Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek vele? Megtetszet valaki de férjnél vagyok. Nem akarom megcsalni a pàrom de írtozatosan vonzódom hozzà. Hogyan tudnàm ezt kiverni a fejemből, vagy ne érezni mert màr most ugy érzem megcsalom.
#21:
Tudod azt igazolni valamivel, hogy aki 15-25 éves kor között rendszeresen szexel, mindent kipróbál, mindenkivel, akivel lehet, és ezt élvezi is, az 25 fölött a következő 50 évben be fogja érni egy emberrel, misszionárius pózzal?
Hosszú távon akkor jó a szex, ha pont hogy a pároddal tudod kiélni minden vágyad, néha kipróbáltok valami újat, és bátran el mered mondani a legvadabb fantáziáid is.
Nem.
Magam miatt nem.
Mert ha a mostani kapcsolatot képtelen vagy rendbe rakni akkor az új is erre a sorsra jut.
Ez a helyzet annak a tünete, hogy rossz kapcsolatban élsz. Döntsd el mit teszel ezt rendbe rakod, lezárod vagy bonyolítód tovább.
Vágysz az izgalomra, arra, hogy remegjen a lábad, ez tök jó de ezt az aktuális paroddal éld át!
Egyszer élsz... én nem hagynám ki.
Soha többé nem lesz másik életet, lehetőségeid.
4-es vagyok
Köszi a választ. Őszintén? Én már azt is csodálom, hogy 10 év alatt csak 1 ilyen vonzalom jött elő. Elmesélem neked midnkettőt. Én 7 éve vagyok a párommal, ebből 2 alkalommal éreztem ilyet: az egyik puszta ilyen szexuális jellegű, ugyanez a a típusú, nőutáló férfi. Mondjuk te azt nem látod most gondolom, hogy az ilyen faszi konkrétan erősen lelkisérült, nem dolgozta fel a válását, jó eséllyel ezt most évekig fogja cipelni. Azt is megsúgom, hogy gyanítom a neje meg is csalta. (Én esetemben ezért volt minden nő qrva, mert beszélgettem erről a felfogásáról egyszer). Volt párja, közben végig csapta nekem a szelet. Szexuálisan erősen vonzott is, mert tipikus macho volt.
Mégsem csaltam meg a párom, bár ha többször találkozunk, akkor sokkal sokkal nehezebb lett volna talán. (Vagy nem, mert látom még jobban az igazi arcát.)
A másik eset totál más, ott valami a másik személyében rendesen elkapott, totál zavarban voltam nála a legelejétől. Ő a párom egy haverja volt... 1-2 dologban nagyon hasonlítunk, volt, hogy ugyanazt is mondtuk egyszerre valamire, és közben a szemeiben, mosolyában nem hazudok, de az elején elég sokszor elvesztem, mikor csak figyeltem és ha elmosolyodott kizökkentett,. Vagy a szemei. De a hangjától is összeugrott már a gyomrom. Na ez sokkal durvább volt, mint a fenti..
Utóbbi sokkal gázabb, vele egy idő után, hogy nem múlt el, elkezdtem kerülni. Mostanra már normalizálódott bennem a dolog, értsd tudok vele úgy beszélgetni, mint egy normális emberrel. :D
Az 1. eset felett több kontrollom volt az egészben. És ezek ( amit te is írsz most) az sokszor pont a kapcsolatod hiányossága miatt alakult ki. Magyarán ezek jelzik, hogy homokba dugjátok egy ideje a férjeddel a fejeteket, és így jön elő, ebben a formában.
Mivel itt a szexre irányul nálad, gondolom a szex, szenvedély hiányzik a kapcsolatodból.
Megcsalhatod a férjed, de ezért is írtam, hogy ne élj álomvilágban: ez kb minden kapcsolatban előjön, biztos vagyok benne, hogy a férjednél is volt egy vagy talán több ilyen. Te döntesz, mit lépsz: de ülj le, gondold végig a problémátokat, és a lépésed következményeit is.
A kapcsolatod innentől hivatalosan is egy db sz-r, és ezt írod alá, ha most kezded el csalni a férjedet.
