Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt az exem, majd szakitottam vele. Később megbánta amit tett, de mondtam neki h rendezze le magában h kit szeret. Ezen megsértődött és letiltott facebook-on. De ezt a megcsalásáért és a sértődéséért szeretném megleckéztetni, ötletek?
Most kicsit el vagyok keseredve miatta, tudom h már nem lesz a régi és most is "neki áll feljebb" h szóvá tettem a megcsalását, egyszóval vmi történt vele... mind1 nem a régi igazi. A barátnőivel jóban vagyok, és nem ilyen sértődősnek ismerik. Hanem egy kiegyensúlyozott céltudatos (mar mar kicsit ferfiasan is), karrierista. Mindg tudja hol es mikor a helye.
Valahogy alább lehetne ásni az öntudatát? :)
Minden ötlet, tanács érdekel a kérdés válaszával kapcsolatban :)))
Azt h szakitottunk még nem tudják. Szval vhogy az elonyomre kellene forditani a helyzetet, amikor a lany baratnoik kerdezoskodnek :)
Azt h letiltott ő nem tudja h én tudom. Másnak meg nem hiszem h elmondta volna ennyi idő alatt.
Igen tudom, de nem érdekel :)
Szánalmas... csak ha most elterjed rólam "amit a lány lát" h o megbanta csak en nem fogadtam vissza... szval ezt nehogy már :)
Ezt szeretném kikuszobolni :)
Elore is koszi :)
Miért kéne visszafogadni valakit, aki megcsalt? Egyértelmű, hogy valami nem működött abban a kapcsolatban.
A bosszú semmire se jó, saját magadat minősíted ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!