Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudom, hogy már sokan kérdezté...

Tudom, hogy már sokan kérdezték, de azok a kérdések régen kerültek ide ki, szóval újra megkérdezném. Várható, hogy lesz A felhők fölött 3 méterrel-nek harmadik része?

Figyelt kérdés
Most néztem meg mindkét részt és nekem kicsit befejezetlen, és fura, hogy a két főszereplő nem jön össze. Azért gondolom befejezetlennek az egészet, mert Babiról és H-ról semmi nem derül ki a végén. Az sem hogy Babi férjhez megy-e végül, vagy sem. És az sem, hogy H és Gin összejönnek-e véglegesen. Tudom, hogy a második rész végén úgy alakulnak a dolgok, hogy összejönnek, de azért nekem kicsit fura, hogy ezt semmivel nem "erősítik" meg. Egy csók vagy hasonló kellene a végére, szerintem. És nekem még az is fura, hogy a két főszereplő (Babi és H) nem jönnek össze (tudom nem feltétlenül muszáj együtt lenniük, de azért mégis jobb lenne), illetve, hogy Babi tesójáról semmi nem derül ki. Ezek apróságok, de kimaradtak, és ebből a sok kis apróságból remélhetőleg lesz egy harmadik rész!:) Ha valaki tud esetleg valamit erről, akkor azt nagyon szépen kérem, hogy írja meg! :) Köszönöm. :)

2014. okt. 17. 02:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Régen? Az utolsó ilyen kérdés tegnapelőtt volt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

A többi hasonló kérdésben is megírták már, hogy nem lesz. NEM. N, E, M. Nem. Ez van. Az élet kegyetlen, de ez van.

2014. okt. 17. 09:55
 2/2 anonim válasza:

Nem kegyetlen csak az író. A második rész tök gagyi, tiszta bosszú. Kiszúrt Babival és a testvérjével is na meg a szüleivel. Csúnya bosszú az egész míg sokan reménykedtek, hogy Babival újra összejönnek.

Remélem nem is lesz folytatása, mert csak pocsékabb lenne.

2014. okt. 23. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!