Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a szemét ebben a helyzetben?
Én egyedülálló vagyok, neki menyasszonya van. Szexkapcsolatot folytattunk, de lepattintott, én viszont kicsit beleszerettem.
Én lennék a szemét, ha az esküvőjük előtti napon átküldeném a beszélgetéseinket a menyasszonyának? Azokból minden kiderülne.
(Szerintem nem én vagyok a szemét amúgy, hanem ő, egyrészt amiért összetörte az én szívemet másrészt azért amit a menyasszonya háta mögött művelt).
Amikor egy nő belemegy egy ilyen szeretői státuszba (szex kapcsolat) csak magára gondol. Eszébe sem jut, a harmadik fél. Csak magára gondol és hogy megszerezze azt a férfit aki kell neki (kapcsolatot lop). Ha gondol is a harmadik félre, csak úgy mint a riválisára, nem mint egy érző emberre. Ameddig a szeretői viszony még izgalmas, addig ő is megkapja azt amit ettől a kapcsolattól remél (szex, érzések, ajándékok, akár lakhatás, pénz is).
Amint többet akar ettől a sehová sem vezető kapcsolattól, előjön a megszerzési vágy és ezzel együtt a gonoszság is. Ilyenkor senkit sem kímélve belerondítanak a másik kapcsolatba. Legbelül tudják és érzik, hogy a férfi csak szexre akarja őket, a másik nővel (menyasszony/feleség) tervezik az életüket. A szeretők /szextársak mondvacsinált indokkal ki akarnak tálalni.
A kérdező még nem is leplezi a gonoszságát. A pasi lepattíntotta (Szexkapcsolatot folytattunk, de lepattintott) és ő most bosszúból a másik nőn keresztűl akar a pasinak ártani.
Nem gondol bele, hogy a pasinak nem árt semmit, hiszen még házasság előtt is félreke..l, ez a pasi folyamatosan szeretőket fog tartani, cserélgeti majd őket, mint más a zokniját. Lesz egy állandó nője a felesége és lesznek ágyasai.
Tehát a pasinak nem fogsz tudni ártani, hanem a harmadik félnek teszed tönkre az álmait "Én lennék a szemét, ha az esküvőjük előtti napon átküldeném a beszélgetéseinket a menyasszonyának? "
De mivel ők még házasság előtt állnak, így jobb neki tudnia milyen szemétládával akarja összekötni az élettét. De ne te mond el neki, mert ez egy aljas húzás lenne tőled. Amikor szexrabszolga lettél akkor kellett volna gondolkodnod.
Bírom, hogy emberek milyen könnyen veszik azt amikor tönkre akarnak másokat tenni, mert ők nem kapják meg azt amit akarnak.
Igen, te lennél a szemét, de nagyon nagy szemét! Már akkor szemét voltál amikor belementél egy ilyen kapcsolatba! A másik szemét az veled kef---t a menyaszonya mellett.
És hát a gonoszságodért majd megfizetsz az életben!
Törődés itt? Ettől a nőtől aki szerető volt és most bosszút áll? 0 empátia van a kérdezőben. Pont, hogy mindkettőt tönkre akarja tenni, mert esküvő előtti nap akar borítani. Most, hogy dobták így aljas módszerekhez folyamodik. Ha még du.ná őt a pasija nem is jutna eszébe ilyesmi. De így a menyasszonyt is tönkre akarja tenni. Egy normálisan gondolkodó nő nem megy bele ilyen kapcsolatba, mert ez megalázó. És egy érző ember nem akar bosszút állni. Te csak magadat szereted ezért akarod tönkre tenni más életét.
De mit is várjunk egy ilyen embertől? Pontosan így éltél! Szerető voltál, most meg áruló leszel! Látod ezért nem kellesz a pasinak, mert megismert téged!
Hogy ki a szemét? Te is és a szeretőd is, mert ezt csináltátok a menyasszonya háta mögött. Komolyan nem értem, mégis mit gondoltál, amikor belekezdtél ebbe az egészbe? Hogy majd lemondja miattad az esküvőt, aztán boldogan éltek, amíg meg nem haltok? Ugyan már ...
Az esküvő előtti napon borítani a bilit nagyon kicsinyes és tényleg szemét bosszú lenne. Még jó, hogy nem a templomba akarsz berontani és elmondani mindent, mint az amerikai filmekben. Ez nagyon megalázó lenne a menyasszonynak, ő aztán tényleg nem ezt érdemli.
Mindenképpen mondd el a menyasszonyának a történetet, de ne bosszúból, és ne az esküvő előtt közvetlenül. Mondd el neki most azonnal, és azért, mert joga van tudni, hogy milyen gerinctelen féreggel készült összekötni az életét, és hogy legyen ideje higgadtan végiggondolni a dolgokat, lemondani az esküvőt.
Nem értek egyet azzal, hogy a szeretőnek igazságosztónak kellene lennie. Miért kellene "mindenképpen" megtudnia a menyasszonynak, is miért pont a szeretőtől?
Kérdező ha egy kicsit is szeretted ezt a srácot, engedd el, ne avatkozz bele az életükbe. Eléggé belepofátlankodtál már így is ebbe a kapcsolatba, ne tedd tönkre teljesen. Legyen már benned legalább egy aprócska kis emberség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!