Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy másik lány szemet vetett a barátomra. Voltatok már ilyen helyzetben? Mit tegyek?
Már 4 éve vagyunk együtt a barátommal, és minden nagyon jól működik köztünk, most mégis félek, hogy elcsábítja tőlem ez a másik lány.
Igaz, hogy a barátom mondta, hogy beszélget ezzel a lánnyal, meg is mutatta, hogy miket írnak egymásnak, és ebből nekem egyértelművé váltak a lány szándékai, viszont a barátom váltig állítja, hogy a csaj sem akar többet barátkozásnál. Ehhez képest órákat beszélnek, és keményen flörtölnek.
Nem is értem, miért mutatta meg, hogy miket beszélnek...
Voltatok már ilyen helyzetben? Mit tegyek?
23 éves lány
Ha már flörtöl a párod, lehetőséges ad arra, hogy valami több is kialakuljon közöttük. Ha keményen flörtöl, pláne. Mondjuk az egy jó pont, hogy megmutatta neked a beszélgetést.
Ilyen konkrét helyzetben nem voltam még, a párommal tisztáztam, hogy nálam a flört az megcsalás. Én sem flörtölök másokkal, és ő se tegye. Ha ez nem működik, akkor hiába szeretem, viszlát lesz a vége. Nem akarok egy olyan kapcsolatba lenni, ahol azon kéne rettegnem, hogy a kis flörtjeiből mikor alakul ki valami komolyabb.
Viszont ha téged ez nem zavar, akkor hadd flörtölgessen, sok kapcsolatban az még nem megcsalás, hiszen tettlegesség nincsen.
Szúrd ki a szemét a ribinek!
Ha bízol a barátodban és ő szeret akkor nem lesz baj.
Köszönöm!
Egyébként mondtam neki, hogy ez nekem nagyon rosszul esik, de mivel szerinte nem akar semmit tőle a csaj, így azt mondta, hogy beszélgetni fog vele továbbra is, meg hogy nem is flörtölnek, az csak viccelődés...
Tudom, hogy szeret engem, szóval nem értem, miért csinál úgy, mintha hülye lenne, és nem látná, hogy mi a helyzet.
A lánnyal ne foglalkozz, de ha tényleg olyanokat írogatnak egymásnak, ami már flörtölésnek minősíthető, akkor a barátodat határozottan állítsd le.
Nem az a baj, hogy más lánnyal barátkozik, hanem hogy nem veszi figyelembe a te érzéseidet, és meg is aláz tulajdonképpen, ha aktívan flörtöl mással, mikor te ott vagy neki. Én nem tűrném ezt el sokáig.
Példát azért írhattál volna, hogy mégis mi az a "kemény flört", csak hogy tisztán lássunk.
Az én exbarátom is több lánybarátjával kapcsolatban is az utolsó pillanatig váltig állította, hogy csak barátok. Akkor már nem tudta letagadni, mikor éjjel hívogatták telefonon. Gyűlölöm, ha hülyének néznek úgyhogy én véget is vetettem neki.
Zárójelben megjegyzem, hogy lelki megcsalás is létezik, amit a te kedves barátod igencsak kezd kimeríteni.
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!