Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért a harmadik felet hibázta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a harmadik felet hibáztatják sokan?

Figyelt kérdés

Rengetegszer találkozni olyan sztorikkal, hogy miután a férj/barát megcsalta a feleségét/barátnőjét, utóbbiak szinte kizárólag arra a félre haragszanak, akivel a párjuk flörtölt, lelkizett, szexelt, akármi...

Ezt sosem értettem, hogy miért?

Gyakran hallani olyanról, hogy ezek a párjuk által megalázott, hónapokig/évekig átvert, hazugságban tartott nők, amikor szembesülnek a valósággal, miszerint a párjuk mással cicázik, szabályosan megvédik ebben a szuituációban a hapsijukat, és minden dühöket a harmadik félre rányítják, csak ő a hibás, csak övé a felelősség.

Hogy lehetnek ilyen ostobák? Elsősorban a párjuk tartozik feléjük hűséggel, lojalitással, nem pedig a harmadik fél. Plusz mindig kettőn áll a vásár, elég nehéz elhinni, hogy a férfi ártatlan, és semmivel nem buzdította, semmivel nem hitegette vagy nem vezette félre a harmadik félt.

Mit gondoltok?

2018. nov. 10. 12:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
66%

#30:

De ha olyan jó helyzetben van a feleség, és annyira fontos a férjének, akkor miert csalják meg? Miért bantják szándekosan, miért hazudják szembe? Erről tényleg az a másik nő tehet?

Ha nincs vagyon-, és életközösség, plusz néhány gyerek, akkor az ember simán szakít, ha már valami hiányzik a kapcsolatából. Miben más erzelmileg ehy házastársi viszony?

Nem a szerető a hibás, hanem te, mert hagyod. Mert az a pasi ezt megteheti veled, mert a családi tűzhely védelmére hivatkozva félrenézel, pedig valójában a nulla önbecsülésed, meg a kényelmed a fontos. Mert a pasi tudja, hogy ő úgyis ki tudja majd magyarázni, te meg hiszel majd neki.

Ki itt a nyomorult?

Nekem úgy nem kellene hűség, hogy csak azért nem csalnak meg, mert nincs nő, aki szóbaálljon a párommal. Álljon szóba, flörtöljön! Tegye próbára, és bele fog bukni. Akit el tudnak vinni, az annyit is ér, és nincs az a kényelmes élet, ami miatt visszatartanám.

2018. nov. 10. 18:47
 32/64 A kérdező kommentje:

"Verheted itt a nyáladat akkor is csak egy lyuk voltál egy pasinak."

végig arról pofáztam, hogy NEM volt szex, még a kezemet sem fogta meg, semmi.

milyen lyukról beszélsz?

a fejed lyukas, az!!!

2018. nov. 10. 18:56
 33/64 A kérdező kommentje:

Leiah, hagyd csak, ez egy tipikus majom, aki összevissza hadovál, ignoráljuk, az a legjobb.

egy tipikus majom, aki képtelen szöveget értelmezni, és vádaskodik ismeretlenül.

2018. nov. 10. 18:57
 34/64 A kérdező kommentje:

"Mert a pasi tudja, hogy ő úgyis ki tudja majd magyarázni, te meg hiszel majd neki."

na igen, pontosan ez az!

szerintem egy egészséges lelkületű nő, ha észreveszi, hohy éppen szeretővé akarják tenni és a pasi tilosban jár, úgy reagál mint én, elmondja, hogy máskülönben vonzódik a pasihoz, de csak ha klép a kapcsolatából, kkor lehet köztük bármi, ő nem lesz senki szeretője.

és egy egészséges lelkű nő, ha megtudja, hogy a párja más nővel szórakozott, akkor úgy kéne reagálnia, hogy kidobja, mint macskát szarni, nem pedig tűri, hogy megalázzák.

2018. nov. 10. 19:01
 35/64 anonim ***** válasza:
45%
...és ennyi. 😊
2018. nov. 10. 19:02
 36/64 anonim ***** válasza:
63%

De aki kicsit is másképp látja a dolgokat, arra rátámadsz.

Nem csak olyan sztori van, mint a tiéd.

Tessék, itt az enyém, ha ezek után is azt gondolod, hogy a szerető nem hibás, akkor nincs miről beszélni:

Ismertem a nőt, eljátszotta, hogy cuki aranyos, neki sose kéne az én párom. Egy fedél alatt éltünk, tehát nyilván tudta, hogy vagyok. Mégis összejöttek a hátam mögött, miközben mindketten belevigyorogtak a képembe. Amikor kezdtem sejteni a dolgot és puhatolózni kezdtem, előadta a hattyú halalálát, hogy én hogy merem őket gyanúsítani, sose tenne ilyet, pláne nem velem és ilyen helyzetben. Blabla, a többi már történelem.

Na most, szerinted ő sem volt hibás? Persze, hogy a barátomra kiakadtam és egy gerinctelen szemétnek gondoltam/gondolom. De nem hibás a nő? Dehogynem, egy áruló, jóban voltunk, tudta, hogy szeretem a párom, tudta, hogy hozzá akarok menni feleségül és mégis az arcomba hazudott ő is. Jogom van őt is utálni.

Teljesen normális ellenválaszokat is kaptál és olyan felháborító stílusban írtál vissza, ami gáz. Igaza volt annak a válaszolónak, aki szerint csak azokat a válaszokat fogadod el, amik téged igazolnak. És ez így nem egy kérdés. Nem vitaalap.

2018. nov. 11. 14:37
 37/64 anonim ***** válasza:

#37:

Ebben az esetben szerintem is valóban undorító, ahogy a szerető viselkedett, és teljesen jogos a haragod. De ha más oldalról közelítjük a dolgokat, "hálás lehetsz neki" (idézőjelben), hogy a gerinctelen pasidtól megszabadított.

Zsák a foltját, sok boldogságot nekik, (meg gerincet, ha már alapból nem fejlődött ki nekik), neked meg egy normális pasit kívánok, aki megbecsül.

2018. nov. 11. 18:21
 38/64 A kérdező kommentje:

"De aki kicsit is másképp látja a dolgokat, arra rátámadsz.

Nem csak olyan sztori van, mint a tiéd."

1. egyrészt a te stílusod rohadtul bicskanyitogatzó és unszimpi vagy

2. ez az én történetem, nem általánosítottam, azt mondtam, van ilyen is, mint az enyém.

3. bocs, de nem érdekel a sztorid, nyissál neki külön kérdést, én a sajátomat kérdeztem meg itt, és te meg rám projektálod ki a szar magánéleted kudarcait.

2018. nov. 11. 20:36
 39/64 anonim ***** válasza:
50%

Például azért is hibàztatható a harmadik fél ha nem képes elfogadni, hogy valójában semmi érzelmet nem tàplàlnak irànyàba és nem fogják érte ott hagyni akit valóban szeretnek és a másik kérdésed alapján épp arra készülsz, hogy lebuktasd a kiszemelted,mert tudod, hogy másképp úgysem lehetne a tiéd. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Remélem kibékülnek, miután bekavarsz,mert te vagy unszimpatikus a kommentjeidben nem más és te foglalkozol foglalt emberrel hiába próbálod bemagyaràzni, hogy nem.

2018. nov. 11. 21:05
 40/64 A kérdező kommentje:

# 40

mellélőttél, mert nekem nincs senkivel viszonyom, szingli vagyok.

ha meg unszimpinek találsz, el lehet vánndorolni más kérdések alá az enyém alól.

én nem voltam és nem leszek senki macája, bármennyire is szeretnéd azt hinni.

2018. nov. 11. 21:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!