Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti lefeküdnétek kapcsolaton...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lefeküdnétek kapcsolaton kívül olyannal akivel többet is el tudtok képzelni?

Figyelt kérdés
Mindketten most szakítottunk ismerősömmel. Már kapcsolatban levésünk alatt is barátok voltunk. Most hogy nincs barátunk/barátnőnk találkoztunk párszor, de sosem volt semmi. Mindkettőnknek hiányzik a szex, beszélgettünk is róla hogy akár köztünk is lehetne. Csak furcsa lenne mert eddig csak mint barátok tekintettünk egymásra. Én lehet hogy komolyabbat is el tudnék vele képzleni és szerintem csak elrontaná ha már az elején ágyba bújnánk. Ti voltatok má ilyen helyzetben? Engednétek a vágynak vagy inkább megvárnátok hogy kialakul-e valami kapcsolatféle köztetek?
2016. febr. 21. 12:06
 1/7 RRR ***** válasza:

persze

nem rontaná,ha mindketten vágytok a másikra

nem óvoda...

2016. febr. 21. 12:14
 2/7 anonim ***** válasza:
várjatok
2016. febr. 21. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Én lefeküdnék. A szex az csak szex, ha hiányzik, akkor pótolni kell. Nem azon fog múlni, hogy végül összejöttök-e vagy sem, ha most engedtek a testi vágyaitoknak.
2016. febr. 21. 12:15
 4/7 A kérdező kommentje:
A most szakítotutnk kicsit erős, kb 1 hónapja. Köszi az eddigi válaszokat. :)
2016. febr. 21. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Én lefeküdtem egyik ismerősömmel, igaz neki akkor még volt párja. Engedtünk a vágynak, fergeteges volt. Azóta elhagyta az akkori párját, és együtt élünk.
2016. febr. 21. 12:49
 6/7 anonim ***** válasza:

5-ös majd ne csodálkozz ,ha téged is meg fog csalni!!

En egyébként lefeküdnék vele ,pláne ha hiányzik a szex. Ha nem lenne semmi komoly belőle,akkor próbálnám elfelejteni

2016. febr. 21. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 os

Egyszer élünk, én engedtem a vágynak és a szívemnek ennyi. Nem bántam meg, most boldogok vagyunk, jól érezzük magunkat. Ha ő meg akar majd csalni, akkor ez a varázs már elmúlt, de ennek a veszélye még nem áll fenn. Ha az ember nem kockáztat akkor nem is nyerhet.

2016. febr. 21. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!