Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt, nem tudom hogyan tovább, mit tegyek?
A házasságotokat csak ti ketten tudjátok helyrehozni, és ez teljesen független attól, hogy az itt fórumozók mit gondolnak erről.
Van, akinek sikerült már, de van, akinek nem. Ez egyedül rajtatok múlik, ti tudjátok, hogy milyen erős a kapocs közöttetek, te tudod, hogy egy félrelépést meg tudsz-e örökre bocsátani, a férjed tudja, hogy a legközelebbi kísértésnek akar-e majd ellenállni, stb...
Nekem nem lenne kérdés, hogy egy hosszú viszonyt meg tudok-e bocsájtani. Egyértelmű NEM.
Gondolom, vastagon közrejátszott ez a kaland abban, hogy a ti házasságotok kihűlt, mivel a kedves férjed mással romantikázott, mással járt wellnessre, rád már nem maradt elég energiája.
Te is írod, hogy képtelen vagy túllépni ezeken.
Az is sima ügy, hogy hazudik, nem fogja neked bevallani, hogy azért választott titeket, mert a nőnek az ígérgetések ellenére nem kellett. Az a nagy "szeretlek, meghalnék érted" jellemzően a kapcsolat megmentése közben hangzik el, mikor köztük már lassan vége mindennek.
Vagyis nem rajta múlt, hogy most veletek van, ha nő akarta volna, akkor otthagy titeket, mint eb a szaharát, és most vele alszik minden este összebújva.
Ilyen szituációban én beadnám a válást. A gyerekek miatt felesleges együtt maradni, nem lesz boldog gyerekkoruk egy döglött házasságban sem.
Mindketten belefáradtatok már ebbe, csak még nem mondtátok ki, hogy itt a vége. Ideje lenne.
A férjeddel akarsz lenni?
Ha igen akkor felejtsd el az egészet, ha nem akkor válj el. Azt tedd ami neked a legjobb! Amire te vágysz.
Szóval te otthon szoptattad a kisbabádat, akivel leírásod szerint eleve nem foglalkozott, míg ő wellnesselni volt a szeretőjével.
Te mikor wellnesseltél, pihentél utoljára két kisgyerekkel?
Nincs több kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!