Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lefeküdnétek olyannal, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek olyannal, akit ti szerettek, ő viszont titeket nem? Nem tudom, mi legyen

Figyelt kérdés

Én őt nagyon szeretem, tényleg bármit megtennék érte/neki. Viszont ő nem így érez, ez nyilvánvaló... Ha megbánt, vagy olyat tesz, ami nem esik jól, és ezt esetleg megemlítem, akkor hisztis és drámakirálynő vagyok. Pedig nem. Legutóbb pl. meghalt a kiskutyám, akit 7 évesen kaptam. Kivoltam eléggé, erre ő elintézte annyival, hogy vegyek egy másikat. Vagy mikor elég nagy volt a para a családban, hogy a tatám halálos beteg, akkoris jól esett volna, ha felvidít, vagy eltereli a figyelmemet, de csak kioktatott, meg kiakadt, hogy őt ez nem érdekli. De közben tesz egy kedves megjegyzést, vagy újra normális lesz, és ezeket "elfelejtem" neki... Régóta szeretnék már vele lenni, de most, hogy lenne rá esély, nem vagyok biztos magamban. Főleg, hogy vele lenne az első. És nem érti, hogy miért nem egy parkolóban akarom a kocsiban, vagy hogy mi bajom van azzal, hogy ő csak egy órára ér rá, az is elég idő. Nem akarom, hogy kiakadjon rám, és veszekedjünk. De nem tudom, hogy értethetném meg vele, hogy nekem ez kicsit nagyobb dolog annál, minthogy letudjuk félóra alatt egy üres parkolóban.

Nem vagyunk amúgy együtt, mint egy pár.

2018. okt. 31. 15:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ööö.. Nem. Én nem tenném. Ennek a csavonak tok mindegy igazából hogy vele vagy vagy sem. Látszik hogy nem jelentesz neki túl sok mindent... Aki szeret az nem ilyen.

Aki szeret az figyelmes, meghallgat, tesz érted sok mindent hogy a kedvedben járjon. Arra figyelj hogy viselkedik veled mit tesz.

25N

2018. okt. 31. 15:50
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen körülények között, mint a tiéd tuti nem. Azért adjuk már meg a módját a dolgoknak. Jól teszed, hogy nem állsz kötélnek. De nem is értem a kérdést. Erről zeng a gyakori párkapcsolat rovat nonstop. Hogy trófea, nem érdemel meg, kihasznál, a szavát se hidd, stb. és akkor te még a tömegben kételkedsz. Nem, nem fog megváltozni. Neki ez nem jelent az égadta világon semmit. Veled ellentétben.
2018. okt. 31. 16:13
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Miert nem tekintesz a testedre ugy mint egy “szentely” ahova nem lephet be csak ugy egy akarki,egy utolso flegma s eggfej aki ugy ugraltat mint egy marionettbabut fuggoen attol h milyen kedveben van v adodik-e mas aznapra?

Miert nem birod kivarni h jojjon vki aki aldoz rad figyelmet,torodest es szeretetet?

A taho haverod majd urit egyet egy parkoloban beled aztan le se sz ar. Es neked ez lesz eleted elso elmenye ami sokszor

Meghatarozhatja a kovetlezoket is a jovoben.

Biztos h ezt akarod? Egy noben legyen tartas. Akkor is ha nagyon nagyon akarja a masikat.

2018. okt. 31. 16:51
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan nem értem, miért nem ábrándultál még ki belőle?

Annyit érsz neki, hogy egy patront beléd enged a parkolóban.

Ne értsd félre, de van fogalmad arról, hogy vadidegen férfiak mennyit fizetnének neked a szüzességedért? Hogy mindent megtenne, hogy az első különleges legyen? Még egyszer: idegenek.

Nagyon gyorsan takarítsd ki ezt a jószágot az életedből, ha jót akarsz magadnak.

2018. okt. 31. 17:17
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Te nem vagy komplett! Leírod hogy megaláz és ennek ellenére futsz utána. Ha kapcsolatban lennétek a neved "KUSS" lenne. Az ilyen féreg pont arra utazik hogy legyen egy lábtörlője akibe akkor ürít amikor épp nem kap másik nőt. Ennyire ne degradáld már le magad basszus! Légyen tartásod! Hany éves vagy? 18? Vagy még annyi se! Ennek az lesz a vége hogy itt sir a szád és majd úgy is mész a saját érzelmeid után. Osszejottok, jol megalaz, néha napján meg is ver ha ellent mondasz neki. Csinal neked 2-3 gyereket aztan szenvedhetsz életed végéig. Az ilyen nő meg is érdemli ha hagyja magát befolyásolni.

