Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Én lennék a szemét ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék a szemét ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Én egyedülálló vagyok, neki menyasszonya van. Szexkapcsolatot folytattunk, de lepattintott, én viszont kicsit beleszerettem.

Én lennék a szemét, ha az esküvőjük előtti napon átküldeném a beszélgetéseinket a menyasszonyának? Azokból minden kiderülne.

(Szerintem nem én vagyok a szemét amúgy, hanem ő, egyrészt amiért összetörte az én szívemet másrészt azért amit a menyasszonya háta mögött művelt).

2018. dec. 10. 20:28
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
42%

A férfiakra mondják, hogy milyen ösztönvezérelt lények, közben a nőket sokkal inkább az ösztöneik vezérlik és erre a fenti kérdés kiváló példa. Mindent a "tökéletes" kanért, nem számít semmi, csak az, hogy meglegyen. Még azt se képes felfogni, hogy ha kiderül a kapcsolatuk, akkor se fog visszamenni hozzá a fickó, mert neki a szeretői viszony tökéletes, érzelmileg viszont a menyasszonya kell neki.

Úgyhogy kérdező, ha maradt még méltóságod és tudsz emberként gondolkodni, akkor felállsz és tovább állsz! Keress egy olyan férfit, aki téged szeret és viszont!

2018. dec. 10. 20:48
 12/59 anonim ***** válasza:
89%
Neked IS gondolkodni kellene, mielőtt szétteszed a lábad, hogy bele akarsz-e menni ebbe a szerepbe. Igen, te IS szemét vagy. A pasi meg főképp.
2018. dec. 10. 20:48
 13/59 anonim ***** válasza:
100%
Összetörte a szívedet és ezt felrovod neki? Elvileg a szexkapcsolatban nincsenek érzelmek...
2018. dec. 10. 20:53
 14/59 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen mindegy, szemétség-e vagy sem. Küld át neki, tudja meg a menyasszony, milyen vőlegénye van.
2018. dec. 10. 20:54
 15/59 anonim ***** válasza:
82%
Miért akarsz bosszút állni? Tudtad, hogy ebben a dologban csak a titkos pina lehetsz. Akkor vállald a következményeket.
2018. dec. 10. 20:59
 16/59 A kérdező kommentje:
ja értem, csak nekem kell vállalnom a következményeket, neki nem mert ő ártatlanabb mint én nyilván
2018. dec. 10. 21:00
 17/59 anonim ***** válasza:
72%
Nem is csoda, hogy csak dugni voltál jó. Örüljél hogy idáig hajlandó volt veled ágyba bújni.
2018. dec. 10. 21:02
 18/59 A kérdező kommentje:
:D
2018. dec. 10. 21:02
 19/59 A kérdező kommentje:
hajlandó volt :D szegényt nagyon kellett kényszeríteni :D
2018. dec. 10. 21:04
 20/59 anonim ***** válasza:
97%

16.: a következményeket úgysem te fogod vállalni, hanem a srác, amikor tönkremegy az esküvője és a menyasszony apja pofán b.ssza. De van, amiért meg neked kell vállalnod a felelősséget, hiszen felnőtt ember vagy, aki tudatosan belement egy megcsaló kapcsolatba.

És mindenképpen mondd meg a menyasszonynak és küldd el a képeket, joga van tudni, hogy ki a férj jelölt, nehogy elbssza az életét egy csaló suttyóra.

2018. dec. 10. 21:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!