Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem megcsalt, nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsalt, nem tudom hogyan tovább, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjemmel 11 éve vagyunk együtt, 9 éve házasok. Van egy 5 és egy másfél éves gyerekünk. A házasságunk kihűlt, mindig mondtam hogy épitsük újra, de ő mondig csak dolgozott, a gyerekeivel sem foglalkozott. De tudtam hogy szeret, en is szeretem. 2 hete kiderült hogy megcsalt. 2 éve ismerik egymást, ezalatt nem találkoztak sokat, de volt szex, voltak wellnesselni is. A telefonjánan találtam meg az üzemeteket. Olyanokat irt a férjem hogy szereti, sosem csalná meg, meghalna érte, stb... Azt mondta hogy ezeket azért irta, mert véget akart vetni a kapcsolatnak, mert ő is szenvedett ettől. Azért irta ezeket, hogy jo szivvel váljanak el, a csajban ne legyen tüske, nehogy bemártsa. En belehalok a fájdalomba.. Most a férjem küzd értünk, de ő is kezd belefáradni. Én meg képtelen vagyok ezen túllépni. Párterápia is tervben van. Mit gondoltok erről?
2016. okt. 26. 10:38
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! Azóta itthon van velem, szinte ő tartja bennem a lelket. Nagyon akarja helyre hozni, igykszik, tudom hogy szeret. 10 év házasságot nehéz felrúgni.. En is azt gondoltam hogy otthagyom, látom rajta hogy bàntja, fáj neki hogy igy lát engem, fáj neki hogy fájdalmat okozott, lelkileg ő is összetört. Minden nap elmondja hogy sajnàja és bárcsak meg nem történté tudná tenni. Sodródott, nem akart vele lenni, le akarta zárni úgy hogy ne sérüljek benne, nem akarta hogy a csaj bemártsa. Kivülállóként és is azt mondanám hogy azonnal el kellene vàlni, de tudom hogy szeret, és én is szeretem. Ha az idő segit, és túl tudok ezen lépni, akkor tudom hogy minden rendben lesz. Túl friss.. Es hogy ez kiderüt, nagyon szoros lett nàla a ragaszkodás irántam, érzem hogy mindennél jobban szeret. Tényleg köszönöm a válaszokat, privátban sok mindenkinek vàaszoltam, és segitettetek!
2016. okt. 27. 10:15
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
Ó,kedves,most ezt akarod hinni,és én nagyon megértelek.Ugyanez volt nálunk is.Eltelt 1,5 év,most válunk.
2016. okt. 27. 10:23
 13/23 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem is akarsz vålni, legalåbb küldd el a szüleihez pår hėtre.Ha ilyen könnyen megbocsåtasz, megteszi måskor is.

Engem 2 hônapja csalt meg a fėrjem.Kidobtam.Fåj, szeretem,de nekem ez nem fėr bele egy kapcsolatba.

9-essel nagyon egyetėrtek, nekünk egy kisfiunk van, dolgozom.Ėn is szīvesen wellnesseltem volna stb.Te nem?

Az ilyen fėrfiak csak menekülnek a felelőssėg, a csalådi kötelezettsėg elől.

2016. okt. 27. 10:51
 14/23 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van! De: jelenleg nyitott könyv előttem az élete. A telefonját minden nap megmutatja, tudom az email jelszavát, megmondta, hogy hátha igy hoszek neki, hogy többet nem csinál ilyet, hatalmas tanulópénz volt ez neki. Nem tudom mi lesz.. Hogy tudok ezzel a tudattal együtt élni.. Es tudjátok mi az ami még szarul esik? Egy olyan nővel csalt meg aki nem szép, trampli, igénytelen. En szülés után is 47 kg vagyok, adok magamra, anno hostesskedzem, modellkedtem. Nem értem...
2016. okt. 27. 11:22
 15/23 anonim ***** válasza:

Jaj kedves,pont ez az,hogy más ,mint te.

Nem a 47 kg szamit,ebbol is lathatod.

Ez kerult neki,es kesz,tudom,mennyira faj,ha megcsalnak,Ha pedig nalad rosszabbal,meg jobban...( bar,ha meg jobbal akkor meg azert...nehez ez)

En mar ezeken tul vagyok.

Ha gondolod irhatsz privit.

De hagyd had pitizzen,ilyen konnyen,en se bocsatottam meg...

2016. okt. 27. 11:41
 16/23 anonim ***** válasza:
92%

Nem (csak) az a baj, hogy megcsalt, hanem az, hogy nem foglalkozott a gyerekekkel. Téged nem zavar, hogy ő wellnessezett, míg te otthon főztél, mostál, takarítottál, gondoztál egy kisbabát??

OK, bocsáss meg neki, de MOST foglalj le egy éjszakát egy wellness szállóban, nyomd a kezébe a kisbabátokat, hogy két napig lássa el ő (akárhogy is tiltakoznak, egy 1,5 éves gyerekkel még a legtöketlenebb pasi is elbír) és menj el a legjobb barátnőddel PIHENNI!

Ki tudja, hányszor mondta, hogy túlórázik, miközben a csajjal volt, te meg egyedül a gyerekekkel. Ő mindig csak dolgozott... aha.. ki tudja hányszor dolgozott valóban, és hányszor csinált mást....

Most rajtad a sor. Ne csald őt vissza bosszúból, de ha eddig nem foglalkozott a gyerekekkel, akkor ezentúl tegye, te pedig pihenj, szórakozz kicsit, ahogy eddig ő tette, mert abban biztos lehetsz, hogy nem egyszer, mikor azt mondta, hogy dolgozik, valójában nővel volt!

2016. okt. 27. 16:56
 17/23 A kérdező kommentje:

Megbocsátani sosem fogok.. Talàn az idő begyógyítja a sebeket..

Igen. Ki kell vennie a részért mostantól a gyerekek nevelésében, és nagyon sokat kell bizonyitania hogy újra, ha nem is 100%-osan, de tudjak benne bizni..

2016. okt. 27. 21:57
 18/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem akarlak elkeseríteni de újra meg fogja tenni. Aki egyszer megtette az máskor is megteszi.
2016. okt. 28. 17:45
 19/23 anonim ***** válasza:
22%

Ez kozhely.

Valoban van ilyen,de olyan is,hogy jo lecke volt,tanult az esetbol.Tudja,h nincs tobb dobasa,es soha nem teszi meg tobbet.

2016. okt. 28. 18:41
 20/23 A kérdező kommentje:
En most pont ezt érzem amit az utolsó válaszoló írt
2016. okt. 28. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!