N

2018. okt. 31. 17:30
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és akármennyire is jó ötletnek tűnik ilyenkor a "legalább addig megkapom" dolog, rendszerint utólag akik így döntenek, rémesen megbánják.
2018. okt. 31. 17:32
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én lehet, hogy le fogok feküdni olyannal, aki nem szerelmes belém, de én igen. Viszont ha csak egy hasonló dolgot mondana a kiskutyámra vagy bármelyik családtagomra, aki beteg, úgy repülne, hogy a lába se érné a földet. Azt még megbocsájtható bűnnek érzem, hogy nem szerelmes belém (vagyis egész pontosan nem akar az lenni), de én már nem vagyok 20 éves. Az én kezemet már nem kell megkérni. Nem is igazán akarok még csak élettársat se. Nem az a célom, hogy főzzek, mossak, takarítsak rá. Gyerekem is van, nem maradok le semmiről, ha érzelmileg hozzá kötődöm viszonzatlanul.

8-10 év és rozzant öregasszony leszek, most van esélyem életem legjobb pasijával lefeküdni, pár év múlva már a fogatlan papák se rólam fognak álmodozni.

Te viszont fiatal vagy. És a legnagyobb veszélye ennek az egésznek valóban az, hogy érzelmileg lekötöd magad egy olyan mellé, aki ott rúg beléd, ahol ér. Még az is lehet, hogy feleségül vesz és gyereketek is lesz, de rosszabb sorod lesz, mint egy lábtörlőnek és soha nem fogsz tudni kitörni, mert gyerekkel már leértékelt áru leszel, az önbizalmadat módszeresen fogja tönkretenni és sose fogod elhinni magadról, hogy lehet még párod. Ha meg nem vesz feleségül, nem fog neked senki más kelleni, mert biztosan jó pasi, akihez képest mindenki más unalmas. Elmennek a legszebb éveid és akár lecsúszhatsz még a gyerekvállalásról is. Nem leszel nyitott érzelmileg és simán elmész olyan férfiak mellett, akikbe bele tudnál szeretni, ha nem kötnéd le magad mellette. Ha nem lenne ekkora szemét, akkor is ugyanezt mondanám. Nem mindegy, hogy 20 évesen akarják az embert kihasználni szexuálisan, vagy 40 évesen, amikor tulajdonképpen nem is vágysz már nagyon többre, csak hogy kihasználjon szexuálisan egy őrületes férfi. És még akkor is próbáljon egy rossz szót mondani a kutyámra, mehet amerre lát. Nem csak dumálok. Életem legnagyobb szerelmét azért taszítottam el magamtól örökre, mert megtudtam, hogy utálja a kutyákat és a saját kutyájukba belerúgott.

2018. okt. 31. 19:01
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
A baj nem azzal a rèszèvel van,hogy nem szerelmes-hanem hogy nem tisztel.Nem is fog,pláne,ha engedsz neki.Itt csak te veszíthetsz.
2018. okt. 31. 20:14
 19/23 anonim ***** válasza:

Előre mefmondom, ha meg is fog dugni annak ellenére hogy leírod mennyire suttyomban veled és qrvara nem akar tőled kapcsolatot, lelki világod sem érdekli csak meg akar fektetni...

Szóval ha mindezek ellenére is lefekszik vele, akkor meg jobban fogod utalni magad, az önbecsülésed meg lezuhan és egy db szharral lesz egyenlő. És hog jobban tudom? Mert már most is tudod hogy rossz döntés lenne, már most is rossz érzések vannak benned.

Hallgass rá, hosszabb távon így lesz a jobb, és jobban is fogod magad érezni ha lekoptatod, mert nem köpött szembe magad.

Ez olyan mint amikor azt kell megálmodott éhesen hogy bezabald a csoki tortát amit éled teszenk. Nyilván vágysz rá, bezabalod. Utána meg irtó rosszul érzed magad mert 2 heti diétás és munkád dobtak ki a francba. (Gyors öröm szerzés a jelenben, romló önbecsülés hosszabb távon hogy gyenge vagy és feladták a celodat)

Ez így működik, a döntés a tied, a torta meg csak hasonlat. ;D

2018. nov. 1. 00:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Hu, bocs az elgepelesekert, utalok telorol írni
2018. nov. 1. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!