Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én voltam a szemét? Ebben a helyzetben hogy kellett volna reagáljon?
Figyelt kérdés
Nemrég történt, hogy vonaton utaztam amikor egy törpe srác (én lány vagyok) elkezdett úgy közeledni. Én mondtam hogy most nem szeretnék sem tőle semmit sem mástól. Nyilván az is benne volt hogy törpe, de tényleg mással se akarok semmit. De ezek után sem hagyott békén, később még Facebookon is megkeresett, persze túlzottam, de nagyon rosszul érzem magam hogy megbántottam. Hogy kellett volna lereagálnom a dolgot, hogy ne bántsam meg?2016. dec. 13. 19:52
1/12 anonim válasza:
1. Ne mentegetőzz, hogy te mástól se akarsz semmit.
2. Egyenesen megmondod neki, hogy nem akarsz tőle semmit, innentől kezdve ha ő ezt nem érti meg, az már az ő baja.
2/12 anonim válasza:
Igen te voltál a szemét teljes te voltál a szemét! Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy a törpézés helyett elkezded a mélynövésű és kis növésű szavakat használni. Neked hogy esne ha téged valaki k betűsnek nevezne? Na ezen gondolkodj el....
3/12 anonim válasza:
Törpe ugy mint fogyatekkal elovagy szimplan alacsony? Mert nagyon nem mindegy.
4/12 A kérdező kommentje:
Fogyatékkal élő..
2016. dec. 13. 20:34
5/12 anonim válasza:
Pedig tudhatnád, hogy egy Lannister mindig megfizetni az adósságát
6/12 anonim válasza:
Akkor nem hibaztatlak, mert nem mindenki tudja az ilyesmit kezelni. Sot, jol tetted, h nem batoritottad, nem tettel ugy, mintha barmi is lehetne, pedig nem. Mert az sokkal rosszabb lenne. Holnapra mar ugyis leszrja a csavo is.
7/12 anonim válasza:
Csak azért, mert fogyatékkal él, nem kell babusgatni. Mondom ezt gyógypedagógusként. Semmivel nem jobb, ha esetleg belemégy egy kapcsolatba, csak azért, mert egy kicsit olyan "nyomi" és nem akarod megbántani. Nem. Egy fogyatékkal élő is lehet nem szimpi, lehet túl nyomulós vagy simán csak bunkó. Nem kell, hogy bűntudatod legyen csak azért, mert 140 cm alatt volt a magassága.
8/12 anonim válasza:
8 elhivatott gyogypedagogus lehetsz ezzel a hozzaallassal. Mert az oke, hogy egy civil, akinek nincs tapasztalata ilyen emberekkel, nem mindig tud helyesen donteni, illetve lelkiismeretfurdalasa lesz. De aki fogyatekkal elokkel dolgozik, es tudja milyen psziches, traumatikus es egyeb problemak kovetkezhetnek az allapotukbol, az ne irjon mar ekkora suttyo hulyeseget. Gondolom egyeb papirt nem birtal szerezni, igy mentel az alacsony pontszamu szakra. Gratulalok hozza.
9/12 anonim válasza:
#9 Attól, hogy testileg fogyatékos, még lehet ép szellemileg. Nem tűnik úgy a kérdésből, hogy szellemi problémái lennének.
Neked hogy esne, ha pusztán azért, mert mondjuk, nem is tudom... balesetben elveszted a karod, onnantól mindenki úgy kezelne, mint valami idiótát, csak mert fogyatékos vagy?
Na ugye.
10/12 anonim válasza:
9 nem nagyon értem a példádat. én azt írtam, hogy a kérdező jól kezelte a helyzetet, nem kell lelkiismeretfurdalása legyen. Ellenben a "gyógypedagógus" ne írjon a fogyatékkal élőket derogáló hizzászólást. Közelébe nem engedném ezt a (feltehetőleg) nőt sérült fiatalok közelébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!