Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lefeküdnétek vele? Megtetszet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek vele? Megtetszet valaki de férjnél vagyok. Nem akarom megcsalni a pàrom de írtozatosan vonzódom hozzà. Hogyan tudnàm ezt kiverni a fejemből, vagy ne érezni mert màr most ugy érzem megcsalom.

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival( munkaügyben) az első pillanatban görcsberàndult a gyomrom,szörnyen zavarban vagyok a közelében, alig birok figyelni,szinte elolvadok ha hallom a hangjàt, nem birok nem ugy rânézni mint egy férfira. Térdem remeg szivem zakatol, alig kapok levegőt. Sajnos vàltottunk is pàr üzenetet, szakmai,illetve poénkodós üzik. Nem akarok rosz irânyba menni,tény hogy megromlott a kapcsolatunk a férjemmel, de neki fgadtam esküt, dolgozunk hogy tullendüljünk ezen az időszakon de valahogy nemmegy. És akkor még itt van ez is. Ez a férfi tudom hogy csak "arra" kellene nekem. Nem tudok és nem is akarok vele mast elképzelni. Sose gondoltam volna hogy ilyen megeshet velem. Nem birom kiverni a fejemből...
2018. nov. 13. 22:09
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom...Én azt, hogy homokba dugod a fejed, pontosan így értettem, hogy nem akarsz tudomást venni erről az új vonzalomról és mindent elkövetsz, hogy benne maradj az üres ládikában.
2018. nov. 14. 23:23
 32/48 anonim ***** válasza:

Nem akarnám én se homokbadugni a fejem... Új vonzalom..?!?!.... Lehet évek óta tartó érzelem...

De aki ezt ki írta itt.... Az nem tudom mit akar..

2018. nov. 15. 01:55
 33/48 Bence_ ***** válasza:
0%

Héló!

"Ha van egy làdikàd amibe mindened belerakod és mikor neked lenne szükséged valamire kinyitod ês tök üres."

Ez egy hatalmas probléma, gond!

Egy normális kapcsolatban ez elképzelhetetlen!

Te a kapcsolatba tett munkához vagy a férjedhez ragaszkodsz?

[link]

2018. nov. 15. 06:04
 34/48 anonim ***** válasza:

# 29-es nagyon szépen összeszedte és leírta egyébként a folyamatot. (Azt a történetet én is olvastam a régóta házas férfiról, aki végül belezúgott a nőbe. De ez talán úgy is megtörtént volna, ha lefekszenek és viszont kezdenek, nem tudhatjuk. Bár az tény, hogy ha én elfojtom a dolgot, de már a kezdődő erős vonzalom is pont azért alakult ki, mert hiányt szenvedek valamiben, amiről én nem veszek tudomást (homokba dugom a fejem), akkor ez az új vonzalom nyilván csak nő bennem. A másiktól megkapok valamit vagy kivált bennem valamit, ami a saját kapcsolatomban erősen hiányolok. Ezen nem tudok segíteni a kapcsolatban, elfojtom magamban vagy egyszerűen már nem veszek róla tudomást, de a másik által nap mint nap találkozok és szembehozza ezt az igényemet. Egyre többet gondolok rá, fantáziálok róla, átfut az agyamon milyen lenne, ha.

Hát persze, hogy egy idő után már kb belezúg az ember a saját elképzelt képébe, mert azt hiszi, hogy az a másik megadja majd neki a boldogságot végre, megadja azt amit hiányzik neki. De általában az ilyen hiányokból szövődő erős érzelmek nem tartósak és hamar tönkremennek, mert nem a valódiságra épülnek, hanem egy belül áhított jövőképre. Persze nem mindig, van olyan is, amikor tényleg a másikat látod a hibáival együtt és jobban összepasszoltok.

Kérdező, első körben a férjednek jelezd erőteljesen a problémát, és nyugodtan jelezd azt is, hogy kicsit válságban érzed a kapcsolatotokat. Itt konkrétan üresnek írtad le és hogy nem kapsz tőle kb semmit. Közöld vele az igényidet. Ha megpróbáljátok megoldani, talán még meg is javul.

De így biztosan nem fog, hogy csak simán elfojtasz és ezt a faszit kerüld most... A vége majd vagy az lesz, amit 29-es is írt, vagy az, hogy jön majd még 1, vagy 2 vagy több ilyen vonzódásod. Mondtam, ezek mindig a probléma miatt vannak, amiatt látod őket, nem "csak úgy jöttek". 10 év alatt neked pl nem jöttek. - Mert nem is úgy figyelted őket, hanem más szemmel. -

2018. nov. 15. 09:23
 35/48 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező megértette. Békén lehet hagyni. És rajta van az ügyön. Csak közeleg az Advent... Lehet ezt még ki szeretné várni. Amit megértek. Másokra is gondolni kell....
2018. nov. 15. 10:32
 36/48 A kérdező kommentje:

Jaaa értem! ( a homokbadugós részre gondolok)

Félreértettem amit írtatok. Igen,igazatok lehet/ van. Ebböl a szemszögből nem gondoltam bele.

