Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Én lennék a szemét ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék a szemét ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Én egyedülálló vagyok, neki menyasszonya van. Szexkapcsolatot folytattunk, de lepattintott, én viszont kicsit beleszerettem.

Én lennék a szemét, ha az esküvőjük előtti napon átküldeném a beszélgetéseinket a menyasszonyának? Azokból minden kiderülne.

(Szerintem nem én vagyok a szemét amúgy, hanem ő, egyrészt amiért összetörte az én szívemet másrészt azért amit a menyasszonya háta mögött művelt).

2018. dec. 10. 20:28
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
79%

XD vedjetek mar meg a pasit a kerdezot meg kopjetek le

Latszik a kettos merce

Kerdezo, ha a pasi egy fereg, az sosem lesz akkora bun mintha a no csinal valami rosszat, ameddig vilag a vilag a not mindenert jobban el fogjak ítélni

2018. dec. 10. 22:00
 32/59 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom... ezt mindenképp el kell mondanod a menyasszonynak! Nem élheti le az életét egy ilyen „ember” mellett.
2018. dec. 10. 22:09
 33/59 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokáig gondolkodtam a kérdésen. Ez a szexkapcsolat buktatója, ha az egyik fél beleszeret a másikba. Szerintem is mondd el a menyasszonynak de most, ne az esküvő előtti napon.Úgysem lett volna boldog házasság ha már így indul a dolog. Máskor gondold meg jobban, hogy belemész-e ilyen kapcsolatba. Téged is lehet hibáztatni, de a volt szeretőd igazi féreg. 50F
2018. dec. 10. 22:27
 34/59 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokáig gondolkodtam a kérdésen. Ez a szexkapcsolat buktatója, ha az egyik fél beleszeret a másikba. Szerintem is mondd el a menyasszonynak de most, ne az esküvő előtti napon.Úgysem lett volna boldog házasság ha már így indul a dolog és a menyasszonynak így talán kisebb fájdalom lesz. Máskor gondold meg jobban, hogy belemész-e ilyen kapcsolatba. Téged is lehet hibáztatni, de a volt szeretőd igazi féreg. 50F
2018. dec. 10. 22:29
 35/59 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem az a kettős mérce, ha a volt szeretőt férgezzük, a kérdezőt meg mentegetjük.

Kérdező válasszuk kétfelé a dolgot!

(1) Félredugni illetve más pasijával dugni. Mind a kettő féreg dolog, de ezen már túlvagytok.

(2) Utólag, bosszút állni... na ez az igazi féreg+ dolog. Neked ebből semmi hasznod nem származik, de a másik oldalon kárt okozol.

Na pontosan az ilyenek miatt jár a józan ember inkább prostizni, mint az ilyen rosszindulatú, velejéig romlott alakokkal mint a kérdező kezdeni.

2018. dec. 10. 22:30
 36/59 anonim ***** válasza:
76%
34-es vagyok. Az esküvő előtti napon szólni tényleg féreg dolog lenne. Viszont ha a házasság az férj ismert erkölcsi nívója folytán tönkremenne és az asszony ottmaradna egy-két gyerekkel akkor mit érezne a kérdező. " Miért nem szóltam! " Nagyon nehéz jó választ adni ebben a kérdésben.
2018. dec. 10. 22:48
 37/59 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező, ne haragudj, hogy ezt mondom de buta vagy!

Minden hozzászólást ami nem melletted áll, azt támadásnak veszed. Nem az, de fogd már el, hogy egy szexkapcsolatban vagy, és amiatt mentél támadó módba, mert nálad több alakult ki, holott szerintem tudatában voltál te is, hogy ez nem több és sosem lesz több mint egy szexen alapuló kapcsolat.

Gondolom le voltak fektetve ezek, és nem csak hülyített téged, hogy ő kapcsolatot akar.

Szóval mit akarsz? Mint ahogy a legtöbb esetben az egyik félnél érzelmek alakultak ki.

Most pont nálad.. így most, önző módon, mert nem jött össze az amit szeretnél, támadni akarsz, csak hogy ha már neked sem jó, a másiknak sem legyen az.

(Persze, az is etikátlan amit a férfi csinál, de te is az voltál, hogy úgy mentél bele, hogy párja van.)

Szóval fordított esetben ha neked lenne párod, hogy esne, hogyha a szeretőd párja elmondja a párodnak, hogy te csalod őt? A párod nagy eséllyel szakítana veled, a szeretődet amit csak SZEXRE használtál és még potenciális jelöltet sem láttál benne egy kapcsolatra, megtartanád és megpróbálnád kapcsolattá formálni, amikor egyáltalán nem ezt akartad? (Már rég kapcsolat lehetett volna belőle, ha igazán akarta volna a partnered.)

Szóval ne védd magadat ha lehet.

Nekem csak ez nem tetszik, hogy még te állítod be magadat az ártatlan megcsalt áldozatnak.. Holott ez nem te vagy, hanem a leendő feleség.

A többi etikai, erkölcsi vitába nem megyek bele, hogy mi lenne a jó megoldás (elmondani vagy sem). Az biztos, hogy te nem az etika, meg az erkölcsi dolgok miatt tálalnál ki, hanem azért mert fáj, hogy nem lett több ebből az egészből.

2018. dec. 10. 23:20
 38/59 peca1000 ***** válasza:
76%

Ha mindenáron le akarod őt buktatni ilyen módon, akkor időben tedd, hogy le tudják mondani az esküvőt potyára kidobott pénz nélkül.

Arra készülj fel, hogy fel fog keresni téged pár dühös rokon, hogy megagyaljanak, köztük a menyasszonnyal.

Hallottam pár ilyen sztorit.

Ja a pasidat nem fogod visszakapni, cserèbe lehet, hogy jó megver.

Hajrá!

2018. dec. 10. 23:25
 39/59 anonim ***** válasza:
Mondd el a menyasszonynak. Joga van tudni még az esküvő előtt. De ne bosszúból. Ha elkurtad a kapcsolatukat akkor ne kurd el a nő életét azzal hogy eltitkolod előtte hogy mit művelt a vőlegénye.
2018. dec. 11. 00:09
 40/59 anonim ***** válasza:
100%

Féregség lenne szerintem hogy PONT az esküvő előtt csinálod. Ha ennyire meg akarod osztani az igazat, tedd előbb, de akkor az egy olyan helyről jöjjön, ami őszinte és arra menjen ki, hogy a menyasszonynak jogában áll tudni, kivel köti össze az életét. Viszont az időzítés arra mutat, hogy csak bosszúból akarod csinálni. Ez viszont nagyon is féreg hozzáállás, mert önző. Amúgy is nyakig benne vagy, mert belementél a viszonyba. Innen neked már babér nem terem.

30N

2018. dec. 11. 00:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!