Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek vele? Megtetszet valaki de férjnél vagyok. Nem akarom megcsalni a pàrom de írtozatosan vonzódom hozzà. Hogyan tudnàm ezt kiverni a fejemből, vagy ne érezni mert màr most ugy érzem megcsalom.

Ne legyél naiv. Első szex után kukivakságot kapnál, és rohannál válni. És ha szerencséd van, akkor nem azonnal dob ki az új, csak pár hónappal később.
A házasságodra úgy nézz, hogy ha rajta kívül senki se lesz az életedben, akkor mit tennél. Megmented, vagy jobb egyedül? És aszerint cselekedj.
A legnagyobb hülyeség úgy válni, hogy van egy új, aki izgalmasabb, érdekesebb, és miatta lépsz ki. Ennek szokott olyan vége lenni, hogy pár hónappal később könyörögsz a férjednek, hogy kezdjétek újra.

Mielőtt megismertem a férjem eléggé kicsapongo nő voltam, megesett hogy csalfa. De 10 éve vagyunknlassn együtt és ez az első ilyen eset hogy valaki igy megfogott. Ha nem lennénk hàzasok viszont nem tudom hol tartana a kapcsolatu k.:( nem csalnàm meg, de azthiszem nem is öltem volna bele ennyi energiàt. :( car ezt igy leirni de ez van. Lehet màr nem lennénk együtt.
A màsik fél... Fuu. Érdekes. Sokszor ugyérzem hogy kölcsönös a vonzalom. De benne van a férficsordaszellem( bocsi mashox ne tudom megfogalmazni). Eléggé utàlja most a nőket, mondjukazt vàlàs miatt. ( nemrészletezem) de velem mindig normalis,viccelődik,célozgat,csikelődik,de nem birom elképzelni hogy én tetszenék neki .

Lefekszel vele, úgyis szar a kapcsolatod.
Férjednek egy szót se!
Amit nem tud, az nem fáj.
Ha lebuksz, ráfogod a rossz házasságodra, és felajánlod a válást, vagy a nyitott kapcsolatot.
Hajrá!
Ha rajtakivűl senki se lenne"- megesik hogy ugyêrzem egyedül akarok lenni..
Az biztos ha egyszer szétmegyünk sohatőbbet össze nem költözök egy férfival se. Ez kétmilliard szàzalék...

Jó, lefekszel vele. És mi változik? Ugyanúgy odaleszel érte, és ugyanolyan pocsék lesz a hàzasságod. Legfeljebb ezt a kettőt sikerül tovább fokozni.
Előbb oldd meg a problémád, aztán flörtölj. Tiszta lappal.
Még egy gondolat a tiszta lapról: azt írod, hogy nőundora van válás miatt. Szerinted mikor lesz ebből valami? Ha felajánlod neki, hogy csalnàd vele a férjed? Vagy ha szétköltöztök, és már csak formaság a válás, de szabad vagy?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!