Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek olyannal, akit ti szerettek, ő viszont titeket nem? Nem tudom, mi legyen
Én őt nagyon szeretem, tényleg bármit megtennék érte/neki. Viszont ő nem így érez, ez nyilvánvaló... Ha megbánt, vagy olyat tesz, ami nem esik jól, és ezt esetleg megemlítem, akkor hisztis és drámakirálynő vagyok. Pedig nem. Legutóbb pl. meghalt a kiskutyám, akit 7 évesen kaptam. Kivoltam eléggé, erre ő elintézte annyival, hogy vegyek egy másikat. Vagy mikor elég nagy volt a para a családban, hogy a tatám halálos beteg, akkoris jól esett volna, ha felvidít, vagy eltereli a figyelmemet, de csak kioktatott, meg kiakadt, hogy őt ez nem érdekli. De közben tesz egy kedves megjegyzést, vagy újra normális lesz, és ezeket "elfelejtem" neki... Régóta szeretnék már vele lenni, de most, hogy lenne rá esély, nem vagyok biztos magamban. Főleg, hogy vele lenne az első. És nem érti, hogy miért nem egy parkolóban akarom a kocsiban, vagy hogy mi bajom van azzal, hogy ő csak egy órára ér rá, az is elég idő. Nem akarom, hogy kiakadjon rám, és veszekedjünk. De nem tudom, hogy értethetném meg vele, hogy nekem ez kicsit nagyobb dolog annál, minthogy letudjuk félóra alatt egy üres parkolóban.
Nem vagyunk amúgy együtt, mint egy pár.
Uramatyám, szóba se állnék ilyen emberrel.
De még ha nagyjából normális lenne, akkor is rossz vége van csak annak, ha lefekszel olyannal, akibe suerelmes vagy, ő meg beléd nem. Barátnőm ment bele egy ilyenbe, évekig maga alatt volt miatta, és persze az alkalmankénti szex miatt elengedni ae tudta...
Nem jó ötlet.
Ha keress se foglalkozz vele. Azért kedveskedik, mert fél, hogy nem vele fekszel le először. Csak megakar dugni kislány és érti a módját, hogy miként érje el.
Az egyszeri kedveskedés ne hogy elég legyen már hozzá, am írtam privátot. De többnyire ott is azt mondom, HOGY NE TEDD! Mert bánni fogod egy életen át.
Van egy gyanum,hogy hiaba mondjuk neked,hogy mit tegyel,ugyis mindig jossz az ellenkezojevel es megbeszeled magaddal,hogy szenvedsz inkabb tovabb.
Akkor miert irtal ki kerdest?
Lehetetlen meggyozni.
"Viszont ha "lezárnám" ezt az egészet, akkor meg keres, hív, ír... Próbáltam már."
És? Ekkor letiltom, nem válaszolok és nem reagálok semmire. Ha ilyenkor elgyengülsz, azzal csak elnyújtod a szenvedést, nekem ez sose ért annyit. Ha hoztam egy döntést, hogy lezárom, akkor leígérheti a csillagokat is, nem fog befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!