Ja és még valami, amit jósolok csak: ne gondold, hogy ez a férfi az első és az utolsó. Amíg nem nézel szembe a problémáddal, folyton jön majd valaki, akiben meglátsz valamit, és vonzódni fogsz hozzá... Erre a fejemet adom, mert másoknál is megfigyeltem már.
Szóval ha továbbra is a homokba dugod a fejecskéd és nem teszel semmit csak sodródsz, ne aggódj, lesz még pár ilyen férfi az életedben. Ez az ember nem egy különleges valaki (cyak te nem látod a valódi, gyenge és sérült énjét-még), hanem lesz több is, amíg nem rendezed ezt magadban, kettőtökkel. )
Nem különleges a te eseted nyugi, hanem nagyon is általános történet.
(Nem olvastam a válaszokat)
Én feltenném magamnak a kérdést: szeretnék tovább a férjemmel maradni?
- Ha igen, akkor nem beszélnék többet a pasival, ha kell, munkahelyet váltanék, és minden eszközzel azon lennék, hogy javítsunk a házasságunkon.
- Ha nem, akkor megbeszélném a férjemmel, elindítanánk a válást, aztán minden további nélkül rohannék a pasi ágyába.
Amíg ez után a fószer után koslatsz, nem is fog megjavulni a házasságod. Építsd le az egyik kapcsolatot, és utána foglalkozz a másikkal. Neked kell eldöntened, hogy melyiket választod.
Az tulajdonképpen mire lenne jó, ha meghúzatnád magad a pasival? Közben ugyanúgy rossz lenne a házasságod, nem oldana meg semmit.
Na látod pont ez a házasság lényege. Ha most nem lennétek házasok vagy megcsaltad volna már, vagy eleve együtt sem lennétek. Aztán jönne a következő, újabb 10 év, de megint "elromlik", megint csalás/eldobás, és újra és újra. Aztán talán eljutsz oda, hogy gyereket szeretnél, de az időből nem csúszhatsz ki, így aztán az aktuális pasival, akivel mondjuk a ciklus 3-4. évében vagy bevállalod azt is. De az is ugyanúgy el fog romlani további 5-10 év után, akkor megint szétmentek, csak már a gyerek is ott van...
A házasság lényege nem az, hogy örökre szerelmes leszel abba, akivel megkötöd, hanem az, hogy 10 év után nem eldobod a párod a felgyülemlett problémák miatt abban a tudatban, hogy "ez csak úgy jött" és "nem tudunk tenni ellene semmit", hanem az energiáidat az új pár keresése helyett arra fordítod, hogy megjavítsd, azt ami elromlott, felerősítsd, azt ami még mindig szép, és így megtapasztald azt, ami ezután válik széppé.
(Egyébként legalább a szándék benned is megvan.)
Az meg, hogy megcsald a párodat azért nem egy botlás, ami csak úgy bekövetkezik. Még ha meztelenül álltok egymással szemben egy bezárt szobában, akkor sem kötelező összefeküdnöd senkivel... Szóval ez pont annyira egyszerű, hogy ha nem akarod megcsalni a párod, hát ne csald meg és kész.
Először is szerintem ne hazudj magadnak: azt mondod csak szexre kell, közben meg remeg a térded a közelében, mert full szerelmes vagy. Tudom, mert ugyanezt éltem/élem át. Nekem is csak szexre kell, de én tudom, hogy szerelmes vagyok. Azért kell csak szexre, mert másra nem tartom alkalmasnak, mivel tök lazán megcsalná velem a feleségét, miközben szereti és tiszteli és nagyon mély lelki összhang van köztük, ezt mondta is, de láttam is. Ettől én még fülig belezúgtam.
Hogy mi lesz ennek a kimenetele, azt csak vázlatosan:
- vívódsz magaddal, de adódik majd egy alkalom, amikor egyértelmű lesz mindkettőtök előtt, hogy vonzódtok egymáshoz és akkor jön csak a java
- ő is vívódni fog, bár ha jól értem, már nem nős
- Aztán szétrobbantok és hónapokig kerülni fogjátok egymást. Mondjuk mert kiderül, hogy csak szexre kellenél.
