Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek vele? Megtetszet valaki de férjnél vagyok. Nem akarom megcsalni a pàrom de írtozatosan vonzódom hozzà. Hogyan tudnàm ezt kiverni a fejemből, vagy ne érezni mert màr most ugy érzem megcsalom.
ha tudod, hogy csak szexre kell, de nem akarod megcsalni a férjed, akkor a p.ra kell rászólnod, hogy feleslegesen ne viszkessen.
amennyiben nem vagy ösztönlény, és van gerinced, úgy felül kell tudnod kerekedni a szexvágyon.
ha meg nem megy, akkor semmiféle eskü nem ér annyit, h. szenvedj egy szar házasságba.
ezért is vagyok házasságellenes, csomó szerencsétlen ember vergődik holmi hülye eskü miatt, amit megszegtek tettlegesen vagy gondolatban.
Baràtnőm szerint biologiai ösztön. "Pattog a petefészked" ahogy ő mo dta.:D szerinte vagy együttélek ezzel s talàn elmulik vagy engedek neki.
Tipikus erős férfijellemvonàsokkal megàldott ember. Idősebb is tőlem jóval. Elmulik ez az érzés? Ha igen mégis mért nem azonnal???????
1. szakíts meg vele minden kontaktot, még ma, legkésőbb holnap.
2. ne nézegesd a face-profilját, sem semmilyen adatlapját, nincs több üzenet, tiltsd mindenhonnan.
3. ha eszedbe jut, gondolatstopp, próbáld tudatosan másra terelni a figyelmedet.
4. az energiádat inkább a házasságod életre keltésére fordítsd.
Ne már, szerinted a férjed nem kíván(t) meg soha mást mióta együtt vagytok? Ne légy naiv!
Én is vonzódtam már máshoz, de nem csaltam meg soha a párom. Bár én még házas sem vagyok.
Állításod szerint csak szexelni akarnál vele, másképp nem jöhet szóba. Akkor ezt könnyen lehet irányítani, én úgy gondolom. Ha szerelem lenne, az veszi el az ember eszét jobban.
Amúgy jól látod igen, 2 választásod van: visszafogod magad vagy engedsz neki és megcsalod a férjed. Mindkettő a te döntésed.
Nos akkor okos baràtnőm van...
A poén hogy én is hàzassàgellenes voltm egészen addig mig megnem ismertem a férjem. Ő hàzassàgpàrti. Szerlemes voltam igy természetesen igent mondtam,megvolt a lagzi,na azota ível lefelé a pàlya..:(
Soha a b*d#s életben nem gondoltam hogy valaha ilyen roh*dt kínos és sz*r helyzet- vagy érzés fog majd el.
Tök jó story! Hát jó lenne tudni, hogy a másik félnek mik a szándékai. Mert ehhez ketten kellenek... Aztán házas vagy... Nem olyan egyszerű gondolom összeegyeztetni se egy találkát :)
Addig biztos nem fogod tudni elfelejteni, amíg nem beszélsz vele, utána lehet lecsillapodnak az.... illúziók
# 4-es vagyok
Azért azt szögezzük le, hogy a hűség nem a házasságon múlik.. Anélkül is ott lenne a hűség, nem? Vagy hogy képzelted a kapcsolatotokat házasság nélkül? Nyitottan? Csak kérdezem, tényleg érdekel...
Sajnos minden kapcsot nem tudok mdgszakítani. Közös projektünk van. Ritkàn,nagyon ritkàn talàlkozunk hàlisten. Egyszerre rettegek és vàrom ezeket az alkalmakat.
Pfuu nemkivanom ezt senkinek . Abban bízom tesz valami kiàbràndítót....:D
Ha még szerelmes lennél, azt mondom megértem, mert az valami nemes érzés, és lehet, hgy ő lenne az igazi,de ha csak simán b*ni akarsz, na ne már...
Ennyire nem viszkethet.... azt mondod idősebb jóval nálad, hát lehet, hogy fel sem áll neki, vagy májfoltos a töke, vagy öregszaga van, vagy büdös a lába, a töke, vagy régimódi, és misszónáriusba szereti csak, vagy az erőlködéstől fingik szex közben... érted, az agyadat inkább így verd át, mint masztival, amiel csak még jobban belelovalod magad.
Gondolj bele, hogy mennyi hibája lehet, és rögtön kiábrándulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!