Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, ti lefeküdnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti lefeküdnétek olyan pasival aki nagyon tetszik nektek, de tudnátok, hogy csak arra kellenétek?

Figyelt kérdés
Belemennétek ezzel a pasival a megcsalásba ha neki vagy nektek éppen van párja?
2017. ápr. 5. 14:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

Hacsak nem vagyunk mindketten szinglik, akkor nem. Foglalt srac nem kell, mert tobb a problema, mint a jo dolog. En meg nem fekszem le masokkal a parom mellett.

Ha mindketten szinglik lennenk, akkor lehet nekem is eleg lenne egy szex es kesz, ha tobbet is akarnek tole akkor viszont inkabb lekoptatnam.

2017. ápr. 5. 14:29
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem, ennél jobban becsülöm magamat. Voltam ilyen választás előtt, de szerencsére tartottam magamat. A pasinak volt családja, én egyedülálló voltam és szerelmes belé. Le akart feküdni velem, de nem mentem bele.
2017. ápr. 5. 14:30
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
megcsalásba nem. ha mindkettőnk szingli, akkor miért ne? a másik meg hogy abban a pillanatban csak arra, igen, de lehet hogy később ez változik. addig meg jól érzitek magatokat együtt, nem tudom mi lenne ebben olyan rossz.
2017. ápr. 5. 14:31
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem
2017. ápr. 5. 14:31
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Ha mindketten szinglik vagyunk, és előre korrekt módon közölte, hogy neki csak szex, és nekem is van hozzá kedvem, akkor igen. Foglalt pasi nem kell, az túl bonyolult, meg erkölcstelen számomra. Nyilván félrelép majd mással, de akkor se én legyek az a "más".
2017. ápr. 5. 14:45
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

Ha mindketten függetlenek vagyunk, akkor talán.

Ha kapcsolatban van az illető, de a párja héta mögött kósza dugásokra hajt, az nem férfi, de még csak nem is ember a szememben, úgyhogy nem, nem asszisztálnék hozzá. Nem egyszer volt olyan az életem során, hogy csapta nekem valaki a szelet, tetszett is nagyon, aztán egyszer csak kiderült (még mielőtt bármi történt volna), hogy amúgy foglalt. Abban a pillanatban felfordult a gyomrom ebben a helyzetben és elhajtottam a búsba, nincs gusztusom gerinctelen férgekhez.

Ha én vagyok párban és megtetszik valaki, akkor pedig egyértelműen lezárom magamban a dolgot és kerülök minden kontaktust. Soha nem csaltam meg senkit, nem most fogom elkezdeni.

2017. ápr. 5. 14:47
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

Nekem az érzelemmentes szex nem megy, csak ha kölcsönös a vonzalom. Tehát csak kapcsolatban szexelek.

Ha csak arra kellek, akkor inkább hagyjuk, én úgy sem élvezném. Akkor meg semmi értelme.

2017. ápr. 5. 15:28
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

"Ha kapcsolatban van az illető, de a párja héta mögött kósza dugásokra hajt, az nem férfi, de még csak nem is ember a szememben"

Érdekes, hogy mennyi esetben nem férfi a férfi... vajon a nő is ilyen feltételes terminus?

2017. ápr. 5. 15:42
 9/12 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Én olyan elb*szott vagyok, hogy csak az tud felizgatni ha érzem hogy szeret a pasi. Szóval csak kapcsolatban szexelek.
2017. ápr. 5. 15:46
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
"vajon a nő is ilyen feltételes terminus?" - Igen, ezt ugyanúgy nőkre is értem, semmivel sem kevésbé undorító, ha nő csinálja ezt. Nálam ezek szimplán megmaradnak a szemétláda kategóriában és az ebédlőasztalomat is többre tartom náluk.
2017. ápr. 5. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!