Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a harmadik felet hibáztatják sokan?
Rengetegszer találkozni olyan sztorikkal, hogy miután a férj/barát megcsalta a feleségét/barátnőjét, utóbbiak szinte kizárólag arra a félre haragszanak, akivel a párjuk flörtölt, lelkizett, szexelt, akármi...
Ezt sosem értettem, hogy miért?
Gyakran hallani olyanról, hogy ezek a párjuk által megalázott, hónapokig/évekig átvert, hazugságban tartott nők, amikor szembesülnek a valósággal, miszerint a párjuk mással cicázik, szabályosan megvédik ebben a szuituációban a hapsijukat, és minden dühöket a harmadik félre rányítják, csak ő a hibás, csak övé a felelősség.
Hogy lehetnek ilyen ostobák? Elsősorban a párjuk tartozik feléjük hűséggel, lojalitással, nem pedig a harmadik fél. Plusz mindig kettőn áll a vásár, elég nehéz elhinni, hogy a férfi ártatlan, és semmivel nem buzdította, semmivel nem hitegette vagy nem vezette félre a harmadik félt.
Mit gondoltok?
"Például azért is hibàztatható a harmadik fél ha nem képes elfogadni, hogy valójában semmi érzelmet nem tàplàlnak irànyàba és nem fogják érte ott hagyni akit valóban szeretnek..."
Komoly mentális bajok vannak a 40-esnél.
Öreg, olvasd már el miket írt a kérdező, hogy nem élt vissza a helyzettel, kilépett. Holott a férfi udvarolt neki, közeledett hozzá!
Úgy gondolod az a férfi őszintén szerette a párját, ha a kérdezőnek udvarolt???????? A kérdező nem ment bele semmibe, nem pedig a férfi pattintotta őt le.
Csak tudnám ilyen hígagyúak miért kommentelnek ilyen bőszen.
Kérdező ne törődj vele. Szerintem ritka becsületes voltál és a férfi meg a párja biztos "boldogok" együtt, egy ilyen "őszinte" kapcsolatban, he-he.
# 42 köszi, hogy értesz.
40-es meg vagy egy faszi, aki csalja nagyban az asszonyt, és önigazolást keres, vagy asszony, akit megcsaltak, de megbocsátani kényszerült, vagy egy szerető, aki nem tudott megálljt parancsolni magának, mint én, és most savanyú a szőlő.
amennyiben egyik sem, és semmi tapasztalata a témában, úgy nem értem, miért képzeli magát orákulumnak, különösen így, hogy egész világosan leírtam, amit te is felfogtál, meg mindenki, aki egy PISA-teszten tisztességgel tudna teljesíteni.
#40 sztem bukná...
42! Ahhoz hogy kilépjen benne is kellett lennie. Maga a kérdező titulàlja érzelmi megcsalàsnak ami köztük volt. Te nem figyelsz a részletekre. Hogy jut el odáig egy dolog, hogy szerelmet vall az a vaksi? Kérdező is imponált össze vissza hogy bejönne neki de feltételei vannak és ennek elérésére ott a másik kérdése! De még ha csak kíváncsiság a másik kérdése akkor is szànalmas, hogy még mindig ezen kattog mit szólna a feleség,ugye kidobnà...
A többi dologra már ki sem térek lehet olvasgatni pàrkapcsolati szakértőket, pszichológusokat stb.aztàn nem írtok butasàgokat, hogy minden fekete-fehér...
# 44
Na ide figyelj, sggfej, szállj le végre rólam!
Nem léptem át egy határt, mert úgy döntöttem, az én döntésem volt, és nem ólálkodok senki körül, nem áll szándékomban senkit széttszakítani. Ha ez lett volna a célom, viszem a srácot, és visszaélek a helyzettel, de NEM ezt tettem.
És nekem nem kell olyan ember, aki értelmileg vagy tetstileg csalja a párját, felnyitotta a szemem, és én döntöttem úgy, hogy ebből nem kérek.
Egy tipikus rosszindulatú ember vagy, aki már nem tudja hogy kössön bele másba, meg hogy forgassa ki az ember szavait.
44 Én nem figyelek a részletekre? Mitől vagy így felhúzva, he?
Mit fáj neked ennyire a kérdező élettörténete, hogy ezen lovagolsz?
Nem lett szerető, respect. Nem feküdt alá, respect. Nem szedte el más pasiját, respect.
Tudod mit? Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő vagy, azt kívánom, valakibe szeressen bele a párod a közeljövőben, és lépjen le mellőled a párod vele.
Szívből kívánom ezt neked!
Akkor majd talán rájössz, hogy egy sztori ilyen módon is véget érhet, és nem mindenki olyan, hogy hátra lép...
"Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő vagy, azt kívánom, valakibe szeressen bele a párod a közeljövőben, és lépjen le mellőled a párod vele.
Szívből kívánom ezt neked!"
ÁMEN!!!
p. s. sztem ezt zárjuk le, már nem előrevivő...
köszönöm #49+
ritka az annyira értelmes nő, mint te.
sokan csak addig jutnak el, hogy a 3. fél a hibás, és ők meg a párjuk nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!