Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Én lennék a szemét ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék a szemét ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Én egyedülálló vagyok, neki menyasszonya van. Szexkapcsolatot folytattunk, de lepattintott, én viszont kicsit beleszerettem.

Én lennék a szemét, ha az esküvőjük előtti napon átküldeném a beszélgetéseinket a menyasszonyának? Azokból minden kiderülne.

(Szerintem nem én vagyok a szemét amúgy, hanem ő, egyrészt amiért összetörte az én szívemet másrészt azért amit a menyasszonya háta mögött művelt).

2018. dec. 10. 20:28
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
58%
Tipikus ribi vagy
2018. dec. 10. 21:15
 22/59 anonim ***** válasza:
88%

Tudnod kellene felelősséget vállalni, és beismerni, hogy a te tetteidnek, (annak, amit közösen csináltatok), következményei vannak nem csak a ti életetekre, hanem egy harmadik személyére is, aki a szeretőd menyasszonya. Neked leginkább saját magaddal kell elszámolnod, magadban rendezned, hogy vajon miért nem számított neked, hogy egy olyan férfivel voltál, aki mással volt kapcsolatban.

Habár hibás okkal, tehát a sértett önérzeted miatt szeretnéd felvilágosítani a nőt, ennek ellenére úgy gondolom, hogy joga van tudni, hogy milyen ember a férfi, akihez készül hozzámenni. Az már az ő dolguk, hogyan rendezik ezt, el tudja-e fogadni, vagy nem szeretne vele maradni, de akkor is legalább annyi emberség lenne benned, hogy megadnád az esélyt, hogy dönthessen ezzel kapcsolatban.

2018. dec. 10. 21:17
 23/59 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten szemetek vagytok.

Te azért, mert keféltél vele úgy, hogy tudtad, menyasszonya volt, ő azért, mert megcsalta a menyasszonyát.

Én viszont támogatom, hogy küldd el a beszélgetést, de ne személyes bosszúból tedd, hanem, hogy tudja a másik nő, ki is igazából az ő "szerelme" és legyen joga tudni, akarja-e így folytatni, vagy nem.

2018. dec. 10. 21:18
 24/59 anonim ***** válasza:
80%
Nézd, aki kurv--nak áll ne csodálkozzon, ha megb--sszák, erre nem tudok mást mondani.
2018. dec. 10. 21:20
 25/59 Pumukli alfahím ***** válasza:
71%
Az lesz nagy ha a menyasszony megtudja,és téged jól megtép,mert rámásztál a barátjára.
2018. dec. 10. 21:21
 26/59 anonim ***** válasza:
54%

Azért nagyon ne lepődj meg, ha egy nappal az esküvő előtt nem rúgnak fel mindent, és ugyanúgy megtartják az egész banzájt, boldogan mosolygós képekkel a facebook-ra.

Már ha egyáltalán hisz neked.

2018. dec. 10. 21:24
 27/59 anonim ***** válasza:
15%
Bocs, mindketten szarok vagytok, de ha elküldöd a csajnak a beszélgetéseket, azzal még szarabb leszel. Szvsz.
2018. dec. 10. 21:24
 28/59 anonim ***** válasza:
Ne várj az esküvője előtti napig. Küld át az üzeneteket most. Aztán eldönti a menyasszony milyen sorsra juttatja a kedves vőlegényt. Aki hazug féreg a menyasszonya mellett, az vállalja a következményt.
2018. dec. 10. 21:25
 29/59 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem is szólnod kellene a menyasszonyának
2018. dec. 10. 21:43
 30/59 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lennél szemét, ha hagynád szerencsétlen menyasszonyt hozzámenni úgy, hogy nem tudja, mekkora féreg.
2018. dec. 10. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!