Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy adott lány, és egy fiú. Egyik pillanatban tökéletes harmonia, és lobogó tűz, vágyak, másik pillanatban se kép, se hang. Miért?
Sehogy nem fogod mar ravenni! A majd keres ha raer annyit jelent, hogy a budos eletben soha!
De ha ezt tole akarod hallani, akkor oszinten kerdezd meg, hogy van-e barmi eselyed nala! Ami rohadt ciki lenne! Szerintem mar ne is eroltesd tenyleg! Ha egy ferfi akar az kitart, aki nem azt meg max. Szecre hasznalt volna! Parom 3 honapig jott utanam hiaba utasitottam vissza! A harmadik honapban mar en kertem a randit... De engem O napi szinten keresett
Nem lehet, hogy ezt csak Te akarod bele Latni ezeket?
A szenvedelyt ne keverd a szerelemmel erzelmekkel...
Rossz erzes elhiszem! De Nobol vagy! Ennyire Te ne alazkodj meg soha! Tanulopenznek jo volt...
Erted kuzdjon meg a pasi ne te nyomulj ennyire :) es ha tenyleg Teged akar akkor biztos nem az tartana vissza, hogy Te nem tudod, hogy akarod-e Ot....
Szakitas utan hidd el, nem komoly kapcsolatra hajtott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!