Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért a harmadik felet hibázta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a harmadik felet hibáztatják sokan?

Figyelt kérdés

Rengetegszer találkozni olyan sztorikkal, hogy miután a férj/barát megcsalta a feleségét/barátnőjét, utóbbiak szinte kizárólag arra a félre haragszanak, akivel a párjuk flörtölt, lelkizett, szexelt, akármi...

Ezt sosem értettem, hogy miért?

Gyakran hallani olyanról, hogy ezek a párjuk által megalázott, hónapokig/évekig átvert, hazugságban tartott nők, amikor szembesülnek a valósággal, miszerint a párjuk mással cicázik, szabályosan megvédik ebben a szuituációban a hapsijukat, és minden dühöket a harmadik félre rányítják, csak ő a hibás, csak övé a felelősség.

Hogy lehetnek ilyen ostobák? Elsősorban a párjuk tartozik feléjük hűséggel, lojalitással, nem pedig a harmadik fél. Plusz mindig kettőn áll a vásár, elég nehéz elhinni, hogy a férfi ártatlan, és semmivel nem buzdította, semmivel nem hitegette vagy nem vezette félre a harmadik félt.

Mit gondoltok?

2018. nov. 10. 12:25
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
49es vagyok! Nekem nagyon jól sült el hogy az exem meg csalt... Hála égnek most olyan férjem van aki sosem tenné meg velem... Hogy miért? Mert nem hanyagolom el, mert szeretem és ő is imád... Várjuk a kisbabánkat... Neki is volt nagyon pocsék kapcsolata még pocsékabb élettársal.. Boldogtalan eletunt férfi volt... De mára büszke férj és boldogan várja a kislányát.. Mind azt a hibát amit elcsesztem mellette nem fogom.. Baba születik de nem fogom elhanyagolni a férjem... Én tényleg hálás vagyok a csajnak aki belépett az exem életébe mert én kaptam esélyt hogy tényleg boldog legyek... Ma is hívott szegény csaj és kb 40 percet ecsetelte az exem és anyósom hibáit... Hát ki mit szakít olyat szagol..
2018. nov. 13. 14:03
 62/64 anonim ***** válasza:
100%

"és az is a felelőssége, hogy ne őrizgesse ezt a titkot, mert akkor bűnrészessé válik.

ha a 3. felet az elejétől fogva megvezette a pasi, szidta a párját, panaszkodott a kapcsolatára, és azt hintette el,hogy ki fog lépni belőle hamarosan, akkor a 3,. félnek kötelessége ezt tisztázni a pár mindkét tagjával, mikor ráébred, hogy átverték"

Elég ellentmondásos amit írtál. Nem lettél szerető, de kitálaltál a feleségnek? Mi okod volt rá? Szerintem te szerető voltál, megvezetett a pasi, mert hinni akartál neki csak nem téged választott amikor ultimátumot adtál.

És ezért most dühös vagy a pasira és a feleségre. Találtál egy célpontot akin levezetheted a dühödet?

Voltam megcsalva, nagyon fájdalmas. Én azóta mindent másképpen látok. Ha te vagy más ilyet kíván valakinek, hogy legyen megcsalva az elég aljas dolog. Majd, ha átéled akkor másképpen fogsz nyilatkozni garantálom!

Aki korpa kozé keveredik megeszik a disznók!

2018. nov. 13. 23:25
 63/64 anonim ***** válasza:
Látom egy másik 66%-os is bekapcsolódott. Nekem kívánta itt két profilról is "szívből" a rosszakat. Tudod majd akkor fog ràjönni, hogy nagyon egysíkúan làtja a dolgokat,ha majd olyan kapcsolatàban csaljàk meg,ahol tényleg minden rendben van. Sajnos rengeteg ilyen esetet is láttam közelről. Aki megcsalàsra képes az ezzel együtt képes meséket is elhinteni. Közben meg valójàban senkiért le nem cserélné a megcsaltat. Mi màsért menne a könyörgés a lebukás után? Persze van olyan eset is amikor örül a megcsaló ha szabadul. De ilyen esetben lebukás előtt kilépni sem lenne nehéz. Szóval van többféle megcsalàs is nem csak az amit itt szajkóz a kérdező. Ez nem ilyen fekete-fehér téma.
2018. nov. 14. 08:02
 64/64 anonim ***** válasza:
Na közben 65%-os lett a 63-as!🙂 Nem baj legalább el is hiszi, hogy nem ugyanaz.
2018. nov. 14. 08:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!