Annak aki azt írta szànalmas vagyok.

Szeri tem nem értesz,én nem akarom megcsalni,én nem akarom ezt érezni/ gondolni, aztszeretném hogy ez elmuljon. Nem érzem elég erősnek magam,a kapcsolatunk ahhoz hogy ha ugy alakul ellenáàljak.

Jólesik a figyelme, igen ugynézki ez hiànyzik a hàzassàgomból. Az erre irànyuló eröfeszìtéseim sajna sokszor üres fülekre talàl.( menjünk el kettesben valahova kértem, ok persze majd megyünk. 5

2018. nov. 15. 10:40
 37/48 A kérdező kommentje:

* 5 éve nem voltunk sehol csak moziban, 4 szer kb. )

Szoval igencsak elvagyok hanyagolva . Probàlok vele beszélni, de ő nem érti mi a gondom. Bókolni szeri tem idén nem bokolt még. Na nem magyaràzkodom, tudom hogy én sem vagyok tökéletes.

2018. nov. 15. 10:44
 38/48 anonim ***** válasza:

# 35 szerintem meg jelne esetben le van xarva az advent, meg karácsonyy, tipikus konfliktuskerülő ember vagy, aki a szőnyeg alá sepri folyton a problémákat, míg fel nem tornyosulnak és rá nem ömlik az egész xarhalmaz amit csinált! Valóban sokkal jobb lehet képmutatásban és hazugságban élni, ugye? Aztán majd sose lesz jó időpont, mert most jön a karácsony, aztán meg jön a szülinapja. Aztán pont munkahelyet vált, levágatta a haját stbstb, meghalt a kiskutyája. Ez így megy, sajnos simerem. ;)

Amúgy meg senki nem azt mondta, hogy hagyja is ott most azonnal, hahó! Én azt javasoltam, hogy értesse meg a férjével, mekkora is ez a probléma.

Ha mer vele őszinte lenni, akkor nyugodtan meg is mondhatja neki, hogy megértse a férje is a dolgot, hogy képbe került ez a férfi és most először jól esik és vágyik másik férfi figyelmére, és ő pedig azért mondja ezt el neki, mert szeretné jobbá tenni a kapcsolatukat, vele tölteni az időt, és a vele való találkozást, programokat várni, nem pedig másik férfit.Egy kapcsolaton igenis ketten kell dolgozni, láthatóan a kérdezőnek nem megy egyedül,mert süket fülekre talált.

Aki ezt nem érti meg a fentiből, az fogyatékos és nem való felnőtt kapcsolat, sőt, nem is lesz hosszútávon normális kapcsolata. Egy kapcsolat sem működik magától. Ez amit ír a kérdező, csak egymás mellett éldegélnek, eltávolodva egymástól.

Nem biztos, hogy itt a vége a kapcsolatnak. De ha nem lesz megjavítva a dolog, akkor eddig a 10 évig tartott az igazi kapcsolat, és innentől már akkor is vége van, ha papíron továbbra is együtt élnek, ugyanazzal a szőnyeg alásöpört problémával amivel nem foglalkoznak, csak most már jön a megcsalás is, mert ahogy a kérdező saját maga is írta, egyre kevésbé lesz, ami visszatartsa ezektől.

2018. nov. 15. 11:06
 39/48 A kérdező kommentje:
38 as, igen, egymasmelett éldegélünk. Jo megfogalmazâs. Mindig ezen a véleményen voltam hog, egy kapcsolathoz 2 ember kell,hogy tönkremenjen ahhoz is. A milyen mêg nem ment tönkr. Sajnos megeshet hogy valóban konfliktuskerülő tipus vagyok, aki inkabb enged a békwssêg kedvéért aztàn jön a sok szar. Kimerültem igy érzem. Adok adok és adok. S most màr nincs mit.
2018. nov. 15. 11:29
 40/48 A kérdező kommentje:
Ja karàcsonyt adventet pontlexarom, nem vàrok semmire , nem halasztgatok egyszeruen pont most "érett be " a dolog. Valahogy most lettem fontosabb magamnak. Most dobbentem ra hogy nincs mit adnom és hol vagyok én a dolgokban. Pàr napja volt megbeszélésünk a pasival azota nem birtam màsra gondolni s kiirtam a kérdést. Ennyi.
2018. nov. 15. 11:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!