- Férjed pont ekkor kapcsolni fog, mert észreveszi rajtad és ezerrel elkezd teperni és küzdeni érted. Te is úgy látod jónak, hogy megpróbáljátok megjavítani ami szép volt, hiszen a másik úgyis eltűnt az életedből, csak játszott veled...Megpróbálod a férjeddel kiheverni, de valahányszor átölel, az ő karjait képzeled magad köré.
-Aztán újra közeledtek, egyikőtök egyszer csak ír egy üzenetet...
- Addigra pont az érik meg benned, hogy ez az egy életed van...És nem akarod kihagyni. Akkor se, ha csak szex. Mert a férjeddel sose lesz már olyan. És nem fog tőle soha remegni már a térded.
- Mr. Casanova tartja magát ahhoz, hogy csak szex és felvesz veled egy távirati stílust, többek közt azért, mert egy lotyónak tart, amiért a férjed mellett kapható vagy erre. Ő se lát benned több fantáziát, mint te őbenne, még egy ok, hogy csak szexre kellesz neki.
- Kezdesz rájönni, hogy ennek a férfinek a testeden kívül nem kell semmi és egyáltalán nem érdekli, hogy vagy és mi történt veled aznap, stb...
- És vagy lefekszetek vagy nem.
Mivel a saját sztorim nem jutott el idáig, nem tudom a folytatást. De néha azt gondolom, és találtam itt gyakorin is sztorikat, amikből arra következtettem, hogy néha az a csapda, ha az ember elfojt és ellenáll...Volt itt olyan férfi, aki csak szexet akart a nőtől, végül erkölcsösen ellenálltak egymásnak, és a sok hónap alatt a férfi rájött, hogy ez már szerelem a részéről és azon agyalt, hogy ha lefeküdt volna a nővel, valószínű már rég túl lenne az egészen.
Persze nem azt mondom, hogy ész nélkül csaljuk neg a másikat. De amikor a szerelem, a harmadik azért lép be az életünkbe, mert szirénaként jelzi, hogy a meglévő kapcsolat már rég kihűlt, akkor nem biztos, hogy a legjobb megoldás homokba dugni a fejünket.
Csak arra kellene, ezt ugy gondoltam,hogy ne tudok vele hosszutàvu kapcsolatot elképzelni és nem is akarok. Nem akarok màssal êlni, én a férjemel akarok ennyi év utàn annyi szarsag utàn is ,nem tudnàm màssal elképzelni az életem. Vele vagy egyedül. Sokat ,bazi sokat "raktam " ebbe a kapcsolatba, rengeteg türelmet,megértést, lemondàst is, tényleg mindent amit csak tudtam .és most nincs több. Ha van egy làdikàd amibe mindened belerakod és mikor neked lenne szükséged valamire kinyitod ês tök üres. Nincs benne semmi. Sem törődés, gondoskodàs, figyelmesség, semmi amire akkor abban a pillanatban szükséged lenne akkor mit éreznél?
Ha minden célod évek óta hàttérbe szorul mert az ő vagy a közös célok,amik igazàbol részemröl kompromisszumos tervek- kerülnek előtérbe szerintem ebbe màs is belefàradba.
Nemm, nem dugom homokba a fejem. Folyamatosan "dolgozom" rajta, magamon, csak jött ez a férfi aki mindent felborított (bennem),jólesett érezni hogy "labdàba rughatnék".
Tudom hogy mennyire sêrült lelkileg, nem tudnâm én is kihasznàlni, viszont nem tudnék ellenàlni neki tudom. Én nem kezdeményezek. Nem "dobnàm oda magam" .
A szex bazijo a férjemmel,nemtagadom sajnos elég ritkànt kerül rà sor..
Mindenesetre ugy döntöttem minimalizalom a kapcsolatot köztünk,megprobàlok teljesen elzàrkózni ettöl a férfitol. Törlők mindent, ha feltétlen talàlkoznunk kell azt több szemközt véletlen sem kettesben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!