Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti lefeküdnétek olyan pasival aki nagyon tetszik nektek, de tudnátok, hogy csak arra kellenétek?
Hacsak nem vagyunk mindketten szinglik, akkor nem. Foglalt srac nem kell, mert tobb a problema, mint a jo dolog. En meg nem fekszem le masokkal a parom mellett.
Ha mindketten szinglik lennenk, akkor lehet nekem is eleg lenne egy szex es kesz, ha tobbet is akarnek tole akkor viszont inkabb lekoptatnam.
Ha mindketten függetlenek vagyunk, akkor talán.
Ha kapcsolatban van az illető, de a párja héta mögött kósza dugásokra hajt, az nem férfi, de még csak nem is ember a szememben, úgyhogy nem, nem asszisztálnék hozzá. Nem egyszer volt olyan az életem során, hogy csapta nekem valaki a szelet, tetszett is nagyon, aztán egyszer csak kiderült (még mielőtt bármi történt volna), hogy amúgy foglalt. Abban a pillanatban felfordult a gyomrom ebben a helyzetben és elhajtottam a búsba, nincs gusztusom gerinctelen férgekhez.
Ha én vagyok párban és megtetszik valaki, akkor pedig egyértelműen lezárom magamban a dolgot és kerülök minden kontaktust. Soha nem csaltam meg senkit, nem most fogom elkezdeni.
Nem.
Nekem az érzelemmentes szex nem megy, csak ha kölcsönös a vonzalom. Tehát csak kapcsolatban szexelek.
Ha csak arra kellek, akkor inkább hagyjuk, én úgy sem élvezném. Akkor meg semmi értelme.
"Ha kapcsolatban van az illető, de a párja héta mögött kósza dugásokra hajt, az nem férfi, de még csak nem is ember a szememben"
Érdekes, hogy mennyi esetben nem férfi a férfi... vajon a nő is ilyen feltételes terminus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!