Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már rá példa hogy a barátotok megcsalt, megbocsájtottatok nekik és láttátok hogy megbánta s ténleg szeret?
Megcsalástól még szerethet...mert szereti, hogy vagy neki és szereti, hogy foglalkozol vele...de inkább csak azt a helyzetet szereti, hogy van valakije, de nem Téged és a lényedet szereti. Sajnos az önzetlen szeretet és a Szerelem két külön dolog és nem mindig jár együtt...
Persze lehet, hogy később látja be hogy mekkorát hibázott és ekkor jön rá, hogy szeret...tényleg és őszintén...persze egyéb tényezők is közre játszhatnak és megeshet, hogy őszinte szeretet/szerelem ellenére is megbotlik, de manapság inkább az orrba-szájba kefélünk mindenkivel féle felfogás az elterjedtebb...
Nekem volt egy kellemetlen esetem, amikor felhívtam az akkori barátomat, és épp helyzetben csíptem el másik nővel. Nem esett jól, de a bocsánatomat se kérte, viszont azóta már a sokadik nőt koptatja, úgyhogy én már csak legyintek, hogy egészségére, gyorsan megszabadultam tőle, jobban jártam. Nem voltunk sokáig együtt, ő nem tudott sokáig leragadni valaki mellett, nem tudom, ez azóta változott-e, de nem is érdekel. Ismertem egy későbbi barátnőjét, akivel össze is költözött, még gyűrűt is vettek, aztán őt is elhagyta.
Biztos van, ami másképp végződik, de velem olyan még nem történt.
3# nem baj :)
hat rosz ezeket latni amiket irtattok ..sajnos..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!