Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évea lány vagyok a pasim elkísért egy másik lányt az eggyik búszmegálóba és szerintetek történt köztük valami?
"ma 14:57"
én a Babylon5-öt vártam mindig :) és nagyon mérges voltam mikor egy hülye vendégeskedés miatt nem láthattam....
Kedves válaszadók, akik 13 évesen a Knight Rider és Babylon 5 c. sorozatokat nézték.
Nem veszitek észre, hogy a mai gyerekek sokkal hamarabb nőnek fel mint ti? Nekik már az internet és a fb.com akkora előnyt ad, hogy már 16 évesen államvizsgázhatnak valamelyik egyetemen. Ti (és én) akkoriban szinte az ősember szintjén éltetek, és a mai világ szánakozik, és sajnálja, hogy ilyen rossz lehetett nektek akkor. De az új irány (ismét a fb.com és társaik) ezt a sötét középkori életet végre elfelejtetik az emberekkel, és sokkal színesebb sokkal teljesebb életet élhetnek a mai fiatalok:
" És akko' a diszkóba leszptam másnap meg írok rá fészen és nem válaszol, szerintetek szeret?"
Az is érdekelne, hogy a búszmegálló, miért hosszú ú. Az eggyik-et hosszú gy-vel még megértem, talán még az irjá-t is, de még csak nem is úgy mondjuk, hogy búsz.
-Te bússzal jöttél?
-Nem én áutoval.
Arról lehet szó, hogy nem ismeri a lelkem a betűket, és a magyar klaviatúra bal oldalán található hosszú ú-t látta meg előbb, és mivel u kinézete volt, ezért választotta azt.
Szerintem ez történt a buszmegállóban:
#7:
Ennyi badarságot régen láttam már belesűrítve egyetlen kommentben, mint amit te alkottál!
Előbb nőnek fel? Muhaha!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!