Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszem észre, hogy a férjem megbánta hogy megcsalt?
Megbeszéltük hogy újra probáljuk a kapcsolatunkat herlyre hozni,
azt mondta a férjem megbánta hogy megcsalt egy nővel,még beszélni se
akar róla ha véletlenül szóba jön a téma,azt mondja olyan mintha meg sem
történt volna az amit csinált,érti ezt valaki? Hogyan veszem észre
hogy valóban megbánta amit tett?
Elsősorban bocsánatot kér és beszél róla, hogy megbánta, nyíltan el tudja mondani neked az ezzel kapcsolatos gondolatait.
A nem beszélünk róla, tehát nem történt meg effektus csak ront a helyzeten.
Ez azért nem egy olyan dolog, hogy eltört a kedvenc vázád, hunyjunk szemet felette...
Gondolom azért nem akar beszélni, mert szégyelli amit tett..
Az hogy elmondta is azért lehetett, mert megbánta. Legalábbis ha logikusan belegondolsz, ha ha ilyet csinálsz és még csak meg sem bánod, akkor nyilván nem mondod el a másiknak. Azok akik elmondják, azok a lelkiismeretük könnyebbítése végett mondják el.
Én is fontosnak tartanám, hogy beszéljünk róla, ha már megpróbálom túltenni magam egy ilyenen, szóval megmondanám, hogy ezt a dolgot neked is fel kellene valahogy dolgoznod, ha nem akarja hogy vége legyen, akkor egyszer legalább beszélnetek kell róla. - És nyilván nem többször felhánytorgatva.
Ha már mindent átbeszéltetek, megbocsátottál, vagy nem túl kell lépni rajta, mert ha állandóan ezen kattogtok az felőrli a kapcsolatot.
Tudom nehéz, átéltem én is ilyet, de máshogy nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!