Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én voltam a szemét? Ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam a szemét? Ebben a helyzetben hogy kellett volna reagáljon?

Figyelt kérdés
Nemrég történt, hogy vonaton utaztam amikor egy törpe srác (én lány vagyok) elkezdett úgy közeledni. Én mondtam hogy most nem szeretnék sem tőle semmit sem mástól. Nyilván az is benne volt hogy törpe, de tényleg mással se akarok semmit. De ezek után sem hagyott békén, később még Facebookon is megkeresett, persze túlzottam, de nagyon rosszul érzem magam hogy megbántottam. Hogy kellett volna lereagálnom a dolgot, hogy ne bántsam meg?
2016. dec. 13. 19:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
37%
Jól tetted. Az alacsony, ronda pasiknak jobb megmondani, hogy nincs esélyük, egy idő után, ha elég visszautasítást kapnak, beletörődnek a helyzetbe.
2016. dec. 13. 22:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát ez elég fura... akkor mi alapján talált meg FB-on?
2016. dec. 13. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!