Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt, mit tegyek?
Már lezárta azzal a nővel a dolgot, de még mindig fáj.
Szerettem volna párterápiára menni, de hallani sem akar róla, gondolom szégyellné a szennyest kiteregetni.
Van egy bejáratott, nem nagystílű, de középosztálybeli, kényelmes életünk, amit én a saját béremből, egyedül nem tudnék megteremteni magamnak.
Nincs erőm szakítani, elváln, és mindent nulláról kezdeni, de nagyon nehéz benne maradni ebben a házasságban.
Ma is főztem, és belegondoltam, hogy annak csinálom, aki átvert, hazudott. Mosom a cuccait, vasalom az ingeit... mindig nyelnem kell egyet, hogy bírjam.
Fog ez változni? Mit tegyek? Attól is félek, mi van, ha egy nap hazaállít, hogy beleszeretett másba és válni akar.
Szerintem azért akarok most is a kedvére tenni, hogx megfeleljek neki, annak ellenére, hogy ő árult el.
Kérdező tényleg nem vagy 100-as.
Hiába tepersz, ha félre akar ba.szni, akkor félre is fog.És bizony le is lép majd, ha másba belehabarodik.Teperéssel nem fogsz tudni kivédeni egy elhagyást.Erre is ráun majd idővel.És akkor vége a kényelmes életednek.Addigra viszont elcsesztél feleslegesen egy csomó időt, de majd rájössz.
Hiába írtok neki!! De egy tanulságos történetet le írok!! Adott egy boldog házaspár! Sok év együtt utazások egzisztencia stb.. A feleség gyereket akart hisz már bőven 30 felett volt... Meg győzte a férje hogy nem kell gyerek hisz tökéletes az életük! A nő elfogadta. Igen ám, csak jött a férfi életébe egy nő akiért 2 hónap alatt felrúgott mindent.. El váltak és mit ad Isten az új asszonyka terhes és apuka nagyon boldog hogy apa lesz!! És szegény feleség ott maradt egyedül gyerek nélkül 43 évesen!! Annyit mondogattuk neki hogy vállaljon gyereket hisz magának szül
És ha egyedül is marad lesz gyereke!! Á nem mi voltunk a hülyék hogy meg kérdő jeleztük a tökéletes házasságát!!
Szerintem ahogy egy normális kapcsolatnál, ugyanúgy a szeretői kapcsolatnál sem lehet általánositani, hogy mit jelenzenek a felek egymasnak.
Van, hogy csak szex. Van, hogy az egyiküknek több ennél, a másiknak nem. És van, hogy mindketten borulnak érzelmileg egymás felé.
De olyankor is több forgatókönyv van. Lehet, hogy a pasi mégis inkább a feleségével marad ilyen-olyan okokból. Vagy elválik. Vagy évekig több vasat tart a tűzbe, mert döntésképtelen p@cs.
Nem lehet minden esetre ugyanazt a forgatókönyvet ráhúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!