Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a szemét ebben a helyzetben?
Én egyedülálló vagyok, neki menyasszonya van. Szexkapcsolatot folytattunk, de lepattintott, én viszont kicsit beleszerettem.
Én lennék a szemét, ha az esküvőjük előtti napon átküldeném a beszélgetéseinket a menyasszonyának? Azokból minden kiderülne.
(Szerintem nem én vagyok a szemét amúgy, hanem ő, egyrészt amiért összetörte az én szívemet másrészt azért amit a menyasszonya háta mögött művelt).
Tudnod kellene felelősséget vállalni, és beismerni, hogy a te tetteidnek, (annak, amit közösen csináltatok), következményei vannak nem csak a ti életetekre, hanem egy harmadik személyére is, aki a szeretőd menyasszonya. Neked leginkább saját magaddal kell elszámolnod, magadban rendezned, hogy vajon miért nem számított neked, hogy egy olyan férfivel voltál, aki mással volt kapcsolatban.
Habár hibás okkal, tehát a sértett önérzeted miatt szeretnéd felvilágosítani a nőt, ennek ellenére úgy gondolom, hogy joga van tudni, hogy milyen ember a férfi, akihez készül hozzámenni. Az már az ő dolguk, hogyan rendezik ezt, el tudja-e fogadni, vagy nem szeretne vele maradni, de akkor is legalább annyi emberség lenne benned, hogy megadnád az esélyt, hogy dönthessen ezzel kapcsolatban.
Mindketten szemetek vagytok.
Te azért, mert keféltél vele úgy, hogy tudtad, menyasszonya volt, ő azért, mert megcsalta a menyasszonyát.
Én viszont támogatom, hogy küldd el a beszélgetést, de ne személyes bosszúból tedd, hanem, hogy tudja a másik nő, ki is igazából az ő "szerelme" és legyen joga tudni, akarja-e így folytatni, vagy nem.
Azért nagyon ne lepődj meg, ha egy nappal az esküvő előtt nem rúgnak fel mindent, és ugyanúgy megtartják az egész banzájt, boldogan mosolygós képekkel a facebook-ra.
Már ha egyáltalán hisz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!