "csak" részletkérdés, hogy kitől, hogyan és mikor tudja ezt meg. A lényeg, hogy minél hamarabb megtudja az igazságot, és az igazság birtokában el tudja dönteni, hogy merre szeretne tovább menni.
2018. dec. 12. 09:53
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek is, igen szemétség amit műveltél, bár ebben ketten vagytok a ludasak a vőlegénnyel. Én azt mondom tálalj ki, te sértettségből teszed ugyan, de a menyasszonynak hosszú távon jót teszel. Már ha van esze és még időben kiszáll ebből a sz,rból.
2018. dec. 18. 17:16
 57/59 anonim ***** válasza:
Na elmondtad?
2018. dec. 20. 13:48
 58/59 anonim ***** válasza:
25%
Dehogy mondta, be lett szépen kussoltatv, az ilyeneket a pasik mindig bekussoltatják
2018. dec. 20. 14:52
 59/59 A kérdező kommentje:
Te már csak tudod, mit csinàlnak az "ilyenekkel" a pasik XDD
2018. dec. 21. 06:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!