Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a szemét ebben a helyzetben?
Én egyedülálló vagyok, neki menyasszonya van. Szexkapcsolatot folytattunk, de lepattintott, én viszont kicsit beleszerettem.
Én lennék a szemét, ha az esküvőjük előtti napon átküldeném a beszélgetéseinket a menyasszonyának? Azokból minden kiderülne.
(Szerintem nem én vagyok a szemét amúgy, hanem ő, egyrészt amiért összetörte az én szívemet másrészt azért amit a menyasszonya háta mögött művelt).
A férfiakra mondják, hogy milyen ösztönvezérelt lények, közben a nőket sokkal inkább az ösztöneik vezérlik és erre a fenti kérdés kiváló példa. Mindent a "tökéletes" kanért, nem számít semmi, csak az, hogy meglegyen. Még azt se képes felfogni, hogy ha kiderül a kapcsolatuk, akkor se fog visszamenni hozzá a fickó, mert neki a szeretői viszony tökéletes, érzelmileg viszont a menyasszonya kell neki.
Úgyhogy kérdező, ha maradt még méltóságod és tudsz emberként gondolkodni, akkor felállsz és tovább állsz! Keress egy olyan férfit, aki téged szeret és viszont!
16.: a következményeket úgysem te fogod vállalni, hanem a srác, amikor tönkremegy az esküvője és a menyasszony apja pofán b.ssza. De van, amiért meg neked kell vállalnod a felelősséget, hiszen felnőtt ember vagy, aki tudatosan belement egy megcsaló kapcsolatba.
És mindenképpen mondd meg a menyasszonynak és küldd el a képeket, joga van tudni, hogy ki a férj jelölt, nehogy elbssza az életét egy csaló suttyóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!