Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lefeküdnétek vele? Megtetszet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek vele? Megtetszet valaki de férjnél vagyok. Nem akarom megcsalni a pàrom de írtozatosan vonzódom hozzà. Hogyan tudnàm ezt kiverni a fejemből, vagy ne érezni mert màr most ugy érzem megcsalom.

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival( munkaügyben) az első pillanatban görcsberàndult a gyomrom,szörnyen zavarban vagyok a közelében, alig birok figyelni,szinte elolvadok ha hallom a hangjàt, nem birok nem ugy rânézni mint egy férfira. Térdem remeg szivem zakatol, alig kapok levegőt. Sajnos vàltottunk is pàr üzenetet, szakmai,illetve poénkodós üzik. Nem akarok rosz irânyba menni,tény hogy megromlott a kapcsolatunk a férjemmel, de neki fgadtam esküt, dolgozunk hogy tullendüljünk ezen az időszakon de valahogy nemmegy. És akkor még itt van ez is. Ez a férfi tudom hogy csak "arra" kellene nekem. Nem tudok és nem is akarok vele mast elképzelni. Sose gondoltam volna hogy ilyen megeshet velem. Nem birom kiverni a fejemből...
2018. nov. 13. 22:09
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
92%

Ne legyél naiv. Első szex után kukivakságot kapnál, és rohannál válni. És ha szerencséd van, akkor nem azonnal dob ki az új, csak pár hónappal később.

A házasságodra úgy nézz, hogy ha rajta kívül senki se lesz az életedben, akkor mit tennél. Megmented, vagy jobb egyedül? És aszerint cselekedj.

A legnagyobb hülyeség úgy válni, hogy van egy új, aki izgalmasabb, érdekesebb, és miatta lépsz ki. Ennek szokott olyan vége lenni, hogy pár hónappal később könyörögsz a férjednek, hogy kezdjétek újra.

2018. nov. 13. 22:34
 12/48 anonim ***** válasza:
kukivakság...hehe, ez milyen jó szó! :)
2018. nov. 13. 22:34
 13/48 A kérdező kommentje:

Mielőtt megismertem a férjem eléggé kicsapongo nő voltam, megesett hogy csalfa. De 10 éve vagyunknlassn együtt és ez az első ilyen eset hogy valaki igy megfogott. Ha nem lennénk hàzasok viszont nem tudom hol tartana a kapcsolatu k.:( nem csalnàm meg, de azthiszem nem is öltem volna bele ennyi energiàt. :( car ezt igy leirni de ez van. Lehet màr nem lennénk együtt.

A màsik fél... Fuu. Érdekes. Sokszor ugyérzem hogy kölcsönös a vonzalom. De benne van a férficsordaszellem( bocsi mashox ne tudom megfogalmazni). Eléggé utàlja most a nőket, mondjukazt vàlàs miatt. ( nemrészletezem) de velem mindig normalis,viccelődik,célozgat,csikelődik,de nem birom elképzelni hogy én tetszenék neki .

2018. nov. 13. 22:42
 14/48 A kérdező kommentje:
10 es, halàli vagy köszőnöm :D ;)
2018. nov. 13. 22:45
 15/48 peca1000 ***** válasza:
26%

Lefekszel vele, úgyis szar a kapcsolatod.

Férjednek egy szót se!

Amit nem tud, az nem fáj.

Ha lebuksz, ráfogod a rossz házasságodra, és felajánlod a válást, vagy a nyitott kapcsolatot.

Hajrá!

2018. nov. 13. 22:52
 16/48 A kérdező kommentje:

Ha rajtakivűl senki se lenne"- megesik hogy ugyêrzem egyedül akarok lenni..

Az biztos ha egyszer szétmegyünk sohatőbbet össze nem költözök egy férfival se. Ez kétmilliard szàzalék...

2018. nov. 13. 22:53
 17/48 A kérdező kommentje:
Peca köszönöm, ez most kellett. Valoban hasznos volt a vàlasz mert igy leírva mâstol hallani/olvasni is siralmasan gusztustalanul hangzott!! Thx
2018. nov. 13. 22:56
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Miért akkor kaptok észbe mikor már olyan fos az adott kapcsolat házasság h a kukással is elmennétek,tök mindegy pasik v nők vagytok..
2018. nov. 13. 23:13
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

Jó, lefekszel vele. És mi változik? Ugyanúgy odaleszel érte, és ugyanolyan pocsék lesz a hàzasságod. Legfeljebb ezt a kettőt sikerül tovább fokozni.

Előbb oldd meg a problémád, aztán flörtölj. Tiszta lappal.

Még egy gondolat a tiszta lapról: azt írod, hogy nőundora van válás miatt. Szerinted mikor lesz ebből valami? Ha felajánlod neki, hogy csalnàd vele a férjed? Vagy ha szétköltöztök, és már csak formaság a válás, de szabad vagy?

2018. nov. 13. 23:21
 20/48 anonim ***** válasza:
91%
Ez a szitu nálunk is lejátszódott, 8 éve vagyunk házasok. Régi nagy szerelem feltűnt a nejemnél, korrekt volt, tisztességesen elmondta. A másik férfi is házas. Annyit mondtam neki, hogy döntse el mit akar a mi kapcsolatunktól, mert én jól érzem benne magam, nem szeretnék változtatni, nem rajtam múlik. Amíg a kapcsolatunk jó és kiegyensúlyozott addig nem érdekel mi van a háttérben, csak legyen ránk tisztelettel, ne hozzon kínos helyzetbe. Nagyon kevés hosszú kapcsolat van amibe nem csúszik bele néhány numera, a kérdés csak az hogy ez titokban zajlik vagy a másik fél jóváhagyásával.
2018. nov. 13. 23:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!