Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék a szemét ebben a helyzetben?
Én egyedülálló vagyok, neki menyasszonya van. Szexkapcsolatot folytattunk, de lepattintott, én viszont kicsit beleszerettem.
Én lennék a szemét, ha az esküvőjük előtti napon átküldeném a beszélgetéseinket a menyasszonyának? Azokból minden kiderülne.
(Szerintem nem én vagyok a szemét amúgy, hanem ő, egyrészt amiért összetörte az én szívemet másrészt azért amit a menyasszonya háta mögött művelt).
Akkor lettél szemét, amikor belementél a szexbe úgy, hogy tudtad, hogy menyasszonya van.
A menyasszonyt ne bosszúból akard figyelmeztetni, hanem mert joga van tudni, mekkora suttyóhoz készül éppen hozzámenni. Te nem szeretnét dugni, ha a vőlegényed csal téged?
Már bocs, "Szexkapcsolatot folytattunk".
Igen, te lennél a szemét
1: azért mert tudtad, hogy menyasszonya van és így folytattál szexkapcsolatot az emberrel.
2: azért mert most, hogy nem az lett amit szerettél volna (pedig tudtad, hogy szexkapcsolatba lépsz be) ki akarsz baszni vele.
4-es vagyok.
Féreg volt ő is, hogy belement, de te sem voltál túl erkölcsös, hogy belementél vele.
Nem szeretnék soha ilyen helyzetbe kerülni, de egy biztos, hogy ha bukna a kapcsolatom, akkor a szexkapcsolatomat is leépíteném, azaz téged.
Akkor megfordítom a kérdést, te szeretnél a menyasszonya helyében lenni? Szeretnél te lenni az akit megcsalnak?
Gondolom nem... igaz, ha nem veled, akkor lehet, hogy mással csalja meg, de te meg belementél, úgy, hogy ez a tett a fordított oldalról neked is fájna.
Ezt komolyan magyarázni kell?!
"de nem neki kellene gondolnia "
Neked fájt volna gondolkodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!