Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a harmadik felet hibáztatják sokan?
Rengetegszer találkozni olyan sztorikkal, hogy miután a férj/barát megcsalta a feleségét/barátnőjét, utóbbiak szinte kizárólag arra a félre haragszanak, akivel a párjuk flörtölt, lelkizett, szexelt, akármi...
Ezt sosem értettem, hogy miért?
Gyakran hallani olyanról, hogy ezek a párjuk által megalázott, hónapokig/évekig átvert, hazugságban tartott nők, amikor szembesülnek a valósággal, miszerint a párjuk mással cicázik, szabályosan megvédik ebben a szuituációban a hapsijukat, és minden dühöket a harmadik félre rányítják, csak ő a hibás, csak övé a felelősség.
Hogy lehetnek ilyen ostobák? Elsősorban a párjuk tartozik feléjük hűséggel, lojalitással, nem pedig a harmadik fél. Plusz mindig kettőn áll a vásár, elég nehéz elhinni, hogy a férfi ártatlan, és semmivel nem buzdította, semmivel nem hitegette vagy nem vezette félre a harmadik félt.
Mit gondoltok?
#16:
Számomra az utca közepén cicaharcot rendező feleség erősen szánalomra méltó. Sokkal inkább, mint a másik nő.
Egyébként senki se tudja, hogy mi lesz egy kapcsolatból a történet legelején. Lehet, hogy csak szex. Lehet, hogy életre szóló szerelem. Manapság senki se szűzen megy férjhez. Nem célom felmenteni a férjet, de a független nőt abszolút meg tudom érteni, ha nem vár a válásig.
Más kérdés, hogy kellene-e egy olyan pasi, aki lazán szembehazudja miattunk az aktuális párját..
Ellentmondásos amit írsz kérdező. Te magad írod hogy ezek be szokták kamuzni hogy otthon minden rossz hogy célba érjenek. Utána meg jössz azzal, hogy nézzen magába a megcsalt...stb.
Én is annak a híve vagyok egyébként hogy elsősorban a megcsaló tartozik magyarázattal a megcsaltnak,de ha szavahihetetlenné vàlik ezek fényében akkor a harmadikat is érhetik másodlagosan de jogosan kérdések,bàntalmak.
Én ezt látom:
1. Ha a pasijukat, férjüket hibáztatnák, bevallanák azzal, hogy ők is hibáztak, ha másban nem, abban, hogy rosszul választottak maguknak partnert. Vagy hogy nem ismerik eléggé a párjukat... "ja, nem, hát én ISMEREM a Józsit, biztos nem lett volna házasságtörő, ha az a r...c nem mászik rá"
2. Ha esetleg a pasas nem tud dönteni, ők meg szeretik, nyilván akkor van nagyobb esélyük, ha nem a pasit fikázzák (mondjuk ez elég lábtörlő magatartás, de vannak ilyen nők).
3. Nyilván nem tudják egyik napról a másikra megutálni a másikat, és ezt sokan nem tudják hogy kezelni, hova tenni.
" Aki nem akar szerető lenni, és komolyan érdeklik egymást, miért nem várja meg, amíg a férfi elválik, és jöjjön vele össze utána. Aki meg pár hónapig nem bírja magán tartani a bugyit, az ne pampogjon, hogy ez nem csak szex és többről szólt."
ezt annak üzenem, aki ezt írta.
amíg nem ismered a részleteket, ne ítélkezz!
egy olyan szituról van szó, ahol a harmadik SEMMIBE nem ment bele, holott a férfi akarta, nyitott lett volna többre (szex), de ez a szerencsétlen 3. azt mondta, amíg foglalt vagy, addig ne legyen semmi, mert nem fér bele az értékrendembe.
a férfi bekamutzta neki, hogy a párja egy sárkány, akit elhagyna, de a 3. azt mondta, ok, zárd le vele, és akkor mi kezdjünk új lapot, de amíg benne vagy, ne legyen semmi.
szóval semmi nem fekete-fehér, és nagyon gyakran a 3. fél maga is áldozat.
"Más kérdés, hogy kellene-e egy olyan pasi, aki lazán szembehazudja miattunk az aktuális párját.."
pontosan! a dolog volt úgy zárult, hogy töketlenkedett, én meg rájöttem, h. nem bizhatok benne, mert velem, mellettem is megtenné ugyanezt, egy másik nővel.
ez egyébként mindenkiek legyen intő jel: ha egy faszi úgy szórakozik veletek, h. elvileg kapcsolatban van, akkor szinte biztosra vehetitek, hogy ha ti összejöttök vele, egy napon benneteket is ugyanolyan álnok módon megcsal, mint az aktuális párját.
