Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lefeküdnétek vele? Megtetszet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek vele? Megtetszet valaki de férjnél vagyok. Nem akarom megcsalni a pàrom de írtozatosan vonzódom hozzà. Hogyan tudnàm ezt kiverni a fejemből, vagy ne érezni mert màr most ugy érzem megcsalom.

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival( munkaügyben) az első pillanatban görcsberàndult a gyomrom,szörnyen zavarban vagyok a közelében, alig birok figyelni,szinte elolvadok ha hallom a hangjàt, nem birok nem ugy rânézni mint egy férfira. Térdem remeg szivem zakatol, alig kapok levegőt. Sajnos vàltottunk is pàr üzenetet, szakmai,illetve poénkodós üzik. Nem akarok rosz irânyba menni,tény hogy megromlott a kapcsolatunk a férjemmel, de neki fgadtam esküt, dolgozunk hogy tullendüljünk ezen az időszakon de valahogy nemmegy. És akkor még itt van ez is. Ez a férfi tudom hogy csak "arra" kellene nekem. Nem tudok és nem is akarok vele mast elképzelni. Sose gondoltam volna hogy ilyen megeshet velem. Nem birom kiverni a fejemből...
2018. nov. 13. 22:09
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjuk már őt békén. Biztos vagyok benne, hogy nem kell neki majd ez után a szakítás után senki. Egy pasi.... Mint púp a hátára.... És olyan soha többet, aki miatt már sírni kellett... Mindenki foglalkozzon a saját életével.
2018. nov. 15. 12:14
 42/48 anonim ***** válasza:
#33:a videó nagyon jó
2018. nov. 15. 12:31
 43/48 anonim ***** válasza:

Zarogondolat: a konfliktus kerülést nem neked címeztem, hanem annak akire reagáltam.

Btw nem bántják itt a kerdezot, nem értem a 41-est. Akérdést a kérdező írta ki, nyilván azért, mert pont hogy többféle meglátást és tanácsot várt. Vettem a fáradtságot és boncolgattam a témát, mivel erre irányult a kérdés és a kommentjeit is. Csak mondom! És en meg bőven nem ítélkezem felette, pont azt mondtam, hogy ez a jelenség mennyire általános, és az okairól is olvasgattam már korábban, ezeket írtam le én is.

2018. nov. 15. 15:54
 44/48 A kérdező kommentje:

Én nem is vettem magamra hogy bàntàsnak szànnàd, sőt. Igen ezért ìrtam ki a kérdést hogy màs szemszögből is halhassak véleményt,tanàcsot , hisz én benne vagyok nekem neheebb àtlàtni az elfogultsàg és az érzelmek miatt. ( ugye kivülàllok mindig okosabbak pont ezért) .

Viszont az konfliktist kerülök ràm is igaz ugyérzem.

Érdekes,mert néha ugy éfzem ez a helyzet bolhàbol elefànt.néha meg bitangnagy elefânt. Nem akarom magamamalatt àsni a fàt,tisztàznom kell magambN és a férjemmel az érzéseket gondolatokat ,aztàn jöhet a hogyan tovàbb. De jo ha gy ràvilàgitottatok arra hogy ha nem ais àllandoan de sokszor érzek igy az milyen gondot jelez, jólesett kiîrni is, kezd tisztulni a kép.Nem zsong a fejem ugy a "miafrancvan mittévőlegyek mértvanez" -től. Köszönöm.

2018. nov. 15. 16:34
 45/48 Bence_ ***** válasza:
Hidd el sok ember lábán volt már hasonló cipő ha nem az ővén akkor a partnerén.
2018. nov. 15. 16:39
 46/48 A kérdező kommentje:
Bence-> elhiszem. Ez qrvaxr amugy. Gondoltam hogy elmennénk pàrkapcsolati ..hm hogymondjàkezt nemjut eszembe, tanàcsadàs?? Szoval ilyesmire, de valahogy nem tünik joötletnek.
2018. nov. 15. 16:52
 47/48 Bence_ ***** válasza:
73%

Pedig hasznos!

Megtanulsz kommunikálni, rá jössz, hogy tök érthetőek és fontosak az igényeid.

Üres szeretet tankkal nagyon nehéz élni, mindenkinek szüksége van arra, hogy ez feltöltse. Megtanulod, hogy több féle szeretet nyelv van. Tiéd lehet az ajándékozás a férjedé meg mondjuk a minőségi idő. Megtanuljátok ezeket kezelni ha nem is most akkor a következő kapcsolatban lesz hasznos.

2018. nov. 15. 20:49
 48/48 bellaesmark69 válasza:
Végül mi lett közted és a férfi között?
dec. 1. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!