Szerencsere engem sose kell okolni es utalni
Sose alltam le foglalt ferfival,ennel tobb onbecsulesem van.
Es leesze mindig az olyan preda a legkonnyebb egy nonek akinel gondol vannak es siman benne vannak vele a megcsalasban.
Egy igazi no ne ilyen ferfit akarjon
Hanem egy olyan ferfit aki fuggetlen es magabiztos
ha ot sikerul meggyozni es akar teged akkor leszel igazi no
hiszen a bàjoddal hoditottal nem pedig epp jokor voltal jo helyen es epp kapora jottel.
Nem tudom,a 3. fel is hibas ugy gondolom
Ha annyira kellesz vkinek szakitson elobb aztan legyetek egyutt
de persze legtobb esetben nem ersz annyit h megtegye
Na itt van az öngol.
Keresni olyan embert akinek te kellesz csak te
es nem egy megoldast es par boldog orat jelentesz
"nem pedig epp jokor voltal jo helyen es epp kapora jottel."
de, nálunk ez volt a helyzet.
eszem ágában sem volt kapcsolatba bonyolódni, hivatalos úton találkoztunk, dolgoztunk, az ő házassága éppen megroppanóban volt, előadta a nagy halálét, szidta az aszonyt, udvarolt... és én nem hagytam neki semmit, és nem mentem bele semmib, mondtam, zárd le, lépj ki, heverd ki, és aztán keress meg.
ő maradt a dzsuvában, amúgy mint kiderült több ilyen liezonja volt az aszonyka háta mögött.
és igen, az önbecsülésem a helyén volt, mert nem lettem a szeretője, és nem hagytam, h. megfektessen, és szoptam be teljesen a dumáját, különben hagytam volna neki a szexet.
Kérdező, a történeted szerint te nem is voltál igazi szerető, mert egyszer sem feküdtetek le a pasival. Az, hogy próbálkozott nálad, meg bejöttél neki, és hogy lefektetett volna.... ezekről végképp nem te tehetsz.
A te történetedben picit én is sajnálom a feleséget, mert biztos, hogy a pasi nem csak nálad fog próbálkozni. Itt biztos, hogy a pasi a fő gerinctelen, jól tetted, hogy hagytad a fenébe.
köszi, de sajnos van olyan, hogy érzelmi megxcsalás, és ilyen értelemben 3. fél voltam, hiába nem volt szex.
nekem így is lelkifurdalásom volt.
Az ostoba te vagy itt kérdezö. Hogy merészelsz bárkiről is ismeretlenül ítélkezni. Nem mindenki érdekből van a férjével. Számomra a szerető egy senki aki többet akar beleképzelni egy viszonyba. A szerető annál inkább ostoba, mert aki tudatosan lesz valakinek a lábtörlöje akár anyagi haszonért, akár lakhatásért, akár hazug "szerelemért" cserébe az az én szememben egy nagy senki. Soha nem lennék valakinek a második. Csakis az első és egyetlen. És ha nem lehetek az egyetlen akkor mehet az áruló Isten hírével. De az esetek 80%-ban a férjek a feleséget választják. Itt jönnek a képbe az elhagyott szeretők és verik a mellüket, hogy de a pasi nem szereti már a feleséget és csakis a kényelmért, a vagyonért, a gyerekekért marad...Furcsa, de vannak olyan esetek amikor nincs gyerek és a vagyon is osztható, nincs semmi ami miatt a férj ne válhatna el, de mégsem teszi. Ilyenkor mi a forgatókönyv a fejedben/fejetekben? Nem feltétlenül a kényelem és a vagyon a visszatartó erő. Minden ember legyen az nő vagy férfi, ha szerelmes lesz a szeretőbe, elválik, lehet gyerek, vagyon, akármi. Nem lesz semmi ami visszatartaná.Csak a szeretők szeretik azt hinni, hogy a feleségek ostobák. Pont fordítva van. A szerető nagyon is ki van használva a férfi részéről, de ezt ők "szerelemnek" hívják, mert ez a könnyebb út. Ha a férfi lebukik vagy a szerető lebuktatja akkor meg ők, vagyis az "ártatlan szeretők" az áldozatok. Na ki az ostoba? Verheted itt a nyáladat akkor is csak egy lyuk voltál egy pasinak. Egy nő aki beéri, hogy sorban mindig csak a második lehet az annyit is ér.Van annyi tartásom, hogy ne adjam alább soha!
A kérdésedre válaszolva, a hűtlen egy aljadék, de a szeretö is aljadék, mert lehet szingli, de ha valaki tudatosan lesz valakinek a szeretője (nem számít mit mond a pasi), akkor az a nő cinkos, sőt még támogatja is a hűtlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!